Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj Maylo ma wizytę u weterynarza, coś mu wyszło na pyszczku, przy okazji zobaczy go specjalista (będziemy z innym psiakiem u neurologa)

Posted

Zapalenie spojówek... Przy okazji dr bardzo optymistycznie podszedł do tematu i mówił, że jest szansa, że coś się tam regeneruje i może siusianie i kupki w przyszłości choć trochę się unormują... zwłaszcza, że wg DT Maylo sygnalizuje kupkę, jedynie nie może jej utrzymać i trzeba szybko reagować

zrobiłam tylko jedno foto... rozmazane :/

f525aw.jpg

Posted

Zobaczymy po EMG, weterynarz bardzo optymistyczny... Dr Niedzielski mówi nie, dr Orłowski mówi że jest opcja aczkolwiek na zdjęciach widać jak mały sobie człapie na 4 łapkach, czucie z miednicy myślę, że jest... ale właśnie po to ma być EMG

Z tego co powiedział dr nerwy się regenerują, bardzo, bardzo, bardzo wolno ale się regenerują więc szansa jest... ale od pogryzienia minęło już 5 miesięcy...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Witam, przez to, że nie działają powiadomienia na dogo nie ogarniam... :/

W każdym razie u Maylo wszystko ok :) wręcz cudnie. Jeżeli wszytko pójdzie bez niespodzianek myślę, że pojawię się tu z dobrymi wieściami :)

Maylo nadal jest łobuzem, a dom w którym aktualnie mieszka jest dopasowany do niego w każdym calu. Maylo kocha tą rodzinę, a ta rodzina kocha go. Symbioza w czystej postaci. A gdy tam idę i oglądam zabawy Maylo i psa rezydenta to, żadna komedia, żaden inny film nie jest w stanie przebić tego widoku :)

• Upvote 2