Kara. Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Zmysł napisał(a):próbuję dojść po awatarkach, ale to chyba zły pomysł:hmmmm: W zeszłym roku (chyba:evil_lol:) też gdzieś był jakiś zlot i widziałam te osoby na zdjęciach. Ale zabij mnie nie pamiętam co i gdzie to było:shake::oops: Jak wyłapiesz beam to zostanie Ci tylko 2 osoby i pół głowy do zidentyfikowania;) Jeśli dobrze pamiętam:oops: to z prawej strony i u szczytu stołu jest malagos i Jej siostra:cool3: Quote
beam6 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Kara. napisał(a): Jak wyłapiesz beam to zostanie Ci tylko 2 osoby i pół głowy do zidentyfikowania;) Jeśli dobrze pamiętam:oops: to z prawej strony i u szczytu stołu jest malagos i Jej siostra:cool3: To zgadywanie jest chyba lepsze od licytacji :evil_lol: Kara. - dobrze pamiętasz :multi: Quote
malagos Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Taki podobny zlocik był w ub. roku też u mnie, ale były inne sosoby. Kara, ty to masz pamieć :crazyeye: Quote
Kara. Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Mam jak widać fenomenalną pamięć i gigantyczną sklerozę:evil_lol: Zapamiętałam Was bo jesteście podobne,:lol: ale nadal nie pamiętam gdzie widziałam pozostałe osoby:oops: W zeszłym roku byłam w ciąży i kazali mi leżeć. Z nudów przeryłam prawie całą Dogomanię:evil_lol: Quote
Zmysł Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 malagos napisał(a):Taki podobny zlocik był w ub. roku też u mnie, ale były inne sosoby. Kara, ty to masz pamieć :crazyeye: e, ja też to pamiętałem. była m.in. Lamia np. Quote
malagos Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Kochani, zajrzyjcie! Potrzebne domki i forsa na utrzymanie! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119472 Quote
BIANKA1 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 30 persów w dobre ręce :evil_lol:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10785578#post10785578 Quote
malagos Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Zapraszam! Bazarek na utrzymanie uratowanych szczeniat i mamuśki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119720 Quote
Zmysł Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 malagos napisał(a):Zapraszam! Bazarek na utrzymanie uratowanych szczeniat i mamuśki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119720 Brawo!!!!! Quote
malagos Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 a czy te zdjecia na bazarku dość widoczne? :oops: Zmysł, oceń okiem mistrza.... Aha, zajrzycie i tu, mam taka sllicznotkę do oddania http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10809951#post10809951 Quote
Zmysł Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Oko mistrza, hehehe. Bardzo dobre zdjęcia jak dla mnie Quote
tomcug Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Zmysł napisał(a):Oko mistrza, hehehe. Bardzo dobre zdjęcia jak dla mnie Opinia Mistrza to jest to! Quote
Zmysł Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 tomcug napisał(a):Opinia Mistrza to jest to! hehehehehe;) Quote
beam6 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Przepraszam za offa ale sprawa jest na wagę życia :shake: - jedna z naszych podopiecznych odrzuca 6 dniowego szczeniora, może ktoś z Was będzie miał jakiś pomysł jak pomóc. Szukamy mamki - szczenior jest w Otwocku a wątek tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showth...9#post10854909 Quote
malagos Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Kochani, w zwiazku z dramatyczna zmianą w moim życiu kończę działalność na dogo. Powolutku porzadkuję sprawy, wysyłam rzeczy z ostatniego bazarku, muszę jeszcze wyadoptowac Neskę. Sytuacja mnie przerosła. Quote
tomcug Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 malagos napisał(a):Kochani, w zwiazku z dramatyczna zmianą w moim życiu kończę działalność na dogo. Powolutku porzadkuję sprawy, wysyłam rzeczy z ostatniego bazarku, muszę jeszcze wyadoptowac Neskę. Sytuacja mnie przerosła. Malagos :placz: :placz: :placz: Quote
Kara. Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Przykro mi:-( Kurcze dużo wspaniałych osób ostatnio odchodzi z forum:-( Quote
Zmysł Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 malagos napisał(a):Kochani, w zwiazku z dramatyczna zmianą w moim życiu kończę działalność na dogo. Powolutku porzadkuję sprawy, wysyłam rzeczy z ostatniego bazarku, muszę jeszcze wyadoptowac Neskę. Sytuacja mnie przerosła. :-( jakbyś czegoś potrzebowała... Quote
malagos Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Dziekuję, ale potrzebuję tylko spokoju, a to dopiero po wyadoptowaniu Nescki. Kto jest z Ząbek? Jestem te cholerne 100 km od Warszawy, nie mam samochodu, ludzie pytaja o Nescę z allegro, najchętniej odbiór z Warszawy... to moze być rónie dobrze tysiac mil, jak sie jeżdzi rowerem :-( Quote
BIANKA1 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Koorcze . Rozumiem , że bez zgody rodziny dopsiłaś się , dokociłas i masz problemy w domu . Wiem jak trudno jest znalesć dom , jak sie jest z dala od dużego miasta . Ludzie nie chca przyjechac , a sama nie masz sie jak ruszyc . :shake: Może da się zabać Neske na inny tymczas , albo do jakiegos azylu , żeby Malagos mogła odetchnąć ?:cool1: Quote
malagos Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Po Neskę dzwonią ludzie z Krakowa, Dąbrowy Górniczej i Elbląga :crazyeye: Był jeden spod Warszawy, ale po 5 duuuugich rozmowach, bo pani siedząca sama w domu z 1-rocznym i 4-letnim synkiem widać sie nudziła i chciała pogadać, ale w końcu "czy mąż będzie mógł przyjechać po tego pieska, sama nie wiem, a ile kosztuje adopcja, a czy starylka to taka konieczna sprawa?" , ze rozstałyśmy sie oschle. kłopot też z tym rudym persem, bo musze i jemu znaleźć inny tymczas, a to niełatwa sprawa sprostać wymaganiom forum miau. Siedzę dziś w domu, wzięłam wolne i załatwiam setki telefonów. A jak zadzwonił kolega z pracy i przedstawił sie "Komenda główna policji, czy to pani Małgorzata B." to ze spokojem i to "kupiłam" :mad: Quote
BIANKA1 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 malagos napisał(a):A jak zadzwonił kolega z pracy i przedstawił sie "Komenda główna policji, czy to pani Małgorzata B." to ze spokojem i to "kupiłam" :mad: :evil_lol: A tak serio , to wcale nie jest smiesznie :roll: A co sie dzieje na miau ? Bo ja mam Kryske od kompletu i nic nie wiem o ich wymaganiach :cool3: Tylko jakąs umowa adopcyjna mnie strasza :diabloti: Quote
malagos Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Jesteś osobą sprawdzoną i wirygodna, kazda nowa jest testowana i odwiedzana. Quote
BIANKA1 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 malagos napisał(a):Jesteś osobą sprawdzoną i wirygodna, kazda nowa jest testowana i odwiedzana. I dlatego masz problem z wyadoptowaniem kota ? A on już zdrowy jest ? Quote
Recommended Posts