nika JJ Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 witajcie, od sylwestra niedaleko mojego domu błąka się pies (lub suka) chyba bernańskiego psa pasterskiego, jedna dziewczyna widziała go juz w sylwestra, później zniknął na kilka dni i w piątek znów się pojawił, siedzi w tym samym miejscu, tamta dziewczyna go dokarmia, pies jest chudy, przestraszony, nie podchodzi do ludzi i innych psów, najprawdopodobniej ktoś go wyrzucił, bo nigdzie nie ma ogłoszeń o poszukiwaniu takiego psiaka... czy jest ktoś, kto mógłby go przygarnąć? szkoda go oddawać do schroniska... sprawa jest dość pilna, bo pies leży wśród samochodów (na parkingu), a pogoda może w każdej chwili się zmienić... ja osobiście bym wzięła go do siebie, gdyby nie to, że mam swojego psa, który nie akceptuje innych samców, no i w sobotę wyjeżdżam do Warszawy na studia... wszelka pomoc mile widziana Quote
Rinuś Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Dziewczyna z Torunia szuka berneńczyka! Zobacz na to ogłoszenie https://www.facebook.com/groups/ogloszenia.torun/permalink/408130612673826/ Quote
czerisz Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 733753582, mozesz sie ze mna skontaktowac ? Mi zaginal bernenczyk Quote
nika JJ Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 nadal szukamy właściciela, bądź pomocy... Quote
Nutusia Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Skontaktuj się z Fundacją Pasterze: http://www.pasterze.com.pl/ Quote
nika JJ Posted January 14, 2015 Author Posted January 14, 2015 już się z nimi kontaktowałam, niestety nie mogą pomóc, bo nie mają wolnych DT... niestety czas nagli, a pomysłów brak... jeśli znacie jakieś fundacje, które do piątku wieczora mogłyby zabrać psiaka to będę wdzięczna za wszelkie info jeśli się nie uda psiak trafi do schroniska, bo nie może się tak błąkać, choć naprawdę jest mi go żal, bo jest bardzo wystraszony i już starszy, więc schronisko mu moze tylko zaszkodzić :( Quote
Nutusia Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Nika - wysyłam Ci na PW nr telefonu do pewnej osoby... Quote
Recommended Posts