Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przeczytałam cały wątek, śliczna Majeczka:)i Denisek też śliczny. Taty tak mają, że lubią pokazać kto tu rządzi ale fakt faktem kochanej córeczce rzadko potrafią odmówić:lol:

Posted

Ale się cieszę, że maleńka zostaje :multi: nigdzie nie miałaby lepiej! A Denisek ma kumpelę czyli fajny duecik. Tak się złożyło, że w tym samym czasie moja lękliwa Luka też dostała kolegę z krakowskiego schronu-niejakiego Goliada a teraz Czarusia. Czaruś jest malutki i tak jak Majka uwielbia moje łóżko:oops: Wszystkiego dobrego życzymy całej powiększonej Rodzince a łapka sama się uruchomi tylko potrzebny jest czas. Dobrze robi też lekkie rozmasowywanie łapki bo pobudza się do pracy mięśnie, które oduczyły się pracować i mogą być troszkę przykurczone. ale napewno będzie dobrze! Musi być!

Posted

black_sheep napisał(a):
Dopiero za 2 tygodnie wszystko będzie wygojone, więc jeśli wtedy dalej nie będzie chodziła, to będę ja rehabilitować. Dziękuje za podpowiedź jak:)

A ja mysle, ze z czasem w trakcie zabaw i gonitw zacznie na lapce stawac i potem juz calkiem bedzie jej uzywala.:roll:
Pamieta jeszcze, ze sprawiala jej ona bol i dlatego na nia nie staje.

Posted

[quote name='black_sheep']Majka jest okropnie rozpuszczona, ciągle chce uciekać, rządzi całym domem, trzeba jej słuchać, bo piszczy okropnie. Ja nie wiem, kto ją tak rozpuścił!;)
hihi.a taka była biedniutka:

potem już mniej biedniutka -zaczyna się terrorystka;):

kurka, Black, żeby ona Ci nie zwiała, ona chyba nie sterylizowana, przyniesie Ci bandę szczeniąt:diabloti: . Może adresówkę jej załóż. Bo nigdy nic nie wiadomo-moją sucz ostatnio pogryzły osy, szukalam jej kilka godzin a ona sama wróciła do domu na osiedle, kilka km. Strach pomysleć co by było gdyby trzepnął ją samochód..:shake:

Posted

No właśnie, tata mówi, że ona do chłopaków ucieka. Ale przeciez Deniska ma! Narazie żadnych operacji, jeszcze przez miesiąc. Póki co Majki prowadzi życie łóżko - 2 min na dworze na siku i qpe - łóżko. Oczywście te 2 minuty pod moim okiem, daleko jeszcze nie uciekła, tylko do bramy. No a potem oczywiste że strylka

Posted

Jako, że ten wątek jest częściej odwiedzany niż deniskowy, kopiuje z tamtąd moje słowa:

I tak, jak każda piękna historia i nasza dobiega do jakiegoś, może nie końca, ale sedna.
Mamunia black sheep wyprowadza sie z rodzinnej miejscowości, aby pozanać smak życia i wkońcu zacząć zarabiać na siebie - do Krakowa. Tu się pewnie ciotki ucieszą, że teraz będę więcej pomagać. Niby tak, ale Denisek zostaje w domu. Rozstanie z moim skarbem będzie najsmutniejszą rzeczą na ziemi, ale moja mama będzie się nim dobrze (mam nadziej) opiekować. Wiem, że nie tak jak ja, że nikt mu mamuni nie zastąpi. Narazie reszta moich pociech też zostaje, ale będę się starała znaleść takie mieszkanie, aby Majki i świnki mogły mieszkać ze mną. Najbardziej zalezy mi na Dużej śwince, bo ta już jest okropnie stara, i tylko ja umiem się nią dobrze zaopiekować.
Jestem jeszcze tydzień:smile: Potem zamykam też wątek bannerkowy!

Posted

black, ja Ci dam rozstawać się z dogo!!! Będzie mogła teraz w niedz z Nami do schronu od czasu do czasu jeździc? Bierzesz aparat ze sobą? hihihi A Deniskiem i resztą menażerii na bank Twoja mama się zajmie cudownie!

Posted

Black sheep jak ja Ci zazdroszczę, Majka zostaje!!
A mój TZ nadal się buntuje, nie mam zgody na pozostawienie Marcepanka.
Na dodatek wczoraj odnalazła się jego właścicielka która go porzuciła.
Ciężko mi, ale mam nadzieję, że jego historia zakończy się tak jak historia Majki.
Podpisuję się rękami i nogami pod wpisem Jagienki. Nie ma mowy o Twoim rozstaniu z dogo i psiakami w potrzebie!!!! Co za głupie pomysły!!!

• 2 weeks later...
  • 1 month later...