Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

andanka napisał(a):
...śliczna jest i chyba niezbyt duża?A z Deniskiem się lubią?

Noooo, mnie tez sie wydaje, ze to taka kruszyneczka malenka bardzo :loveu: .... slodka niuncia :loveu: !
I trzymam kciuki bardzo, bardzo, bardzo mocno :cool3: ! ! !
A i mama pewnie was wspomoze w prosbach .... a tato bedzie w dobrym humorze, wypoczety i odprezony po wywczasach :lol: ......
No bo gdzie by Majeczka miala lepiej ? ? ? ? ?

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jagienko podziękuj:)
Z Deniskiem się lubią:) Denisek pierwszy raz, jak ją zobaczył polizał po mordce;) Ona zawarczała, ale teraz już uległa jego czarowi. Bo Denisek to prawdziwy przystojniak! Patrzy tylko za nim, jak biega po ogródku;)
A Majka jest mała, ale nie maleńka. Przy Denisie wydaje mi się mikroskopijna;) Trochę większa od kotki (która dalej jej nie lubi, ale jeszcze się nie wyprowadziła)

Posted

kasiu - bazarek sie zakończył sie w sobote i uzbierałysmy 25 zł od ludwa (która obiecała ze przeleje 30 zł) + 20 zł od Han&Dom + 25 zł od fidelek 2...W sumie bedzie 75 zł..30 zł od ludwa pójdzie na AFN z dopiskiem Tigra, 20 zł od Han&Dom oraz 25 zł od Fidelek dostane na prywatne konto..Poniewaz widziałam, ze masz fakture za leczenie wiec moze mogłabys odebrać sobie te 30 zł z AFN, a 20 zł przeleje Ci na Twoje konto bezposrednio.. Wtedy razem miałabys na Tigre - Majke 50 zł..Na brende zostawiam sobie 25 zł..Czy moze tak być z rozliczeniem..?

Posted

o Boże... bidulinka malutka.... :placz:

jak dobrze, że wszystko zmierza ku dobremu... Black Sheep - i to dzięki Tobie !!!

wiecie co ostatnio sobie pomyslalam, że dobrze byloby miec jakies przeciwbolowe leki od wetow - na wypadek takich sytuacji... kiedy pies jest potrącony, cierpi - żeby podac coś łagodzacego ból - zanim zawiezie się pieska do lekarza....

musze zapytać swojego weta - czy jest coś takiego....

Posted

Alfo dziękuję;)
Pieniądze jak narazie nie są potrzebne, i mam nadzieję, że nie stanie się nic takie, żebyśmy ich potrzebowały. Za tydzień ściąganie szwów, wizyta, i pewnie nowe leki, ale dzięki bazarkowi Ani na wszystko wystraczy:)

Posted

black_sheep napisał(a):
Mama taka nadzieje, tym bardziej, ze nie widzial jej jeszcze, taki zły był... A ona taka słodka!:)

Mam nadzieję że Tato Owcy się uspokoi i zastanowi jeszcze raz. Kto to widział żeby po powrocie z wczasów tak się denerwować!:shake:
Może to zmiana powietrza i otoczenia wywołała taką reakcję;)
W ostateczności zaczniemy szukać nowego domu i już.

Posted

Oj Qroqieciku, to chyba sen nie jawa.
Narazie Majka dokazuje;) Bez przerwy włazi na moje łózko, gdy mnie nie ma. Nie mam pojecia jak to robi, pies z połamaną miednicą - jak przedziera sie przez moją blokadę z krzeseł i kartonów i się tam wspina! Niesamowite, skąd pies wie, że na łóżku jest lepiej. Ma takie mięciutkie posłanie, a jej nie pasuje? Może chce być tam gdzie ja byłam? Nie rozumiem tego;)
No i ma wspólną cechę z Deniskiem - okropna z niej 'lizawka'!:) Ciągle mnie liże po rękach:) Denisek tak wszystkich ludzi liże - kto pamięta go ze schronu, wie o czym pisze;) A ona nie wiem czy wszystkich, ale to bardzo miłe. I jak się cieszy na mój widok, merda ogonem i podwija przednie łapki, przewraca się na plecki i pokazuje brzuch:D Prze-słodycz z niej. Poczciwinka okropna. A minki jakie ma milusie. Wczoraj ją wykompałam, może i za wczas, ale już jest u mnie długo (jutro będzie 2 tygodnie!) no a jej zapach najmilszy dla nosa nie był. No i mam problem z sierścią, strasznie się leni czy coś, pełno tej sierści na dywanie, w powietrzu. Wyczesuje ją delikatnie, ale to niezbyt pomaga - choć już druga reklamówke z niej wyczesałam. A przecież nie ma jakiejś długiej ani gęstej sierści.