Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem i ja. Zamierzałam zamówić banerek, ale już ktoś się zaoferował.
Zapisuje i będę obecna.
Sunieczka ma bardzo smutne spojrzenie. Wierzę, że to się zmieni. Miłość zdziała wiele :)

Posted

przybiegłam i ja, smutna niunia o cudownych oczkach,postaram się skromny grosik wpłacić proszę o konto a gdy sunia będzie gotowa do adopcji i będzie taka potrzeba pomogę w ogłoszeniach (tylko proszę dać znać ponieważ w najbliższym czasie prawdopodobnie rzadziej będę zaglądać na dogo)

Posted

przybiegłam i ja, smutna niunia o cudownych oczkach,postaram się skromny grosik wpłacić proszę o konto a gdy sunia będzie gotowa do adopcji i będzie taka potrzeba pomogę w ogłoszeniach (tylko proszę dać znać ponieważ w najbliższym czasie prawdopodobnie rzadziej będę zaglądać na dogo)

halszko kochana przepięknie dziękujemy :* :)

Posted

Dziękuję, za zainteresowanie Dziewczynką!

Z jedzeniem na szczęście nie ma problemu, łakomczuch z niej, więc weźmie zarówno z ręki, jak i miskę wciągnie, chyba, że się czymś w międzyczasie zestresuje. Nawet ostatnio przypuszcza partyzantkę na miski innych psów :) Nie ma problemów z jedzeniem z ręki, ale nie chce, żeby ją w trakcie dotykać – głaskać ją niby można, gryzła nie będzie, ale problem w tym, że to dla niej jest dyskomfort, a nie przyjemność. Obecnie czasem mogę kiźnąć ją pod bródką raz lub dwa, nim zacznie się spinać.

Ogłaszać spokojnie można ją już. Jest grzeczna, nie wykazuje agresji do ludzi ani do psów. Nie niszczy, nie wyje. Dosyć dobrze chodzi na smyczy (gdy się boi, chowa się za moimi nogami) jednak najlepszą opcją byłby dostęp do ogrodu. Nie jest psem aktywnym, wystarcza jej 3 razy dziennie wyjście do ogrodu za potrzebą, potem ciągnie do domu. Jest odrobaczona, zaszczepiona, zaczipowana i wysterylizowana. Nowy Opiekun musi po prostu liczyć się z tym, że jest to pies, któremu wystarcza przebywanie w pobliżu człowieka. Bardzo lubi się z innymi psami, lubi leżeć razem z nimi na legowisku, lizać je.

Danusiadanusia, tak jakbym o niej czytała, gdy piszesz o swoim psiaku - u mnie Mąż też jest u niej na cenzurowanym :) Przez pewien czas np. nie chciała wejść do domu, gdy była wołana z ogrodu, jeśli staliśmy zbyt blisko progu - trzeba było zrobić krok w tył. Teraz już z tym problemu nie ma.

Zdjęcia, które wrzuciła Martika są z początku pobytu, teraz jest już tak :)

Posted

Moge zamowic  banerek u Mestudio, bo robi śliczne.

Wleciałam poczytać i chciałam zrobić banerek ale widzę, że już będzie mała go miała  :)

Posted

Jestem na zaproszenie.Proszę o dane do przelewu wesprę malutką jednorazowo 20,00zł.Tyle tylko mogę w tej chwili.

Mam u siebie prawie od dwóch lat w BDT Sawanę (banerek w podpisie) identycznie prawie się zachowuje a może jeszcze gorzej warczy na mojego TZ i to dość groźnie.Kobiety traktuje przychylnie,szukam jej domku bez mężczyzn.

Posted

Jestem na zaproszenie :D, na zdjęciach widać już olbrzymią zmianę u Elenki. Na razie mogę tylko ciepłe myśli wysyłać i trzymać kciuki za Dziewczynkę.