Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie nie - mastifce wystarczy te 30% :)cos wymyślimy gdy bazarek sie skończy i zobaczymy ile w ogóle jest do podziału..zrobimy tak, zeby było dobrze :)

Posted

Kasiu ! Jestes wspaniala i masz cudowna, uczuciowa i litosciwa mame ! Wielkie uklony dla Was.
Biedna malenka sunia, takie ma lapinki malutkie.
Jest sliczniutka i dzieki Tobie zyje !
Zycze Majeczce szybkiego powrotu do zdrowia i juz tylko radosci w zyciu.

A dla Ciebie , spoznione troche, ale najlepsze zyczenia urodzinowe:loveu: .
A prezencik urodzinowy :loveu: jeszcze Ci sie slodkim serduszkiem odplaci !

Posted

Dziękuje Ci droga Małgosiu:) Oczywiście troche przesadzasz;) Każdy dogomaniak by to przecież zrobił;)
Wyjachałam na dwa dni, i narazie sunią opiekuje się moja mama. Dzwoniłam do niej i mówiła, że sunia już odzyskuje siły i zaczyna rozrabiac.... Mam nadzieje, ze nie aż tak bardzo! Jutro już będę w domku, więc wszystko wróci do normy. Jutro też, Majka będzie miała ściąganie szwów, tych z pierwszego szycia.

Posted

Oj Qroqieciku, to chyba nie o Majkim pisałam, ze jest pokraczny;) Akurat Majki jest przesłodki!
No i nie wesołe wiadomość:(
Moja mama byla dzis na wizycie, zaplacila 48 zł za jakieś leki, których Majka wogóle nie chce brać, zła troche jestem, nie wiem po co jej to:( Mama nie dosyć, że to kupiła, to jeszcze nie wzieła żadnego rachunku! Nazywa się "Salvikal" i jest to duża puszka, 250 ml...:/
A w przyszłym tygodniu jeszcze dwie takie wizyty - ściąganie szwów - chyba, że za jednym razem ściągną szwy, bo narazie nic nie ściągnięte:(
No i ciotki! Ja bym chciała, żeby Majka została, ale to zależy od dwóch osób: mojego taty, który narazie nie wie O NICZYM bo jest na wczasach, wraca za tydzień... i od kotki, która narazie nie akceptuje Majki kompletnie. Wiem, że to może głupio zabrzmieć, ale moja kotka jest dla mnie ważniejsza, jest u nas 4 lata, bardzo ją kocham, nie chce, żeby się 'wyprowadziła', bo będzie się bała psa:/

Posted

black_sheep napisał(a):
Oj Qroqieciku, to chyba nie o Majkim pisałam, ze jest pokraczny;) Akurat Majki jest przesłodki!
Moja mama byla dzis na wizycie, zaplacila 48 zł za jakieś leki, których Majka wogóle nie chce brać, zła troche jestem, nie wiem po co jej to:( Mama nie dosyć, że to kupiła, to jeszcze nie wzieła żadnego rachunku! Nazywa się "Salvikal" i jest to duża puszka, 250 ml...:/
A w przyszłym tygodniu jeszcze dwie takie wizyty - ściąganie szwów - chyba, że za jednym razem ściągną szwy, bo narazie nic nie ściągnięte:(
No i ciotki! Ja bym chciała, żeby Majka została, ale to zależy od dwóch osób: mojego taty, który narazie nie wie O NICZYM bo jest na wczasach, wraca za tydzień... i od kotki, która narazie nie akceptuje Majki kompletnie. Wiem, że to może głupio zabrzmieć, ale moja kotka jest dla mnie ważniejsza, jest u nas 4 lata, bardzo ją kocham, nie chce, żeby się 'wyprowadziła', bo będzie się bała psa:/

SALVIKAL to dobry preparat witaminowy dla psów i kotów,niestety nie znam psiaka,który zje ten proszek, nawet z karmą:no-no-no:. Chyba jest coś podobnego w pastylkach.

Posted

black_sheep napisał(a):

no to pieniazki sie jeszcze przydadza!!;)

Posted

no właśnie - kasiu - dzisiaj konczy sie mój bazarek na tigre i brende - na pewno jakies grosiki z tego bedą - jak dostane wpłaty i wysle fanty to przeleje Ci na konto Twoje..

Posted

AniaB napisał(a):
no właśnie - kasiu - dzisiaj konczy sie mój bazarek na tigre i brende - na pewno jakies grosiki z tego bedą - jak dostane wpłaty i wysle fanty to przeleje Ci na konto Twoje..

Dziękuje:oops: Mam nadzieję, że już nie będzie takich 'niespodzianek' ze str. pani wetki.
Majka wczoraj łykła troche tego proszku z wodą i zwróciła go:( Chyba lepsze i tańsze byłyby Danonki....:(

Posted

salvikat to głóewnie wapno!! przydało by się, zeby sunia go brała :( spróbuj maleńkimi porcjami (bo to w sumie niewiele się ttego daje dodać do jej ulubionego zarełka....