Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oto cudowna czarna suczka Milka (imie nadane na potzreby dogo). Pudelek. Wiek ok 4 - 5lat. Malenka, mniej niz do polowy lydki, waga kogucia. Łepek troszke przypruszony siwizna. Tolerancyjma dla psow. Bardzo spokojna i przyjazna dla ludzi. Nadal czuje sie troszke niepewnie. Przyjechala z Siewierza.

Kto pomoze takiej cudnej biedulce!!?

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

biedactwo-szczególnie w te upały jej bardzo ciężko z takimi frędzalmi:-( :shake: -to wielkie pole do popisu dla osoby, która uwielbia by piesio był zawsze super wystrzyżony:razz: -można z niej wyczarowac Pudelkę rodem z wystawy! salon fryzjerski by się przydał-efekt jest wspaniały! a Pudelki potrzebują regularnego strzyżenia co 3 miesiące i regularnego czesania:lol: -może ktoś ją dostrzeże i jej ukryte walory?

Posted

No przestańcie :placz: Pudliczka miniaturowa to moja wymarzona rasa :-( Może ją wymienię na stara jamniczkę, szczekajaca ratlerkę, kundliczkę z worka z lasu?....Kurcze, nie mam miejsca na MOJĄ WYMARZONĄ SUCZKĘ :placz:

Posted

malagos napisał(a):
Nie da rady....
Ale podniosę panieneczkę chociaż........

Moze jednak? taki malutki kacik - to takie male - wszedzie sie zmiesci :P

Posted

ona jest piekna juz widze jak przy odrobinie pilegnacji wylania sie labedz z brzydkiego kaczatka. Wiem co mowie nie jednego pudla juz wyadoptowalam. Sama mam jednego na wlasnosc wieczorem po pracy wstawie zdjecia na zachete pzred i po.

Uwierzcie mi ona jest piekna bedzie kochala na zaboj i przylgnie do kazdego kto zdecyduje die ja pokochac.

Posted

PATI może TY przyniesiesz jej szczęście? Pokaż ludziskom te zdjecia !!!Może ktoś jeszcze się zastanawia ? Będzie miał CZARNO NA BIAŁYM co mozna "wyczarować" z tej suni !!!

Posted

Wklejam tu mojego Elfika dla zachety jak bardzo zmianiaja sie pudle po adopcji po obcieciu i odrosnieciu siersci . Sa niedopozniania. Milka tez taka bedzie

Elfi to 10 letni pudel toy z łódzkiego schroniska. Jak do mnie przyszedl sikal jak dziewczynka, mało chodził ma wade genetyczna , ktora powoduje, ze lapki zyja wlasnym zyciem hihi. Po rehabilitacji, na dobrym jedzonku i duzej dawce milosci odmlodnial, chodzi co ja pisze biega jak torpeda lapki sie juz synchronizuja ze soba , podrywa panienki na spacerkach. Jest boski

Elfik po zabraniu ze schronu i strzyzeniu. przed wygladal jak Milka.
co za wyplosz :lol:

a oto Elfik w nowej wersji

Adoptujcie Milke ona jest piekna potrzeba tylko nieco wyobrazni.