Halo (Alfa i Zuzia) Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 :lol: świetne zdjęcia! Dobrze że żyjecie spokojnie:p Quote
black sheep Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 W poniedziałek Ajka została ciachnięta;) Wreszcie mamy spokój Quote
black sheep Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Na drugi dzień już szalałą:) Ba, już w pierwszy chciała;) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 hiihihii jaka kartka śmiesznotka. Dobrze że zwierzątko ciachnięte, gratulacje.:) Co słychać Owco? Quote
black sheep Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 U mnie źle, już nawet nie chce mi się pisać, że dobrze:( Ale u moich zwierzątek wszystko ok, Duża świnka bije rekordy w żywotności, niedługo ją zgłoszę do księgi rekordów ginesa. No a Ajka gruba, ostatnio gryzie buty i ucieka pod płotem, nie wiem jak;) Ale naszczęście szybko ją znajdujemy. Jest ciachnięta, więc spoko, ale boje się, że znowu pod auto wlezie, choć mieszkamy daleko od drogi. A ona nie czuje mimo tego wypadku strachu przed autami... Denisek trochę chudszy, ale to w sumie dobrze. Tzn dalej jest gruby;) Jak na Deniska, to chudy jednak:) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 to źle że u Ciebie źle, ale dobrze że u gadzinek dobrze:cool1: może Majka po wypadku uważa że samochód to wróg i chce się zemścić.. żeby nie zaczęła ich przynosić i zakopywać w ogrodzie:diabloti: a ma adresówkę? tu jest link do ładnych adresówek: http://www.allegro.pl/item318631518__identyfikator_dla_psa_kota_kosc_duza_.html kurde włóczykij jeden.. a Denisek pewnie szczęśliwy że ma koleżankę. Co dwa psy to nie jeden. Żeby też nie zaczął uciekać. Quote
black sheep Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Tak się kocha moja psia załoga:) Tak alfo, mają oboje adresówki: Co jak co, ale trochę rozsądna jestem;) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 wiem, wiem że jesteś rozsądna:p piekne adresówki. pytałam bo ja niby wiem że powinien pies mieć a moja suka kiedyś zginęła akurat jak nie miała. na szczęście sama wróciła ale kilka godzin w stresie i deszczu było..a Lord ma dom-wiesz? i adresówkę podobną jak Twoje psy.. Quote
black sheep Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Troszkę fotek:) Miłosne uściski:* To tylko tak groźnie wygląda;p Złośnica:D Z języczkiem;] Quote
Jagienka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Cudni są!!!! :loveu: Wspaniale, że się tak dogadali! Quote
black sheep Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Cały sekret w tym, że Deniskowi to wszystko jedno, a Majka może go gryźć do woli:P Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 odwiedziny! :cool1: pikne foty. u mnie się tak bawią suka z kotką. w mordowanie się bawią. Quote
black sheep Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 A witam cioteczkę! Miło, że pamięta:) I my pamiętamy, i o wszystkich, którzy nam pomogli! Majunia to najgrzeczniejszy i najkochańszy mini piesek na świecie! I najpiękniejszy (zaraz po Denisku) Co dziennie cieszymy się, że ją mamy, a moja mama to sobie już życia bez niej nie wyobraża. Ciągle jej coś kupuje, rozpieszcza, głaszcze, nosi:) Hihi A Majki wie, że nam życie zawdzięcza i ciągle okazuje swoją miłość i wdzięczność. No naprawdę, sielanka!:) Quote
zuziaM Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Witaj Kasiu :lol: ! No cudna ta Twoja gromadka :loveu:. A jak ktos tam zapytal, jak psiaki i prosieta :crazyeye: ... to juz zglupialam :lol:.... bo od razu przyszla mi do glowy .... Kasia , ktora wynalazla gdzies " prosna maciorke ", ktora ma teraz male prosieta .... kurcze ... do glowy mi nie przyszlo, ze to o morskie prosieta chodzi :evil_lol: ..... No i niech mi ktos powie, ze psiak nie powinien miec towarzysza do zabaw ze swojego gatunku :mad: ... jak Denisek - Majeczke ... a Majeczka - Deniska .... to udusze :mad: ! Przeciez to widac golym okiem ... w kazdym jednym przypadku na dogomanii , ze zaden psiak nie powinien byc w domu jedynakiem ! Pozdrawiamy Kasiu :loveu: Quote
black sheep Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 No tak, mam dwójkę prosiąt, w tym jedną weterankę która ma już tyle lat że sama nie wiem, ok 7 :) Ale jest żwawa, biega i szaleje, więc myślę, że jeszcze trochę wycisnę. Mam tylko problem z kupowaniem jej jedzenia, bo wszystkie karmy dla starszych świnek są do 5 roku życia:) Dziękuję, ze nas ktoś odwiedza, ale chyba nie ma potrzeby, bo u nas wszystko super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Jagienka Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 black_sheep napisał(a):Dziękuję, ze nas ktoś odwiedza, ale chyba nie ma potrzeby, bo u nas wszystko super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak to nie ma potrzeby?? A co ma Nas uskrzydlać?? Nie można cały czas o tragediach czytać, bo oszaleć można... Quote
black sheep Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 A no to zwracam honor, co racja to racja:D Hym a powiem Wam, ze Majuni jest tak dobrze, że tata ostatnio stwierdził, że ma lepsze łóżko od niego:D Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 black_sheep napisał(a): Dziękuję, ze nas ktoś odwiedza, ale chyba nie ma potrzeby, bo u nas wszystko super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jest potrzeba, są odwiedziny! Jak to, masz 3 prosię?:-o Też uważam że pies powinien mieć towarzystwo i kot też. Jeśli nie może mieć tego samego gatunku, to chociaż kocio-psie. Denisek odmłodniał wyraźnie. Quote
black sheep Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Nie no, dwie świnki mam, nic się nie zmieniło!:) Koty nie potrzebują towarzystwa, zawsze se znajdą na podwórko kumpla;p Mojej kotce muszę ja wystarczyć, tata nienawidzi kotów:) Quote
zuziaM Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Kasienko.... tak sie przygladalam obrozce, ktora ma na szyjce Twoja kicia...... :roll:.... czy ona jest z gumka ? ? ? Taka parciana obrozka, bez gumy moze byc dla kotka niebezpieczna....:shake: Bywaly przypadki, ze kotek sie wieszal na galeziach czy plocie zaczepiony o obroze :shake:.... Jesli obrozka jest typowa, przeznaczona dla kotkow, to jest z gumowa wstawka i wtedy podczas zaczepienia o cos, rozciaga sie i zdejmuje z glowki kotka ..... to szansa na przezycie ... Jesli jest z gumka, to bardzo Cie przepraszam za swoje uwagi :oops:, ale .... uwierz mi, ze to tylko w dobrej wierze......a bron boze , zeby sie madrzyc.... Quote
Recommended Posts