Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Paweł powiedział mi dziś, że Popcorn ma mieć wizytę zapoznawczą w niedzielę.
Pani dowiedziała się o Popcorn z facebooka i zadzwoniła do Pawła.
Na razie to nic zobowiązującego, ale zobaczcie jaką ma siłę ten strachulec. Jeszcze nawet dobrze ogłaszana nie jest, a już ma odwiedziny. Co robi arystokratyczna uroda :)

• Upvote 1
Posted

to prawda Popkorn urodą ma niesamowitą i pewnie gdyby nie wycofanie już dawno byłaby w domku . Jestem ciekawa jak jutro podejdzie do nowych osób ,czy będzie odważniejsza

Posted

Siema Ciotki. Wujek PAweł nawija z tej strony z dobrą wiadomścią goszczę. Dziś byli u nas Państwo ze swoim psiakiem, jamniorem szorstkowłosym. Byli u nas zapoznać się z Popcorn i ..........? i są zdecydowani:) zdają sobie sprawę ze to trudny pies ale zrobiła na nich super wrażenie i nie przeraża ich to wcale, wręcz przeciwnie. Panstwo mają dom z ogrodem i szukają towarzysza dla swojego psiaka i dla siebie.Ich psiak był lękowy, pracowali z nim ok rok, teraz jest super pozytywnym psem. Popcorn nie wycofała się od razu, obwąchiwała, podchodzila nieśmiało(odważniej do PAni), jadła smaki z ręki. Nawet pochodziła z Panią na smyczy.Psiak panstwa pozytywnie nastawiony do Popcorn, więc prognozy są dobre. Popcorn byłaby w domu razem z Oscarem. Panstwo są z Piaseczna i mają się z Mają :)) kontaktować w sprawie adopcji:) TYLKO NIE NASTAWIAJMY SIĘ NA DOMEK, TO NIC PEWNEGO, Z UWAGI NA POPCORN I JEJ TRUDNOŚCI DOMEK MUSI BYĆ DOBRZE SPRAWDZONY I PRZEMYŚLANY

• Upvote 1
Posted

Mazowszanko, a możesz się chwilę wstrzymać z przelewem?
Na koncie w hoteliku Popcorn ma prawie 300 zł, więc jak pójdzie do domu, to i tak będzie nadpłata.
Z tego, co wiem, to hotelik nie może na koniec miesiąca mieć zbyt dużo nadpłaty, bo będą musieli zwracać na konta itd.

Posted

Mazowszanko, a możesz się chwilę wstrzymać z przelewem?
Na koncie w hoteliku Popcorn ma prawie 300 zł, więc jak pójdzie do domu, to i tak będzie nadpłata.
Z tego, co wiem, to hotelik nie może na koniec miesiąca mieć zbyt dużo nadpłaty, bo będą musieli zwracać na konta itd.

To poczekam.

Bazarek był na Piankę, Popcorn, Kraba i Kaktusa. Najwyżej wyślę któremuś z pozostałej trójki.

Posted

Wklejam z FB wieści od Mai o Popcorn: "Moi Kochani, już wszystko piszę  :) już w najbliższy weekend Popcorn zamieszka w Piasecznie w domu z ogrodem  :) będzie miała brata psiaka, który został zabrany też ze schroniska i był nawet większym strachulcem od Popcorn. Nowi "rodzice" Popcorn to młode małżeństwo, które ma doświadczenie w pracy nad takimi strachulcami, a w Popcorn Państwo zakochali się od pierwszego wejrzenia  :) wczoraj odbyła się wizyta przedadopcyjna, która wszystko potwierdziła  :) Państwo przyjadą po Popcorn do hoteliku już w najbliższy weekend. Dzisiaj Popcorn jedzie na szczepienie i po książeczkę zdrowia  :) i zaczyna pakowania manatki :)))))

• Upvote 1
Posted

No ja też, ale skupiam się na doświadczeniu Państwa w prowadzeniu wycofanych psiaków.

Paweł wspominał, że jeśli ten psiak, którego Ci Państwo teraz mają, został wyprowadzony z takiego albo gorszego stanu niż Popcorn - to naprawdę wiedzą co robią :)

Posted

Kochane, to naprawdę fajni młodzi ludzie :) Popcorn lepiej nie mogła trafić :) mam już Panią Anię na fb wśród znjomych, więc info będzie na bieżąco :) 

Posted

Bardzo się cieszymy:) Chociaz będzie nam jej brakowało tym bardziej, że udało się nawiązać nam nić porozumienia:) i myślę, że ta relacja rozwijała by się dalej:) na dzień dzisiejszy Popcorn wita mnie merdaniem ogona, popiskiwaniem z radości, wychodzi bez smyczy na dwór, radośnie biega po podwórku i daje buziaki:) ale tylko ze mną póki co się to udało, do Pawła nadal nie ufna. Wierzymy, że domek pozwoli jej się jeszcze bardziej otworzyć na ludzi:) powodzenia Popcorniaczku:)