malagos Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Ot, nic nowego. Majeczka, jak ją obudzę i wynoszę na trawkę, potrafi połozyc się, a właściwie upaść i tak sie powoli zbiera do kupki :shake: cóż, starość nie radość. Ale apetyt ma, radosna jak zawsze, czasem zaczepi bawiace sie suczki, zaszczeka, pogoni za nimi. Alpinko, nie wiesz nic na ten temat tatuazu i Rosji? Ciekawa jestem, a głównie tego, ile lat ma Majka?.... Quote
BIANKA1 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 malagos napisał(a): Ciekawa jestem, a głównie tego, ile lat ma Majka?.... Sama mówiłaś ,że 100 :cool3::evil_lol: Quote
Alpina Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Nic mi jeszcze z Moskwy nie przyszło... U nich to zawsze musi potrwać wieki- zawsze odwrotnie niż na świecie...:roll: Strach jak zadzwonią bo ja nie wiem czy się z nimi dogadam i co w ogóle zrozumię...... Aż sama jestem ciekawa ...:cool3: Quote
ewadr Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Alpina']Napisał Natussiaa W schronisku w Chorzowie jest taki mały i kudłaty pies: piesek mały /kwarantanna ADRES SCHRONISKA: SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT W CHORZOWIE UL. OPOLSKA 36 41-500 CHORZÓW TEL. /FAX: (0-32) 249 84 52 www.chorzow.schronisko.com w sprawach związanych ze schroniskiem - prosimy pisać na: schroniskochorzow@wp.pl Sorry za offa ale podzielę się z Wami jeszcze taka dobrą wiadomością...Shi- tzu... Wczoraj zabrany ze schronu przez Ewę.. Psiaczek już bezpieczny w nowym domu..Pod troskliwą opieką... Nie ma oka - rana z lejącą się ropą - dzisiaj już po konsultacji u weta... Mieszka w Oświęcimiu u wspaniałych ludzi którzy mięli wziąć Puszka (Rodzina polecona przez Beatkę z Warszawy- Erazm) i dodatkowo sprawdzeni przez Ewkę. Wet schroniskowy ocenił psa na 10 lat a okazało się że ma trzy - cztery...Ma wspaniały charakter - typowy dla rasy...;) Psiak nie ma wątku, wiec znów na pozyczonym u Majeczki. Psiak jest po operacji, trzeba było wyciąć resztki tego oka. Chory niemiłosiernie. Zapalenie płuc,zapalenie skóry. Codziennie jezdza z nim do weta na zastrzyki. Wyrwałysmy go smierci, w schronie juz by go nie było. Quote
malagos Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ale juz bezpieczny, prawda? :shake: Jest w domu tymczasowym? Quote
ewadr Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 pojechał prosto w objecia swojej pani juz na zawsze Quote
Zmysł Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 ale zapraszam na ten wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106329 Quote
Erazm Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Przepraszam za ofa, ale potrzebuję przechować moją tymczasowiczkę( 6 kg) od piątku do niedzieli( warszawa), mała jest czysta, nie niszczy, ale boi się dużych psów Quote
malagos Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Starość boli, jak ktoś kiedyś madrze powiedział. Bolą łapki, stopki, skóra przy czesaniu i braniu na ręce :cool1: Ale humor jest, pilnowanie miski też miedzy posiłkami, czyli nie ma wiekszych zmian. Quote
tomcug Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Witaj Majeczko. Makagos, dziękujemy za fotorelację. :loveu: Quote
malagos Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 No pewnie ,ze cudna, przeciez to rasowa dama :cool3: :evil_lol: Quote
tomcug Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Nawet gdyby nie była rasowa, to i tak byłaby śliczna :loveu:. Quote
tomcug Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Majeczko - ciocia o tobie pamięta. Niedługo święta, oj, będzie żebranina przy świątecznym stole :evil_lol:. Quote
malagos Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 O, to pewne jak w banku :cool3: Dzis piekłam mazurka na jutro do pracy, Majeczka siedziała mi wręcz na stopach, by niczego nie przegapić :p Quote
tomcug Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 malagos napisał(a):O, to pewne jak w banku :cool3: Dzis piekłam mazurka na jutro do pracy, Majeczka siedziała mi wręcz na stopach, by niczego nie przegapić :p Następnym razem to Majeczka upiecze mazurka, więc musiała dokładnie poznać procedurę przygotowywania ciasta i wypieku. No i co najważniejsze - degustacja, czy aby przepis dobry i ciasto dopieczone :diabloti: :evil_lol:. Quote
Zmysł Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Na początku kwietnia Majeczka będzie miała badanie krwi i moczu, a także strzyżenie. Może poniższy bazarek pokryje chociaż w małym stopniu te koszty. Zapraszam http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9743856#post9743856 Quote
tomcug Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Majunia już gotowa do świątecznej krzątaniny? Quote
malagos Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 właściwie powinno być "dreptaniny", bo Majeczka sobie drepcze w kółko po domu, wpada na doniczki z kwiatkami, przewraca je. Wczoraj zaplątała sie w kabel od nocnej lampki i zbiła klosz :shake: Ona jest jak zabawka zdalnie sterowana, podejdzie np. w kąt pokoju, nie ma dalszej drogi bo ściana i tak stoi z nosem przy scianie. Rano, gdy wynoszę ja na siusiu nie moze sie pozbierać, na dworze łapki się trzęsą, musi poleżec, odsapnąć i znów drepcze przed siebie.... Quote
Recommended Posts