Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu kochana, moja mama kocha Majke prawie jak mnie;) Nawet wyznała, że spodobała się jej taka ilość zwierząt, i z chęcią by jeszcze przygarneła:) Problem jednak w głowie rodziny;)

A jak wam powiem, Majka jest moja i nikomu jej nie oddam!!!

Posted

kasiu - ja poprzynudzam troche o forsie..;)
napisałam już na ogólnym krakowskim, ale napisze jeszcze tu...
Wydobyłam z AFN 28 zł na Majke za bazarek..
Jak przekazać Ci pieniazki?
moze przelew jakis zrobie..?

Posted

Dobra, oświadczam to farmalnie i raz na zawsze. Majka zostaje u mnie:) Zakochałam się, i nic nie poradze. Tata zresztą też ją lubi;) Bo przynajmniej domu "pilnuje" tzn. szczeka na obcych (a Denisek się ich boi, albo liże)
Majka jest wspaniała:) Ma tylką jedną wadę - zabardzo polubiła moje łóżko:) Jest kochana, przytulna i śliczna. To najwspanialszy prezent jaki dostałam na urodziny:) I to od Boga:) Jeśli ktoś woli - od losu.

Posted

Balck, nie martw sięna zapas.
Moze nie chodzić, bo się przyzwyczaiła do używania tylko pozostałych, Mika po złamaniu tylnej łapy , nie uzywłą jej jeszcze długo po tym jak juz mogła. Wet mówił ze tak często jest , przy psach które świetnie sobie radzą z chodzeniem na trzech. Po prostu na zapas oszczędzaja te chore.
Nie wiem czy wetka Ci mówiła , ale może spytaj czy moze po jakiejś wodzie mogłabyśz nią połazić? Jest to najlepszy sposób podobno na rozruszanie takiej łapki i odbudowe miesni, z Miką niestey nie miałam jak tego robić :shake:.

A i Mice do tej pory czasem np w zimie nie uzywa tej łapy na polu , zadko bo zadko, ale sie zdarza.

Posted

Kasiu, nie wiem czy pamiętasz Speediego, jemu też zalecali rehabilitacje w wodzie...
I bardzo się cieszę, ze Majeczka zostaje... do lepszego domku nie mogła trafić :loveu: