black sheep Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Dziękuję Zuziu, nie wiedziałam o tym Chyba małe prawdopodobieństwo, bo ona ciągle śpi, a wychodzi góra na pół godz;p W lecie zwykle ma gumową, na pchły, ale ciągle gdzieś gubi, kocura Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 hej Owco, co słychać na wiosnę? :razz: Quote
black sheep Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 A u nas wszystko super:) Dziękuje za pamięć!!! Majeczka dokazuje, biega, gryzie Deniska (pomimo że waży mniej od niego o 30 kilo...) i jest bardzo kochana i wszyscy mają świra na jej punkcie! Quote
Marlenuś91 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Przeczytałam cały wątek i muszę powiedzieć że jesteś super :multi: Dziewczyna o bardzo dobrym serduszku, żeby więcej było takich osób :roll: Życzę dużo dużo zdrówka dla Twoich zwierzaczków i jak najwięcej szczęśliwych chwil spędzonych razem ;) Quote
black sheep Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 O witam:) Jednak się skusiłaś, super:) Quote
black sheep Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 No proszę, a ja myślałam że zaginął ten wątek... Quote
Jola_K Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 black_sheep napisał(a):No proszę, a ja myślałam że zaginął ten wątek... :) no to pisz co slychac? Quote
black sheep Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Siedzę właśnie z Majeczką (ta jest na moich kolanach) i przeglądamy cały wątek. Zawsze kiedy sobie przypomnę jak mi wtedy cioteczki pomogły to aż łza się kręci w oku. A jak sobie pomyślę, że Majka mogła już 4 lata nie żyć! Mój kochany króliczek:) Dla tych ciotek które jeszcze nie wiedzą, to od prawie roku mamy młodsza siostrę Majki, Werkę. Dziewczyny się super dogadują, ale wybranką serca Deniska jest nadal Majka:) A mojego wszyscy troje:D Quote
Jola_K Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 nie wiemy, ale fajna gromadka :) pokaz fotki ;) Quote
Jagienka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='black_sheep']Siedzę właśnie z Majeczką (ta jest na moich kolanach) i przeglądamy cały wątek. Zawsze kiedy sobie przypomnę jak mi wtedy cioteczki pomogły to aż łza się kręci w oku. A jak sobie pomyślę, że Majka mogła już 4 lata nie żyć! Mój kochany króliczek:) Dla tych ciotek które jeszcze nie wiedzą, to od prawie roku mamy młodsza siostrę Majki, Werkę. Dziewczyny się super dogadują, ale wybranką serca Deniska jest nadal Majka:) A mojego wszyscy troje:D[/QUOTE] To Ty odwaliłaś "najczarniejszą" robotę i chwała Ci za to! :Rose: Quote
eliza_sk Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Black_Sheep, czy mieszkasz może w okolicy Suchej Beskidzkiej ? Na mapie znalazłam Cię jako osobę stamtąd, a potrzebuję wizyty dla psiaka. Quote
black sheep Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Jolu, Werka ma swój wątek http://www.dogomania.pl/threads/185083-MYSZKA-znaleziona-na-ulicy-prosi-o-pomoc!-%28?p=14629444#post14629444 ale raczej piszę na wątku Deniska http://www.dogomania.pl/threads/26698-Denis-piesek-zupeA-nie-niezwykA-y-FILMY-str-1 Quote
Recommended Posts