Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

black_sheep napisał(a):
Byłam teraz po Majke, i normalnie się załamałam. Operacja jeszcze trwa:( Pani wet krzykneła zza parawanu: wszystko się skomplikowało!
:(:(:(:(:(:(

Rany boskie, ale co sie skomplikowało?? Z łapą?? Shit...

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

black_sheep napisał(a):
Nie wiem nic narazie, jejku jak się boje.... Co to bedzie:(
Zaraz jade po nią drugi raz, tak za godzinke napisze:(

jak z łapą to w najgorszym razie amputacja, mam nadzieje, ze to nic poważnego, biedna maleńka... :-(

Posted

Już pisze!!!!!
A więc....
Wszystko dobrze!:):):) Operacja się udała, za 6 tygodni Majka będzie chasać;) Narazie śpi!
Teraz nie mam czasu, ale później napisze jakieś rozliczenie z wpłat i wkleje dowód zapłaty za operacje.
Bardzo wam dziękuje, już po raz setny za pomoc!!!!:)

Posted

Już nie potrzebuje wpłat! Bardzo wam dziękuje!!!!!!!!!!!!!!!!

Oto kopia wpłat z konta!

Data
księgowania Tytułem Kwota

24-07-2007
TIGRA od qroqiet
50.00 PLN

24-07-2007
od paulus dla maji-tigry
50.00 PLN

24-07-2007
DAROWIZNA DLA TIGRY OD LUKOMANKI
50.00 PLN

24-07-2007 Tigra od Edi100
15.00 PLN

24-07-2007 TIGRA OD EDI100
25.00 PLN

24-07-2007 Tigra (od Jagienki)
50.00 PLN

23-07-2007
NA LECZENIE TIGRY (od Andanki)
50.00 PLN

23-07-2007
TIGRA OD BEATA H. (moja kuzynka)
40.00 PLN

Czyli razem 330!
A zapłaciłam (tylko za operacje) 335zł:)
BARDZO DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA WPŁATY, JESTEŚCIE NIESAMOWICI!

Posted

Jaguś nie wiem o co chodziło z tymi komplikacjami, operacja była bardzo trudna, w tej karcie co wkleiłam zdjęcie pisze na czym polegała:( 5 godzin ją operowali!:(

Sunia już się przebudza, ma apetycik, fajnie wygląda. Strasznie się cieszę, że wszystko jest ok.
6 tygodni będzie dochodzić do siebie!

Posted

ojej - jakie dobre wiadomości:loveu:
owieczko - a pieniazków juz nie bedziesz potrzebowac? Bo cały czas idzie bazarek na Tigre.. To zamiast tego dam moze na jakiegoś wybranego przez Was psiaka albo na psy krakowskie, co..?

Posted

a ja uważam, ze skoro te bazarki szły na małą to powinna tą reszte kasiorki Owieczka dostać.. w końcu prawie stówę zapłaciła za wcześniejsze wizyty, no i mała ma u niej zostać jakiś czas, więc uważam, ze jeszcze troszkę kasiorki wcale jej nie zaszkodzi :)

Posted

Cioteczki, ja mam już w pt jechań z nią znowu na jakieś badanie, potem musze jej założyć ksiązeczke zdrowia, wzobić szczepienia itp. Ale z tą całą resztą już sobie jakoś poradze, myślę, że wytrzymam finansowo;) Także bazarek możesz Aniu przekazać na jakiegś bardziej potrzebującego pieska.

Dzisiaj Majka jest w wyśmienitej formie, wywraca się do góry 'kołami' (ale tylko tymi przednimi) i chce, żeby ją głaskać;) Straszny pieszczoch z niej!
Nawet sobie chciała spacerować JUŻ (!) na tej wyleczonej łapie:) Co oznacza, że operacja naprawde się super udała!