Florentyna Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Paweł powiedział mi dziś, że Popcorn ma mieć wizytę zapoznawczą w niedzielę. Pani dowiedziała się o Popcorn z facebooka i zadzwoniła do Pawła. Na razie to nic zobowiązującego, ale zobaczcie jaką ma siłę ten strachulec. Jeszcze nawet dobrze ogłaszana nie jest, a już ma odwiedziny. Co robi arystokratyczna uroda :) 1 Quote
kabaja Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 to prawda Popkorn urodą ma niesamowitą i pewnie gdyby nie wycofanie już dawno byłaby w domku . Jestem ciekawa jak jutro podejdzie do nowych osób ,czy będzie odważniejsza Quote
Marysia R. Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Ładnym zawsze łatwiej w życiu ;) Trzymam kciuki za wizytę zapoznawczą :) Quote
Florentyna Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Marysiu jak na ładną to słaby miała start w życiu ;) No ale miejmy nadzieję, że wszystko co złe już za nią :) To nasze zadanie, aby tego dopilnować. Quote
papryka Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Siema Ciotki. Wujek PAweł nawija z tej strony z dobrą wiadomścią goszczę. Dziś byli u nas Państwo ze swoim psiakiem, jamniorem szorstkowłosym. Byli u nas zapoznać się z Popcorn i ..........? i są zdecydowani:) zdają sobie sprawę ze to trudny pies ale zrobiła na nich super wrażenie i nie przeraża ich to wcale, wręcz przeciwnie. Panstwo mają dom z ogrodem i szukają towarzysza dla swojego psiaka i dla siebie.Ich psiak był lękowy, pracowali z nim ok rok, teraz jest super pozytywnym psem. Popcorn nie wycofała się od razu, obwąchiwała, podchodzila nieśmiało(odważniej do PAni), jadła smaki z ręki. Nawet pochodziła z Panią na smyczy.Psiak panstwa pozytywnie nastawiony do Popcorn, więc prognozy są dobre. Popcorn byłaby w domu razem z Oscarem. Panstwo są z Piaseczna i mają się z Mają :)) kontaktować w sprawie adopcji:) TYLKO NIE NASTAWIAJMY SIĘ NA DOMEK, TO NIC PEWNEGO, Z UWAGI NA POPCORN I JEJ TRUDNOŚCI DOMEK MUSI BYĆ DOBRZE SPRAWDZONY I PRZEMYŚLANY 1 Quote
Florentyna Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Coś czuję, że Popcorniasta szybko wybędzie na swoje Quote
Marysia R. Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Świetne wieści, czekamy na dalsze wiadomości od Ayam :) Quote
papryka Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 CHCIAŁAM WGRAĆ FILMIK KRÓTKI Z POPCORN ALE NIE WIEM JAK... POMÓŻCIE Quote
Mazowszanka13 Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Mam z bazarku 250 zł dla Popcorn Napiszcie na czyje konto wysłać. Jeśli pójdzie do domu to będzie do podziału pomiędzy Piankę, Kraba i Kaktusa ( według aktualnych potrzeb). Quote
Florentyna Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Mazowszanko, a możesz się chwilę wstrzymać z przelewem? Na koncie w hoteliku Popcorn ma prawie 300 zł, więc jak pójdzie do domu, to i tak będzie nadpłata. Z tego, co wiem, to hotelik nie może na koniec miesiąca mieć zbyt dużo nadpłaty, bo będą musieli zwracać na konta itd. Quote
Mazowszanka13 Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Mazowszanko, a możesz się chwilę wstrzymać z przelewem? Na koncie w hoteliku Popcorn ma prawie 300 zł, więc jak pójdzie do domu, to i tak będzie nadpłata. Z tego, co wiem, to hotelik nie może na koniec miesiąca mieć zbyt dużo nadpłaty, bo będą musieli zwracać na konta itd. To poczekam. Bazarek był na Piankę, Popcorn, Kraba i Kaktusa. Najwyżej wyślę któremuś z pozostałej trójki. Quote
Florentyna Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Dzięki :) Myślę, że w tym tygodniu będziemy wiedziały co i jak, wtedy zdecydujesz jak rozdysponować pieniążki. Quote
Florentyna Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Wklejam z FB wieści od Mai o Popcorn: "Moi Kochani, już wszystko piszę :) już w najbliższy weekend Popcorn zamieszka w Piasecznie w domu z ogrodem :) będzie miała brata psiaka, który został zabrany też ze schroniska i był nawet większym strachulcem od Popcorn. Nowi "rodzice" Popcorn to młode małżeństwo, które ma doświadczenie w pracy nad takimi strachulcami, a w Popcorn Państwo zakochali się od pierwszego wejrzenia :) wczoraj odbyła się wizyta przedadopcyjna, która wszystko potwierdziła :) Państwo przyjadą po Popcorn do hoteliku już w najbliższy weekend. Dzisiaj Popcorn jedzie na szczepienie i po książeczkę zdrowia :) i zaczyna pakowania manatki :))))) 1 Quote
Nutusia Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 O ranyyyy..... Bardzo się cieszę :) Choć umierać ze strachu będę. Najbardziej w weekend, ale i potem przez jakiś czas... Quote
Florentyna Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 No ja też, ale skupiam się na doświadczeniu Państwa w prowadzeniu wycofanych psiaków. Paweł wspominał, że jeśli ten psiak, którego Ci Państwo teraz mają, został wyprowadzony z takiego albo gorszego stanu niż Popcorn - to naprawdę wiedzą co robią :) Quote
konfirm31 Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 A ja - będę myśleć pozytywnie :). Będzie dobrze, Nutusiu :) Quote
Ayam1980 Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 Kochane, to naprawdę fajni młodzi ludzie :) Popcorn lepiej nie mogła trafić :) mam już Panią Anię na fb wśród znjomych, więc info będzie na bieżąco :) Quote
papryka Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Bardzo się cieszymy:) Chociaz będzie nam jej brakowało tym bardziej, że udało się nawiązać nam nić porozumienia:) i myślę, że ta relacja rozwijała by się dalej:) na dzień dzisiejszy Popcorn wita mnie merdaniem ogona, popiskiwaniem z radości, wychodzi bez smyczy na dwór, radośnie biega po podwórku i daje buziaki:) ale tylko ze mną póki co się to udało, do Pawła nadal nie ufna. Wierzymy, że domek pozwoli jej się jeszcze bardziej otworzyć na ludzi:) powodzenia Popcorniaczku:) Quote
Recommended Posts