Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Muszę się przyznać, ze mój uroczy i pełen poczucia humoru synek Pawełek ( który zawiózł mnie do Węgrowa po Majeczkę) zaproponował zaraz po przywiezieniu Majki do nas, jak chodziliśmy sobie po ogrodzie koło tej budy, bym załozyła na szyję suni kawałek łańcucha i zrobiła jej zdjecie przy budzie z opisem, jak to sunia ma u nas dobrze :diabloti: I Dodał, ze zaraz bym miała wizytę pół dogo...

Posted

malagos napisał(a):
Muszę się przyznać, ze mój uroczy i pełen poczucia humoru synek Pawełek ( który zawiózł mnie do Węgrowa po Majeczkę) zaproponował zaraz po przywiezieniu Majki do nas, jak chodziliśmy sobie po ogrodzie koło tej budy, bym załozyła na szyję suni kawałek łańcucha i zrobiła jej zdjecie przy budzie z opisem, jak to sunia ma u nas dobrze :diabloti: I Dodał, ze zaraz bym miała wizytę pół dogo...

Taaak :cool3:I my takie naiwniaki i byśmy uwierzyli :evil_lol:

Sforka śliczna :loveu: Ale kotecka nie widzę :shake:

Posted

Malagos kurcze - jakbyś mi wtedy takie zdjęcie Majeczki z łańcuchem przy budzie pokazała to chybabym się w szpitalu z zawałem znalazła..:evil_lol:
I na bank miałabyś moją wizytę a raczej nalot - Może bym i nie uwierzyła ale sprawdzić bym musiała... Jakbym jeszcze żywa dojechała... Z nerwów...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ja też żałuję, że tymi żabami nie sypnęło ale zobaczyć Majeczkę z taką radosną mordeczką to i bez żab warto!:loveu:
Stadko niczego sobie a ratlerek w tym "luksusowym hotelu" to bije wszystko na głowę...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ty lepiej takiej reklamy nie nie rób bo będziesz miała miłą wizytę - nie naszą ale ..TOZ-u..:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Z ręką na sercu, ta buda nie była na dogo tylko z myślą o Twoim sercu i kłopotach, Alpinko :eviltong:
Aga kupia dzis niebieską frotkę i jak przyszłam z pracy, powitała mnie damulka z kucykiem na czubku głowy :crazyeye:
Ale chcemy wybrać sie na małe postrzyżyny, głównia okolice oczu i brody. Sama sie trochę boję, bo Majeczka ma te okolice bardzo wrażliwe, lada dotknięcie powoduje wzdryganie sie. Boję się ,ze ją zatnę :shake: Pewnie to zęby, dziasła, ale tez dotykanie łapek jest dla niej nieprzyjemne, cofa i kuli łapinki.

Posted

A Kobi właśnie chciał mnie zjeść , bo go chciałam wystawić za próg :cool3:
Jak jest zimno , to skubany nie chce wychodzić :mad:
Malagos , kiedyś też będę miała takiego pięknego kotecka :loveu:

Posted

A wiesz, Bianko, ze to koteczka wzieta z ogłoszeń na miau, była do oddania w dobre rece.
Mam też 2 syjamy, jeden ze wsi z piwnicy, drugi rok temu wzięty ze schroniska w Poznaniu (ktoś oddał 11-leniego bezzębnego staruszka) oraz Kim - kotkę z Kielc.

Posted

malagos napisał(a):
A wiesz, Bianko, ze to koteczka wzieta z ogłoszeń na miau, była do oddania w dobre rece.
Mam też 2 syjamy, jeden ze wsi z piwnicy, drugi rok temu wzięty ze schroniska w Poznaniu (ktoś oddał 11-leniego bezzębnego staruszka) oraz Kim - kotkę z Kielc.

Jasne , Niby skąd miała być :cool3:My zawsze mamy jakieś wyrzutki , podrzutki albo znajdy :evil_lol:

Posted

Alpina napisał(a):
Ddzięki Zmysł! Zawsze tak jakoś zapominam napisać i wujcio :oops:;)
Dzięki Ania!

Naprawdę nie ma żadnego problemu. Wujcio przyzwyczajony, wujcio sobie w kąciku przycupnie i też będzie dobrze.;):lol:;)

Posted

Udało się...
Psiaczek brudny- śmierdzący jak nieszczęście - cały rękaw od kożucha mi tak śmierdzi że..:roll: A miałam go tylko dwa razy na rękach...
Współczuję Batce bo ona właśnie wiezie go do kliniki w Warszawie a to tylke kilosów...:roll: - naprawdę fetor okropny ale psinka grzeczna, milutka...Shih- tzu ale jak to nierodwodowy...Najważniejsze, że już on przynajmniej bezpieczny...Facet wygadał się, że je bije - Beatka świadkiem...A tak w ogóle mieni się wielkim miłośnikiem zwierząt...Ma
cztery biedulki Yoreczki , buldożka z maluchami - już trzy padło! I jeszcze trzy shih- tzu w komórce zostało...A jeszcze będzie spaniel i coś tam na dniach...:shake:Odór w domu, że nos urywa...
Wiecej jutro bo jestem padnięta!