Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurczę, a powiedzieliście, że suczka jest tylko do wyleczenia? Czy nie dało się nic wytłumaczyć? Bo może gdyby powiedzieć, że to tylko na kilka tygodni, z czasem serduszko by zmiękło..?
Jak sunia w ogóle?

Posted

Wstyd mi o tym tutaj pisać. Jak będę wiedziała coś napewno, to napisze. Kochane cioteczki, nie martwcie się, ciocia black sheep dba o mełgo szkraba, i Denisek też dba:) Wczoraj się bawili razem, Majce się nawet biegać zachciało! Na trzechłapkach jak narazie, ale kicała pięknie. Niestey, póki co muszę ograniczać jej ruch

Posted

black_sheep napisał(a):
Wstyd mi o tym tutaj pisać. Jak będę wiedziała coś napewno, to napisze. Kochane cioteczki, nie martwcie się, ciocia black sheep dba o mełgo szkraba, i Denisek też dba:) Wczoraj się bawili razem, Majce się nawet biegać zachciało! Na trzechłapkach jak narazie, ale kicała pięknie. Niestey, póki co muszę ograniczać jej ruch

Oj reakcje rodziny bywają straszne, wiem od siebie z domu :oops: Trzymaj się, na pewno wszystko się ułoży z czasem :calus:
Ważne że sunieczka dochodzi do siebie :cool3:

Posted

karusiap napisał(a):
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: tylko,zeby Denisek zazdrosny nie byl:mad: :evil_lol:

No właśnie! Wczoraj jak głaskałam Deniska, Majka wyła, szcekała, aż wkońcu przybiegła i położyła mi się na kolanach! A Denisek odszedł ze smutkiem:( Musiałam go wołać, i głaskałam obydwóch jednocześnie!

Martens dzięki za miłe słowa:)

Posted

A więc, narazie na konto Majki dostałam 20 zł z mojego bazarka od Warg:) Dziękuje
Kopia z konta:

01-08-2007 SPODENKI - WARG 2003 WARG
20.00 PLN

W poniedziałek idziemy do wetki, więc wstawie jakieś rachunki.

Posted

Ogórd jest dosyć duży, tu widać jego część, jeszcze ciągnie się do góry. Jak dla mnie, zmieściło by się jeszcze z 5 psów;) Hehe
A Denisek z Majką - no coś wspaniałego, bawili się razem, przesłodziaki dwa.

Posted

Wetka oceniła ją na 1,5 roku:) Denisek bardzo przystojny, rzadna mu się nie oprze;) Malutka wraca szybko do zdrowia, jest przekochana, ciągle chce być przytulana, a jak wychodze z pokoju, to popiskuje za mną:)

Posted

Dostałam za bannerek 10 zł
Kopia z mojego konta:

06-08-2007 banerek monia3a
10.00 PLN

A tu rachunek za wczoraj:

Założyłam Majce książeczkę zdrowia i zaszczepiłam:)
Za dwa tygodnie idziemy na rentgen, więc wykorzystam resztke pienędzy

Posted

Wczoraj mój mały pieszczoch.... zaatakował tate.... Bo było ciemno, i byłyśmy na podwórku, żeby mała się wysikała. Wtem wyłoniło się coś strasznego!;) Zaczeła głośno szczekać i biedz wprost na tate! .................

Posted

kasiu - jak z odbiorem pieniazków z AFN?
bo ja bede chciała wysyłać fakture..
Czy Aga Mazury dała Ci odpowiedź, ze wysle pieniazki na Twoje konto, czy ja mam podczepic je pod swoja fakture.?