Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zmysł napisał(a):
próbuję dojść po awatarkach, ale to chyba zły pomysł:hmmmm:

W zeszłym roku (chyba:evil_lol:) też gdzieś był jakiś zlot i widziałam te osoby na zdjęciach. Ale zabij mnie nie pamiętam co i gdzie to było:shake::oops:

Jak wyłapiesz beam to zostanie Ci tylko 2 osoby i pół głowy do zidentyfikowania;)
Jeśli dobrze pamiętam:oops: to z prawej strony i u szczytu stołu jest malagos i Jej siostra:cool3:

Posted

Kara. napisał(a):

Jak wyłapiesz beam to zostanie Ci tylko 2 osoby i pół głowy do zidentyfikowania;)
Jeśli dobrze pamiętam:oops: to z prawej strony i u szczytu stołu jest malagos i Jej siostra:cool3:

To zgadywanie jest chyba lepsze od licytacji :evil_lol:

Kara. - dobrze pamiętasz :multi:

Posted

Mam jak widać fenomenalną pamięć i gigantyczną sklerozę:evil_lol:
Zapamiętałam Was bo jesteście podobne,:lol: ale nadal nie pamiętam gdzie widziałam pozostałe osoby:oops:

W zeszłym roku byłam w ciąży i kazali mi leżeć. Z nudów przeryłam prawie całą Dogomanię:evil_lol:

Posted

malagos napisał(a):
Taki podobny zlocik był w ub. roku też u mnie, ale były inne sosoby. Kara, ty to masz pamieć :crazyeye:

e, ja też to pamiętałem. była m.in. Lamia np.

Posted

Kochani, w zwiazku z dramatyczna zmianą w moim życiu kończę działalność na dogo. Powolutku porzadkuję sprawy, wysyłam rzeczy z ostatniego bazarku, muszę jeszcze wyadoptowac Neskę.
Sytuacja mnie przerosła.

Posted

malagos napisał(a):
Kochani, w zwiazku z dramatyczna zmianą w moim życiu kończę działalność na dogo. Powolutku porzadkuję sprawy, wysyłam rzeczy z ostatniego bazarku, muszę jeszcze wyadoptowac Neskę.
Sytuacja mnie przerosła.

Malagos :placz: :placz: :placz:

Posted

malagos napisał(a):
Sytuacja mnie przerosła.

:-(
jakbyś czegoś potrzebowała...

Posted

Dziekuję, ale potrzebuję tylko spokoju, a to dopiero po wyadoptowaniu Nescki.
Kto jest z Ząbek?
Jestem te cholerne 100 km od Warszawy, nie mam samochodu, ludzie pytaja o Nescę z allegro, najchętniej odbiór z Warszawy... to moze być rónie dobrze tysiac mil, jak sie jeżdzi rowerem :-(

Posted

Koorcze . Rozumiem , że bez zgody rodziny dopsiłaś się , dokociłas i masz problemy w domu . Wiem jak trudno jest znalesć dom , jak sie jest z dala od dużego miasta . Ludzie nie chca przyjechac , a sama nie masz sie jak ruszyc . :shake:
Może da się zabać Neske na inny tymczas , albo do jakiegos azylu , żeby Malagos mogła odetchnąć ?:cool1:

Posted

Po Neskę dzwonią ludzie z Krakowa, Dąbrowy Górniczej i Elbląga :crazyeye: Był jeden spod Warszawy, ale po 5 duuuugich rozmowach, bo pani siedząca sama w domu z 1-rocznym i 4-letnim synkiem widać sie nudziła i chciała pogadać, ale w końcu "czy mąż będzie mógł przyjechać po tego pieska, sama nie wiem, a ile kosztuje adopcja, a czy starylka to taka konieczna sprawa?" , ze rozstałyśmy sie oschle.
kłopot też z tym rudym persem, bo musze i jemu znaleźć inny tymczas, a to niełatwa sprawa sprostać wymaganiom forum miau.
Siedzę dziś w domu, wzięłam wolne i załatwiam setki telefonów. A jak zadzwonił kolega z pracy i przedstawił sie "Komenda główna policji, czy to pani Małgorzata B." to ze spokojem i to "kupiłam" :mad:

Posted

malagos napisał(a):
A jak zadzwonił kolega z pracy i przedstawił sie "Komenda główna policji, czy to pani Małgorzata B." to ze spokojem i to "kupiłam" :mad:

:evil_lol:

A tak serio , to wcale nie jest smiesznie :roll:
A co sie dzieje na miau ? Bo ja mam Kryske od kompletu i nic nie wiem o ich wymaganiach :cool3: Tylko jakąs umowa adopcyjna mnie strasza :diabloti: