Martens Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Cieszę się, że suczka wraca do zdrowia. A jak atmosfera w domu? Quote
Martens Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Kurczę, a powiedzieliście, że suczka jest tylko do wyleczenia? Czy nie dało się nic wytłumaczyć? Bo może gdyby powiedzieć, że to tylko na kilka tygodni, z czasem serduszko by zmiękło..? Jak sunia w ogóle? Quote
black sheep Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Wstyd mi o tym tutaj pisać. Jak będę wiedziała coś napewno, to napisze. Kochane cioteczki, nie martwcie się, ciocia black sheep dba o mełgo szkraba, i Denisek też dba:) Wczoraj się bawili razem, Majce się nawet biegać zachciało! Na trzechłapkach jak narazie, ale kicała pięknie. Niestey, póki co muszę ograniczać jej ruch Quote
karusiap Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 cioteczka na pewno dba o Majeczke jak nikt inny:loveu: Quote
black sheep Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Szczerze mówiąc, troche ją nawet rozpuściłam! Na głowe mi wychodzi;) To moje oczko w głowie, przytulanka słodka. Quote
karusiap Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: tylko,zeby Denisek zazdrosny nie byl:mad: :evil_lol: Quote
Martens Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 black_sheep napisał(a):Wstyd mi o tym tutaj pisać. Jak będę wiedziała coś napewno, to napisze. Kochane cioteczki, nie martwcie się, ciocia black sheep dba o mełgo szkraba, i Denisek też dba:) Wczoraj się bawili razem, Majce się nawet biegać zachciało! Na trzechłapkach jak narazie, ale kicała pięknie. Niestey, póki co muszę ograniczać jej ruch Oj reakcje rodziny bywają straszne, wiem od siebie z domu :oops: Trzymaj się, na pewno wszystko się ułoży z czasem :calus: Ważne że sunieczka dochodzi do siebie :cool3: Quote
black sheep Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 karusiap napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: tylko,zeby Denisek zazdrosny nie byl:mad: :evil_lol: No właśnie! Wczoraj jak głaskałam Deniska, Majka wyła, szcekała, aż wkońcu przybiegła i położyła mi się na kolanach! A Denisek odszedł ze smutkiem:( Musiałam go wołać, i głaskałam obydwóch jednocześnie! Martens dzięki za miłe słowa:) Quote
black sheep Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 A więc, narazie na konto Majki dostałam 20 zł z mojego bazarka od Warg:) Dziękuje Kopia z konta: 01-08-2007 SPODENKI - WARG 2003 WARG 20.00 PLN W poniedziałek idziemy do wetki, więc wstawie jakieś rachunki. Quote
black sheep Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 A teraz troche fotek:) Z Deniskiem:) Podchody Deniska Gdzie ten Denisek dię wybiera;) Cmok cmok Zajączek;) Quote
karusiap Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 o jejku jaka milosc:loveu: :loveu: black masz piekny ogrod:loveu: Quote
black sheep Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Ogórd jest dosyć duży, tu widać jego część, jeszcze ciągnie się do góry. Jak dla mnie, zmieściło by się jeszcze z 5 psów;) Hehe A Denisek z Majką - no coś wspaniałego, bawili się razem, przesłodziaki dwa. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 przystojniak z tego Denisa, suczka prześmieszna jest, dobrze razem wyglądają. Sunia wygląda na młodą,nie? Ogród i okolica-marzenie :loveu: Quote
black sheep Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Wetka oceniła ją na 1,5 roku:) Denisek bardzo przystojny, rzadna mu się nie oprze;) Malutka wraca szybko do zdrowia, jest przekochana, ciągle chce być przytulana, a jak wychodze z pokoju, to popiskuje za mną:) Quote
black sheep Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Dostałam za bannerek 10 zł Kopia z mojego konta: 06-08-2007 banerek monia3a 10.00 PLN A tu rachunek za wczoraj: Założyłam Majce książeczkę zdrowia i zaszczepiłam:) Za dwa tygodnie idziemy na rentgen, więc wykorzystam resztke pienędzy Quote
weszka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Owieczko wspaniale się wam układa... I oby tak zostało już na zawsze! Quote
black sheep Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 No co ja mogę powiedzieć, ja też mam taką nadzieję. Tata poznał Majke, narazie nic nie mówi, żeby ją wyrzucić czy coś. Więc chyba zostanie:) Quote
carolinascotties Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 :cool3: ojojoj- trzymam kciuki.... :evil_lol: Quote
agamika Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 :cool3: ojojoj- trzymam kciuki.... ja też , a puzniej jeszcze się okaze ,że zostanie pupilką taty:razz: bo takiej mordce to się oprzeć chyba nie da Quote
black sheep Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Wczoraj mój mały pieszczoch.... zaatakował tate.... Bo było ciemno, i byłyśmy na podwórku, żeby mała się wysikała. Wtem wyłoniło się coś strasznego!;) Zaczeła głośno szczekać i biedz wprost na tate! ................. Quote
karusiap Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 powiedz ,ze potem wskoczyla Mu na rece i wylizala cala twarz...plisss:evil_lol: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 na tym zdjęciu jest podobna do sarny... ;) :) Mam nadzieję że Tato się nie pogniewał na dzielną obrończynię, powinien docenić to że mały,chory piesek pilnuje mu domu!:loveu: Quote
AniaB Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 kasiu - jak z odbiorem pieniazków z AFN? bo ja bede chciała wysyłać fakture.. Czy Aga Mazury dała Ci odpowiedź, ze wysle pieniazki na Twoje konto, czy ja mam podczepic je pod swoja fakture.? Quote
Recommended Posts