Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też deklaruję 50 zł na Sliczną bidulkę Tigrę. I też dopiero mogę wysłać w poniedziałek, niestety. Ale to pewne ! Proszę, miziaj tą biedusię- wiem ,że jesteś Kochaną Owieczką , i że to dobrze, że trafiła pod Twoje opiekuńcze skrzydła. Trzymam kciuki za wyzdrowienie!

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tigra będzie dobrze! Zobaczysz! Jesteś w dobrych rękach.
Grosik do grosika i się uzbiera. Myślę że jeśli wetka jest dobrym człowiekiem to zgodzi się zrobić operację, a zapłatę dostać na raty...

Posted

[quote name='black_sheep']

http://images23.fotosik.pl/33/8ec606c205e72e17med.jpg

Dzisiaj suczka przeszła sama przez ten płotek i "maszerowała" na spacerek;)
Łubuziara, nie było mnie ok 3 min przy niej.

A rano kiedy się obudziłam, patrzyła na mnie swoimi wielkimi oczkami - najmilsze powitanie jakie mnei spotkało:)

Chciałam tez napisać, że już sama ładnie sika (bezprzerwy) i cewnikowanie nie będzie już potrzebne!:))))

Ale kupki nie widać:(

Posted

A właśnie!!! Denisek jest cudny! Polizał ją po mordce. Jak go nei kochać?? A jakie podchody robił, bokiem szedł, udawał, że się na nią nie patrzy. Tylko kotka strasznie się jej bała, fukała. Chyba się nie przekona do niej;( Nie wiem jak to bedzie.

JUTRO OPERACJA
Tak strasznie się boje jak to będzie, ona już odzyskuje siły! A tu wszystko od nowa:( Mam nadzieje, że operacja się uda, jejku jakie mam ciarki jak o tym myśle:( To taki cudowny piesek, tak mi smutno że tak cierpi. Każdy ruch, nawet leżenie ją boli. ŁEeeeee

Posted

Niestety, na ten moment poszło 25+15 =40zł,z dwóch różnych kont. Jak dojdą mi środki na konto ( a miały byc dziś) to doslę 10zł do zdeklarowanej:)
Psineczko, zdrowiej!:loveu:

Posted

Edi bardzo dziękuję, dziękuje wam też za wsparcie...
Operacja właśnie trwa. Od 9 do 13... 4 godziny:( Aż mnie trzepie, jak to będzie, czy się uda. Sunia mi zaufała, a ja ją posłałam na takie cierpienia. To najpoczciwsze stworzenie na ziemi. Jak wychodziłam z gabinetu, patrzyła za mną, że aż panie wetki mówiły, jak ona patrzy. A ja o mało się nie rozpłakałam:( Łeee...
Moja mama ochrzciła suczke, Tigra cos jej się nie podobało, nawała ją Maja. A tam, niech ma, w końcu ona ją uratowała