Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tomcug napisał(a):
Wiem, to bardzo skromna osoba. Dla męża gratulacje!!!

Dzieki w jego imieniu!
To naprawde wielkie wyróżnienie i wspaniała nagroda! I nie mówię o aparacie Nikon lustrzance (:evil_lol:) ale o tylu glosach sms-owych, tej wczorajszej gali, wspaniałych ludziach poznanych tam, oprawie, wywiadach, bankiecie prawie do rana :loveu:

Posted

Majeczka dziś znowu taka drepczaca po pokojach, poleguje na podłodze, nie ma humorku :cool1:
Zaraz podeję psiakom obiad, zobaczymy jak dziś u niej z apetytem. Mam wrazenie, ze ona tak reaguje na zmiany cisnienia. Cóż sie dziwić, ja też kiedyś sie dziwiłam starszym ludziom, którzy mówili "Ale dzis cisnienie spadło i boli mnie głowa", a teraz to mój ulubiony tekścik :p

Posted

Oj Malagos już Ci przecież pokazywałam jak wygląda prawdziwy - rodowodowy, mały CHIPS po Championach (Ojciec Zwycięzca Europy Środkowej i Wschodniej) A co..;)

Posted

[quote name='malagos']alez jestem ciekawa, jak wyglada prawdziwy czips i do tego dzieciak :loveu:
Wygląda jak te kundelki ze schroniska , z którymi przyszło mu dzielić miskę , kojec , legowisko i los :cool1:

Posted

malagos napisał(a):
nie rozumiem wprawdzie tej odpowiedzi, ale i tak maluch jest sliczny.
:cool1:

Nie wiesz ? :oops:
Bo zrobiła się afera , że ja czipsa kupiłam . Powinnam zajmować się wyłącznie kundlami , a pseudorasowce zostawić innym :cool3:
Tylko jak prosiłam , żeby ktoś go wykupił i zabrał , to była cisza .:cool1:

Posted

Bianka czpisio śliczny - biedak taki...
Kupiłaś go za własne pieniążki więc jest Twój - a jakie pieski masz i możesz mieć ,to wyłącznie Twoja sprawa a nie forum na DOGO..:shake:

Posted

Alpina napisał(a):
Bianka czpisio śliczny - biedak taki...
Kupiłaś go za własne pieniążki więc jest Twój - a jakie pieski masz i możesz mieć ,to wyłącznie Twoja sprawa a nie forum na DOGO..:shake:

Może i mój , ale jemu potrzebny jest prawdziwy dom . Prawdę mówiąc , to ja go nie chcę na stałe . Alpinko , może Ty go weżmiesz ?

Posted

Alpina napisał(a):
I tak dostało mi się nieżle po łbie za KIKi...:roll:
A tak na poważnie to cały czas myślę o nim żeby miał DS.

To myśl , tylko musi mieć domek najlepszy z najlepszych .:roll: