elik Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Jestem i ja. Zamierzałam zamówić banerek, ale już ktoś się zaoferował. Zapisuje i będę obecna. Sunieczka ma bardzo smutne spojrzenie. Wierzę, że to się zmieni. Miłość zdziała wiele :) Quote
Martika&Aischa Posted January 15, 2015 Author Posted January 15, 2015 Jo37...elik ...Gusiaczku dziękuję że jesteście z nami :* :) Quote
halszka Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 przybiegłam i ja, smutna niunia o cudownych oczkach,postaram się skromny grosik wpłacić proszę o konto a gdy sunia będzie gotowa do adopcji i będzie taka potrzeba pomogę w ogłoszeniach (tylko proszę dać znać ponieważ w najbliższym czasie prawdopodobnie rzadziej będę zaglądać na dogo) Quote
Martika&Aischa Posted January 15, 2015 Author Posted January 15, 2015 przybiegłam i ja, smutna niunia o cudownych oczkach,postaram się skromny grosik wpłacić proszę o konto a gdy sunia będzie gotowa do adopcji i będzie taka potrzeba pomogę w ogłoszeniach (tylko proszę dać znać ponieważ w najbliższym czasie prawdopodobnie rzadziej będę zaglądać na dogo) halszko kochana przepięknie dziękujemy :* :) Quote
bela51 Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Ja juz zamówiłam banerek. Mysle, ze bedzie szybko. Quote
Martika&Aischa Posted January 15, 2015 Author Posted January 15, 2015 Ja juz zamówiłam banerek. Mysle, ze bedzie szybko. Beluś dziękuję :*:*:* :) Quote
Olena84 Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Zapisuje sie i mam pytanie gdzie jest Elenka i jaki jest koszt hoteliku? Quote
Martika&Aischa Posted January 15, 2015 Author Posted January 15, 2015 Zapisuje sie i mam pytanie gdzie jest Elenka i jaki jest koszt hoteliku? witaj Olenko kochana :) Elenka przebywa w hoteliku u Emiś w Sarnowie. Koszt 200 zł + karma. Quote
Emiś Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Dziękuję, za zainteresowanie Dziewczynką! Z jedzeniem na szczęście nie ma problemu, łakomczuch z niej, więc weźmie zarówno z ręki, jak i miskę wciągnie, chyba, że się czymś w międzyczasie zestresuje. Nawet ostatnio przypuszcza partyzantkę na miski innych psów :) Nie ma problemów z jedzeniem z ręki, ale nie chce, żeby ją w trakcie dotykać – głaskać ją niby można, gryzła nie będzie, ale problem w tym, że to dla niej jest dyskomfort, a nie przyjemność. Obecnie czasem mogę kiźnąć ją pod bródką raz lub dwa, nim zacznie się spinać. Ogłaszać spokojnie można ją już. Jest grzeczna, nie wykazuje agresji do ludzi ani do psów. Nie niszczy, nie wyje. Dosyć dobrze chodzi na smyczy (gdy się boi, chowa się za moimi nogami) jednak najlepszą opcją byłby dostęp do ogrodu. Nie jest psem aktywnym, wystarcza jej 3 razy dziennie wyjście do ogrodu za potrzebą, potem ciągnie do domu. Jest odrobaczona, zaszczepiona, zaczipowana i wysterylizowana. Nowy Opiekun musi po prostu liczyć się z tym, że jest to pies, któremu wystarcza przebywanie w pobliżu człowieka. Bardzo lubi się z innymi psami, lubi leżeć razem z nimi na legowisku, lizać je. Danusiadanusia, tak jakbym o niej czytała, gdy piszesz o swoim psiaku - u mnie Mąż też jest u niej na cenzurowanym :) Przez pewien czas np. nie chciała wejść do domu, gdy była wołana z ogrodu, jeśli staliśmy zbyt blisko progu - trzeba było zrobić krok w tył. Teraz już z tym problemu nie ma. Zdjęcia, które wrzuciła Martika są z początku pobytu, teraz jest już tak :) Quote
Elisabeta Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Martika, dziękuję za zaproszenie do Elenki. :) Zobaczyłam zdjęcia z pierwszej strony, a teraz te... :) :) Na razie będę zaglądac do suni... Quote
b-b Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Moge zamowic banerek u Mestudio, bo robi śliczne. Wleciałam poczytać i chciałam zrobić banerek ale widzę, że już będzie mała go miała :) Quote
Anula Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Jestem na zaproszenie.Proszę o dane do przelewu wesprę malutką jednorazowo 20,00zł.Tyle tylko mogę w tej chwili. Mam u siebie prawie od dwóch lat w BDT Sawanę (banerek w podpisie) identycznie prawie się zachowuje a może jeszcze gorzej warczy na mojego TZ i to dość groźnie.Kobiety traktuje przychylnie,szukam jej domku bez mężczyzn. Quote
joanka40 Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Zaglądam do psinki i zapisuję wątek :) Quote
Martika&Aischa Posted January 15, 2015 Author Posted January 15, 2015 ciocia Anula kochana dziękujemy z całego serducha :* :) joanko ....mdk8 bardzo Wam dziękuję że jesteście z nami i Elenką :) Dziękuję :* Quote
Martika&Aischa Posted January 15, 2015 Author Posted January 15, 2015 Bardzo bardzo się cieszę że Elenka powoli otwiera się na człowieka :) brawo sunieczko kochana :) Quote
Gusiaczek Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t34.0-12/10933276_863260310403754_535770712_n.jpg?oh=2ed7068d3c8483c49460f9a6431cf8bc&oe=54B9C0B1 to zdjęcie powaliło mnie .... kochana Smutaska <3 Quote
Yoana Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Jestem na zaproszenie :D, na zdjęciach widać już olbrzymią zmianę u Elenki. Na razie mogę tylko ciepłe myśli wysyłać i trzymać kciuki za Dziewczynkę. Quote
basiek8 Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 śliczny psiak, czy ona nie ma zadnych stałych deklaracji? Quote
agat21 Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Jestem w odpowiedzi na post Martki na wątku Grysia, ale już nie przeczytam dzisiaj - padam na pyszczycho dziś ze zmęczenia.. wrócę :) Quote
Recommended Posts