carolinascotties Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Black Sheep - lejesz miod na me serce :) :loveu: Quote
black sheep Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 To trochę zdjęć słodkich jak powyżej wspomniany miód;) Łe, znowu to samo.... Jednak dobre było;) Ufo-ludek Morda moja!:) Quote
andanka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Śliczna psinka:)I wynika z powyższego tekstu ,że Tato jednak się zgodził,żeby została? Quote
black sheep Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 No niestety, nie ubrał tego w słowa... Dlatego ciągle jest ta niepewność. Ale tak, myśle, że zostanie:) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 mam nadzieję że zostanie. Ma śliczne czerwone legowisko. Uszy ma bardzo śmieszne:lol: Quote
Jola_K Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 slodka jest! trzymam kciuki by zostala, to dom jakiego jej trzeba! :D Quote
black sheep Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Dziś musiałam o 4 w nocy ją wyprowadzic, bo się sikać pannie zachciało....... Jak z dzieckiem!:) Quote
weszka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Czy to wymowne milczenie Taty oznacza zgodę...??? Quote
Martens Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Ja myślę, że o sunieczkę możemy już być spokojne :cool3: Quote
AniaB Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 ja tez tak myslę..:evil_lol: Kasiu- powiedz Mamie, ze mała wygląda zupełnie jak Dudek tylko ma inny kolor...:diabloti: Quote
black sheep Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Aniu kochana, moja mama kocha Majke prawie jak mnie;) Nawet wyznała, że spodobała się jej taka ilość zwierząt, i z chęcią by jeszcze przygarneła:) Problem jednak w głowie rodziny;) A jak wam powiem, Majka jest moja i nikomu jej nie oddam!!! Quote
karusiap Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 to musialo sie tak skonczyc:loveu: :multi: :multi: :multi: Quote
black sheep Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Karusiu, to jeszcze tak nieoficjalnie;) Quote
karusiap Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 jak wpadnie pol dogomanii na impreze z okazji wspanialego domku Majki to bedzie oficjalnie?;) Quote
black sheep Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 To wtedy będzie;) Ale poskładacie się mi w razie czego na nowe mieszkanie, jak mnei z tego wyrzucą?:D Quote
karusiap Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 pewnie ze tak:evil_lol: bedzie nowy DT:diabloti: Quote
AniaB Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 kasiu - ja poprzynudzam troche o forsie..;) napisałam już na ogólnym krakowskim, ale napisze jeszcze tu... Wydobyłam z AFN 28 zł na Majke za bazarek.. Jak przekazać Ci pieniazki? moze przelew jakis zrobie..? Quote
black sheep Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 Aniu faktycznie przynudzasz!!! Przeznacz na Pegaza, lub jakiegoś innego w hotelu. Quote
zuziaM Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Slodka kruszynka :loveu: . Kasiu, trzymam kciuki za zmiekczenie twardych zasad taty :lol: . Quote
black sheep Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Dobra, oświadczam to farmalnie i raz na zawsze. Majka zostaje u mnie:) Zakochałam się, i nic nie poradze. Tata zresztą też ją lubi;) Bo przynajmniej domu "pilnuje" tzn. szczeka na obcych (a Denisek się ich boi, albo liże) Majka jest wspaniała:) Ma tylką jedną wadę - zabardzo polubiła moje łóżko:) Jest kochana, przytulna i śliczna. To najwspanialszy prezent jaki dostałam na urodziny:) I to od Boga:) Jeśli ktoś woli - od losu. Quote
black sheep Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Aha, martwi mnie to, że włoski już prawie odrosły, a Majak wogóle nawet nie próbuje chodzić na łapce:( Quote
agamika Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Balck, nie martw sięna zapas. Moze nie chodzić, bo się przyzwyczaiła do używania tylko pozostałych, Mika po złamaniu tylnej łapy , nie uzywłą jej jeszcze długo po tym jak juz mogła. Wet mówił ze tak często jest , przy psach które świetnie sobie radzą z chodzeniem na trzech. Po prostu na zapas oszczędzaja te chore. Nie wiem czy wetka Ci mówiła , ale może spytaj czy moze po jakiejś wodzie mogłabyśz nią połazić? Jest to najlepszy sposób podobno na rozruszanie takiej łapki i odbudowe miesni, z Miką niestey nie miałam jak tego robić :shake:. A i Mice do tej pory czasem np w zimie nie uzywa tej łapy na polu , zadko bo zadko, ale sie zdarza. Quote
Jagienka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Kasiu, nie wiem czy pamiętasz Speediego, jemu też zalecali rehabilitacje w wodzie... I bardzo się cieszę, ze Majeczka zostaje... do lepszego domku nie mogła trafić :loveu: Quote
black sheep Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Dopiero za 2 tygodnie wszystko będzie wygojone, więc jeśli wtedy dalej nie będzie chodziła, to będę ja rehabilitować. Dziękuje za podpowiedź jak:) Quote
Jola_K Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 ALE WIESCI! Czulam ze tak to sie skonczy... ;) super! pozdrawiam Was Quote
Recommended Posts