Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

U mnie źle, już nawet nie chce mi się pisać, że dobrze:(

Ale u moich zwierzątek wszystko ok, Duża świnka bije rekordy w żywotności, niedługo ją zgłoszę do księgi rekordów ginesa. No a Ajka gruba, ostatnio gryzie buty i ucieka pod płotem, nie wiem jak;) Ale naszczęście szybko ją znajdujemy. Jest ciachnięta, więc spoko, ale boje się, że znowu pod auto wlezie, choć mieszkamy daleko od drogi. A ona nie czuje mimo tego wypadku strachu przed autami...
Denisek trochę chudszy, ale to w sumie dobrze. Tzn dalej jest gruby;) Jak na Deniska, to chudy jednak:)

Posted

to źle że u Ciebie źle, ale dobrze że u gadzinek dobrze:cool1:
może Majka po wypadku uważa że samochód to wróg i chce się zemścić.. żeby nie zaczęła ich przynosić i zakopywać w ogrodzie:diabloti:

a ma adresówkę?
tu jest link do ładnych adresówek:
http://www.allegro.pl/item318631518__identyfikator_dla_psa_kota_kosc_duza_.html
kurde włóczykij jeden..

a Denisek pewnie szczęśliwy że ma koleżankę. Co dwa psy to nie jeden. Żeby też nie zaczął uciekać.

Posted

wiem, wiem że jesteś rozsądna:p piekne adresówki. pytałam bo ja niby wiem że powinien pies mieć a moja suka kiedyś zginęła akurat jak nie miała. na szczęście sama wróciła ale kilka godzin w stresie i deszczu było..a Lord ma dom-wiesz? i adresówkę podobną jak Twoje psy..

• 4 months later...
  • 3 months later...
Posted

A witam cioteczkę! Miło, że pamięta:) I my pamiętamy, i o wszystkich, którzy nam pomogli! Majunia to najgrzeczniejszy i najkochańszy mini piesek na świecie! I najpiękniejszy (zaraz po Denisku)
Co dziennie cieszymy się, że ją mamy, a moja mama to sobie już życia bez niej nie wyobraża. Ciągle jej coś kupuje, rozpieszcza, głaszcze, nosi:) Hihi
A Majki wie, że nam życie zawdzięcza i ciągle okazuje swoją miłość i wdzięczność. No naprawdę, sielanka!:)

Posted

Witaj Kasiu :lol: !
No cudna ta Twoja gromadka :loveu:.
A jak ktos tam zapytal, jak psiaki i prosieta :crazyeye: ... to juz zglupialam :lol:.... bo od razu przyszla mi do glowy .... Kasia , ktora wynalazla gdzies " prosna maciorke ", ktora ma teraz male prosieta .... kurcze ... do glowy mi nie przyszlo, ze to o morskie prosieta chodzi :evil_lol: .....

No i niech mi ktos powie, ze psiak nie powinien miec towarzysza do zabaw ze swojego gatunku :mad: ... jak Denisek - Majeczke ... a Majeczka - Deniska .... to udusze :mad: !

Przeciez to widac golym okiem ... w kazdym jednym przypadku na dogomanii , ze zaden psiak nie powinien byc w domu jedynakiem !

Pozdrawiamy Kasiu :loveu:

Posted

No tak, mam dwójkę prosiąt, w tym jedną weterankę która ma już tyle lat że sama nie wiem, ok 7 :) Ale jest żwawa, biega i szaleje, więc myślę, że jeszcze trochę wycisnę. Mam tylko problem z kupowaniem jej jedzenia, bo wszystkie karmy dla starszych świnek są do 5 roku życia:)

Dziękuję, ze nas ktoś odwiedza, ale chyba nie ma potrzeby, bo u nas wszystko super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

black_sheep napisał(a):
Dziękuję, ze nas ktoś odwiedza, ale chyba nie ma potrzeby, bo u nas wszystko super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak to nie ma potrzeby?? A co ma Nas uskrzydlać?? Nie można cały czas o tragediach czytać, bo oszaleć można...

Posted

black_sheep napisał(a):

jest potrzeba, są odwiedziny!
Jak to, masz 3 prosię?:-o
Też uważam że pies powinien mieć towarzystwo i kot też. Jeśli nie może mieć tego samego gatunku, to chociaż kocio-psie. Denisek odmłodniał wyraźnie.

Posted

Kasienko.... tak sie przygladalam obrozce, ktora ma na szyjce Twoja kicia...... :roll:.... czy ona jest z gumka ? ? ?
Taka parciana obrozka, bez gumy moze byc dla kotka niebezpieczna....:shake:
Bywaly przypadki, ze kotek sie wieszal na galeziach czy plocie zaczepiony o obroze :shake:....
Jesli obrozka jest typowa, przeznaczona dla kotkow, to jest z gumowa wstawka i wtedy podczas zaczepienia o cos, rozciaga sie i zdejmuje z glowki kotka ..... to szansa na przezycie ...
Jesli jest z gumka, to bardzo Cie przepraszam za swoje uwagi :oops:, ale .... uwierz mi, ze to tylko w dobrej wierze......a bron boze , zeby sie madrzyc....