karusiap Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: a bazarek zawsze mozna podzielic miedzy black a innego psiaka;) Quote
black sheep Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 W sumie to on był w 30 % na mastifkę którą opiekuje się AniaB, więc nie ma problemu co z kaską zrobić;) Quote
AniaB Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 nie nie - mastifce wystarczy te 30% :)cos wymyślimy gdy bazarek sie skończy i zobaczymy ile w ogóle jest do podziału..zrobimy tak, zeby było dobrze :) Quote
Edi100 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Serce rośnie jak się pozytywne wieści czyta:loveu: Quote
zuziaM Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Kasiu ! Jestes wspaniala i masz cudowna, uczuciowa i litosciwa mame ! Wielkie uklony dla Was. Biedna malenka sunia, takie ma lapinki malutkie. Jest sliczniutka i dzieki Tobie zyje ! Zycze Majeczce szybkiego powrotu do zdrowia i juz tylko radosci w zyciu. A dla Ciebie , spoznione troche, ale najlepsze zyczenia urodzinowe:loveu: . A prezencik urodzinowy :loveu: jeszcze Ci sie slodkim serduszkiem odplaci ! Quote
black sheep Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Dziękuje Ci droga Małgosiu:) Oczywiście troche przesadzasz;) Każdy dogomaniak by to przecież zrobił;) Wyjachałam na dwa dni, i narazie sunią opiekuje się moja mama. Dzwoniłam do niej i mówiła, że sunia już odzyskuje siły i zaczyna rozrabiac.... Mam nadzieje, ze nie aż tak bardzo! Jutro już będę w domku, więc wszystko wróci do normy. Jutro też, Majka będzie miała ściąganie szwów, tych z pierwszego szycia. Quote
Edi100 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Majeczko zdrowiej szybko i do domku. Chyba trzeba tyt. zmienić bo domek dla dziewczyny potrzebny:loveu: Quote
andanka Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Ja mam nadzieję ,że Maja będzie mogła zostać u Kasi:) Quote
karusiap Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 andanka napisał(a):Ja mam nadzieję ,że Maja będzie mogła zostać u Kasi:) ja tez mam takie delikatne podejrzenio-marzenia:cool3: :oops: Quote
qroqiet Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Ja nawet myślę, że to pewne:razz: Skoro black_sheep wzgardziła:p Majkim, bo był zbyt pokraczny, to może to cudo:p jej się spodoba, hehehe. Quote
black sheep Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Oj Qroqieciku, to chyba nie o Majkim pisałam, ze jest pokraczny;) Akurat Majki jest przesłodki! No i nie wesołe wiadomość:( Moja mama byla dzis na wizycie, zaplacila 48 zł za jakieś leki, których Majka wogóle nie chce brać, zła troche jestem, nie wiem po co jej to:( Mama nie dosyć, że to kupiła, to jeszcze nie wzieła żadnego rachunku! Nazywa się "Salvikal" i jest to duża puszka, 250 ml...:/ A w przyszłym tygodniu jeszcze dwie takie wizyty - ściąganie szwów - chyba, że za jednym razem ściągną szwy, bo narazie nic nie ściągnięte:( No i ciotki! Ja bym chciała, żeby Majka została, ale to zależy od dwóch osób: mojego taty, który narazie nie wie O NICZYM bo jest na wczasach, wraca za tydzień... i od kotki, która narazie nie akceptuje Majki kompletnie. Wiem, że to może głupio zabrzmieć, ale moja kotka jest dla mnie ważniejsza, jest u nas 4 lata, bardzo ją kocham, nie chce, żeby się 'wyprowadziła', bo będzie się bała psa:/ Quote
