Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Popcorn już po, jest ok, twarda z niej sztuka - trudno było ją unarkozić:) bezpieczna odpoczywa w ciepełku. mamy nadzieję, że szybko dojdzie do siebie. Waży 18-19 kg, i cena zabiegu 300,00 zł, 160,00 finansowane przez Fundację KASTOR dzięki staraniom Florentyny.

• Upvote 1
Posted

cudowna wiadomość. Jak dojdzie do siebie po sterylizacji, spróbujcie jej zrobic zdjęcia. Zaczniemy ją ogłaszać do domu. Z doświadczenia wiem, że takei strachulce potrzebują domu i zupełnie inaczej zachowują się w domu. Tak jak Wera....też taka była, a w domu zmiana o 180 stopni :)

Posted

cudowna wiadomość. Jak dojdzie do siebie po sterylizacji, spróbujcie jej zrobic zdjęcia. Zaczniemy ją ogłaszać do domu. Z doświadczenia wiem, że takei strachulce potrzebują domu i zupełnie inaczej zachowują się w domu. Tak jak Wera....też taka była, a w domu zmiana o 180 stopni :)

Biorąc pod uwagę, że jakoś udało się nawiązać nić porozumienia z Popcorn (Popcorn i ja:)) to jest duże prawdopodobieństwo, że w warunkach domowych + towarzysz pies Popcorn zaufa ludziom.

Posted

Biorąc pod uwagę, że jakoś udało się nawiązać nić porozumienia z Popcorn (Popcorn i ja:)) to jest duże prawdopodobieństwo, że w warunkach domowych + towarzysz pies Popcorn zaufa ludziom.

No właśnie, i to jest duży plus i szansa na to, że właśnie tak będzie, że we własnym domu ona będzie inna.

Posted

Może powinnyśmy pomyśleć nad wyadoptowaniem Pianki i Popcorn razem ;)
Wiem - łatwo powiedzieć....

Na razie trzymajmy za nie kciuki. Popcorn dziś po sterylce, Piance rozeszły się szwy, trzeba było dziś jeszcze raz szyć. Więcej o tym na wątku Pianki.

A to, że z Popcorn twarda sztuka jakoś mnie nie dziwi ;)