AniaB Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Oto cudowna czarna suczka Milka (imie nadane na potzreby dogo). Pudelek. Wiek ok 4 - 5lat. Malenka, mniej niz do polowy lydki, waga kogucia. Łepek troszke przypruszony siwizna. Tolerancyjma dla psow. Bardzo spokojna i przyjazna dla ludzi. Nadal czuje sie troszke niepewnie. Przyjechala z Siewierza. Kto pomoze takiej cudnej biedulce!!? Quote
israel Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Malutka jest rzeczywiscie sliczna - tylko bardzo biedna. Potrzebuje szybciutko swojego domku! Quote
oktawia6 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 biedactwo-szczególnie w te upały jej bardzo ciężko z takimi frędzalmi:-( :shake: -to wielkie pole do popisu dla osoby, która uwielbia by piesio był zawsze super wystrzyżony:razz: -można z niej wyczarowac Pudelkę rodem z wystawy! salon fryzjerski by się przydał-efekt jest wspaniały! a Pudelki potrzebują regularnego strzyżenia co 3 miesiące i regularnego czesania:lol: -może ktoś ją dostrzeże i jej ukryte walory? Quote
AniaB Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 nikt takiej cudnej pudliczki nie chce???:crazyeye: PUDLICZKI MILKI??:crazyeye: nie do wiary... nie do wiary:shake: Quote
israel Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Szkoda ze nikomu sie nie podoba :( jest przesliczna - tylko zaniedbana. Troche pielegnacji i bedzie przesliczna! Quote
malagos Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 No przestańcie :placz: Pudliczka miniaturowa to moja wymarzona rasa :-( Może ją wymienię na stara jamniczkę, szczekajaca ratlerkę, kundliczkę z worka z lasu?....Kurcze, nie mam miejsca na MOJĄ WYMARZONĄ SUCZKĘ :placz: Quote
AniaB Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 malagos - zobacz dobrze, moze masz jednak miejsce..?;) marzenia nalezy spełniac, ot co..:) Quote
malagos Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Nie da rady.... Ale podniosę panieneczkę chociaż........ Quote
israel Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 malagos napisał(a):Nie da rady.... Ale podniosę panieneczkę chociaż........ Moze jednak? taki malutki kacik - to takie male - wszedzie sie zmiesci :P Quote
aniac50 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Czy sunia jest ogłoszona na pudlowym forum ?Tak bardzo żałuję ,że nie może być moja !!!! Quote
aniac50 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 SORKI !!!!!Jest na pudlach,więc przy okazji PODNOSZĘ !!!!!W tych upałach na pewno cierpi w takiej fryzurze.Szukaj suniu dobrego domku proszę -szukaj ! Quote
pati Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ona jest piekna juz widze jak przy odrobinie pilegnacji wylania sie labedz z brzydkiego kaczatka. Wiem co mowie nie jednego pudla juz wyadoptowalam. Sama mam jednego na wlasnosc wieczorem po pracy wstawie zdjecia na zachete pzred i po. Uwierzcie mi ona jest piekna bedzie kochala na zaboj i przylgnie do kazdego kto zdecyduje die ja pokochac. Quote
aniac50 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 PATI może TY przyniesiesz jej szczęście? Pokaż ludziskom te zdjecia !!!Może ktoś jeszcze się zastanawia ? Będzie miał CZARNO NA BIAŁYM co mozna "wyczarować" z tej suni !!! Quote
israel Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Bardzo dziekujemy dobrej duszy ktora wstawila Milke na forum pudli - prosimy bardzo o linka :) Quote
pati Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Wklejam tu mojego Elfika dla zachety jak bardzo zmianiaja sie pudle po adopcji po obcieciu i odrosnieciu siersci . Sa niedopozniania. Milka tez taka bedzie Elfi to 10 letni pudel toy z łódzkiego schroniska. Jak do mnie przyszedl sikal jak dziewczynka, mało chodził ma wade genetyczna , ktora powoduje, ze lapki zyja wlasnym zyciem hihi. Po rehabilitacji, na dobrym jedzonku i duzej dawce milosci odmlodnial, chodzi co ja pisze biega jak torpeda lapki sie juz synchronizuja ze soba , podrywa panienki na spacerkach. Jest boski Elfik po zabraniu ze schronu i strzyzeniu. przed wygladal jak Milka. co za wyplosz :lol: a oto Elfik w nowej wersji Adoptujcie Milke ona jest piekna potrzeba tylko nieco wyobrazni. Quote
israel Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Pati - pieknego masz pudelka - mamy nadzieje ze Milka szybko znajdzie domek i tez tak wypieknieje :) Quote
aniac50 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 MILKA !!!!Kto ci da szansę ,abyś mogła tak pięknie wyglądać jak Elfik? Quote
pati Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Milka szuka chocby tymczasu ... juz na tymczasie po odrobince pielegnacji bedzie sie prezentowala pieknie!!!! Quote
aniac50 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Ja troszke pomogę finansowo na dobry początek !Tylko proszę nie zostawiajcie jej tam .Szukamy DT dla tej cudnej suni !Kto pomoże ? Quote
pati Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 powiedzcie mi jakiej ona jest dokladnie wielkosci?? Quote
israel Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Niestety szukamy tylko domku stalego - po ostatnich ogromnych problemach z Piniem oraz z wyjazdem innego psiaka do DT pani Kierownik nie zgadza sie na DT - tylko domki stale wchodza w gre. Watek Pinia: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=69051 Tak na oko w klebie sunia ma ok 30 cm (35 z futerkiem ;)). Jest malutka i drobniutka. Quote
anilla Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 komu mogę podać na pw namiary na osobę, która pośredniczy w adopcjach pudli?? Quote
Recommended Posts