Angelika8 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 black_sheep napisał(a):Oj Qroqieciku, to chyba nie o Majkim pisałam, ze jest pokraczny;) Akurat Majki jest przesłodki! No i nie wesołe wiadomość:( Moja mama byla dzis na wizycie, zaplacila 48 zł za jakieś leki, których Majka wogóle nie chce brać, zła troche jestem, nie wiem po co jej to:( Mama nie dosyć, że to kupiła, to jeszcze nie wzieła żadnego rachunku! Nazywa się "Salvikal" i jest to duża puszka, 250 ml...:/ A w przyszłym tygodniu jeszcze dwie takie wizyty - ściąganie szwów - chyba, że za jednym razem ściągną szwy, bo narazie nic nie ściągnięte:( No i ciotki! Ja bym chciała, żeby Majka została, ale to zależy od dwóch osób: mojego taty, który narazie nie wie O NICZYM bo jest na wczasach, wraca za tydzień... i od kotki, która narazie nie akceptuje Majki kompletnie. Wiem, że to może głupio zabrzmieć, ale moja kotka jest dla mnie ważniejsza, jest u nas 4 lata, bardzo ją kocham, nie chce, żeby się 'wyprowadziła', bo będzie się bała psa:/ SALVIKAL to dobry preparat witaminowy dla psów i kotów,niestety nie znam psiaka,który zje ten proszek, nawet z karmą:no-no-no:. Chyba jest coś podobnego w pastylkach. Quote
karusiap Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 black_sheep napisał(a):Oj Qroqieciku, to chyba nie o Majkim pisałam, ze jest pokraczny;) Akurat Majki jest przesłodki! No i nie wesołe wiadomość:( Moja mama byla dzis na wizycie, zaplacila 48 zł za jakieś leki, których Majka wogóle nie chce brać, zła troche jestem, nie wiem po co jej to:( Mama nie dosyć, że to kupiła, to jeszcze nie wzieła żadnego rachunku! Nazywa się "Salvikal" i jest to duża puszka, 250 ml...:/ A w przyszłym tygodniu jeszcze dwie takie wizyty - ściąganie szwów - chyba, że za jednym razem ściągną szwy, bo narazie nic nie ściągnięte:( No i ciotki! Ja bym chciała, żeby Majka została, ale to zależy od dwóch osób: mojego taty, który narazie nie wie O NICZYM bo jest na wczasach, wraca za tydzień... i od kotki, która narazie nie akceptuje Majki kompletnie. Wiem, że to może głupio zabrzmieć, ale moja kotka jest dla mnie ważniejsza, jest u nas 4 lata, bardzo ją kocham, nie chce, żeby się 'wyprowadziła', bo będzie się bała psa:/ no to pieniazki sie jeszcze przydadza!!;) Quote
AniaB Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 no właśnie - kasiu - dzisiaj konczy sie mój bazarek na tigre i brende - na pewno jakies grosiki z tego bedą - jak dostane wpłaty i wysle fanty to przeleje Ci na konto Twoje.. Quote
black sheep Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 AniaB napisał(a):no właśnie - kasiu - dzisiaj konczy sie mój bazarek na tigre i brende - na pewno jakies grosiki z tego bedą - jak dostane wpłaty i wysle fanty to przeleje Ci na konto Twoje.. Dziękuje:oops: Mam nadzieję, że już nie będzie takich 'niespodzianek' ze str. pani wetki. Majka wczoraj łykła troche tego proszku z wodą i zwróciła go:( Chyba lepsze i tańsze byłyby Danonki....:( Quote
Asior Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 salvikat to głóewnie wapno!! przydało by się, zeby sunia go brała :( spróbuj maleńkimi porcjami (bo to w sumie niewiele się ttego daje dodać do jej ulubionego zarełka.... Quote
black sheep Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Dodaje, ale ona nie chce tego jesc!!!! Nie zje, jak chocby gram tam byl:/ CIOTECZKI! Jutro przyjezdza tata.... Trzymajcie kciuki:( Quote
Jagienka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Trzymamy Kasiu, trzymamy... :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
karusiap Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Spytaj Tate czy woli zatrzymac psa czy ugoscic dogomaniakow proszacych o to:evil_lol: Quote
black sheep Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 :);) Majka im zdrowsza tym bardziej pokazuje rogi! Dziś zaatakowała moją świnke!:( Na szczęście mam dobry refleks... Taaaaaaaaaaaaaka jestem ładna! Quote
Jagienka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Oj Majka nie atakuj świętości black_sheep, bo jej cierpliwośc się skończy... Quote
andanka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Szybciutko do siebie dochodzi,jak juz świnkę atakuje...śliczna jest i chyba niezbyt duża?A z Deniskiem się lubią? Quote
Recommended Posts