Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anilla - najlepiej napisz do israel - on jest wolontariuszem w schronisku w miedarach - bo ja tylko zakładam wątki psiakom nie znajac ich wcale ..

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pytam bo jak rozmawialam kiedys o pudlu z mojej oststniej adopcji mial byc malutki miniatureczka okazazalo sie jak znalazlam dom , skombinowalysmy transport ze pies jest sreni nie mieniaturka :lol: ale Pani w nim zakochana wiec jej nie pzreszkadzala dlatego teraz tak dokladnie pytam o wielkosc

Posted

podniose mala przed snem , axh moze jutro jak wstane wlacze komputer zobacze , ze zjawila sie dobra dusza, ktora zakochala sie w tej slicznotce i zabierze ja do domu

Posted

Malgos - a nie weźmiesz jej chociaż na tymczas? W Warszawie jest spory popyt na pudelki u Pań w "dojrzałym wieku" ;) (ja ostatnio szukałam domu dla mixiczki-pudliczki i tylko po jednym ogłoszeniu w GW miałam trzy telefony od takich pań! sunię wyadoptowałam ze schroniska "na pniu" :p)

Posted

Marka napisał(a):
Malgos - a nie weźmiesz jej chociaż na tymczas? W Warszawie jest spory popyt na pudelki u Pań w "dojrzałym wieku" ;) (ja ostatnio szukałam domu dla mixiczki-pudliczki i tylko po jednym ogłoszeniu w GW miałam trzy telefony od takich pań! sunię wyadoptowałam ze schroniska "na pniu" :p)

Myślałam o tym, poważnie...po wstepnej pielegnacji domki czekałyby w kolejce. Ale sytuacja o tyle sie zmieniła, ze do mnie trafi Majeczka od Alpiny, starowinka.

Posted

Właśnie też chciałam o to pytać. Miałam pudla 18 lat - mam słabość do tej rasy. Bardzo mądre psy. Czy dałoby rade ja ostrzyć w schronisku - pewnie nie?
Ale moge też ja poogłaszać - nie zabiorę jej do siebie, bo mam kłopoty z moją suka, ale będe szukała.
Pudliczka - malutka sunia musi mieć dom.

Posted

dziewzyny zeby wam nie przyszlo na mysl obcinac ja na bardzo krotko w lato spowoduje to poparzenia sloneczne!!! pudl musi miec wlos

tak jest sliczna wystarczy pozbyc sie koltonow i bedzie idealna ciekawa jestem jaka to dokladnie wiekosc ale nie wylada na fotkach na duza prawda?