Zmysł Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Dziś Na Wot 18.15 Relacja Z Katowni W Krzyczkach Quote
Alpina Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Krzyczki....Orzechowce... Chrycynne (czy jakoś tak) Obozy koncentracyjne dla psów w dwudziestym pierwszym wieku....Zgroza... Malagos prychnęłam sobie kawą na monitor :x Tak barwnie opisałaś scenkę w kuchni z Majeczką i kotem...:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Zmysł napisał(a):Dziś Na Wot 18.15 Relacja Z Katowni W Krzyczkach Wczoraj dostałam z Krzyczek 2 szczeniaczki :roll: Quote
Alpina Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Wybaczcie za offa... Proszę wszystkich którzy mogą cokolwiek dorzucić do transportu dla maltretowanego LISKA o wsparcie - każda kwota choćby i najmniejsza jest na wagę złota- LISEK ma dom -czeka w schronie na uzbieranie pieniążków na transport i zapłacenie za kastrację....Nigdy się na Was nie zawiodłam...Pomóżcie ...Proszę... Oto jego wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101444 Majeczka pewnie mi wybaczy że tak na jej wątku... Quote
malagos Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Bianko, czytam na bieżąco o Twoich małych tymczasowiczach :lol: Alpinko, cieszę sie że zaglądasz do nas.... Niektórzy (:diabloti:) uczą sie roli bocianka :diabloti: Może w niedziele zdjecie, wszak to też zwierzątko :cool3: Quote
Alpina Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Malagos ale ja uczciwie ostrzegam , ze jak to zdjęcie od Ciebie dostanę to opublikuje je na forum...:siara: To muszą wszyscy zobaczyć..:roflt: Quote
Zmysł Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Alpina napisał(a):Malagos ale ja uczciwie ostrzegam , ze jak to zdjęcie od Ciebie dostanę to opublikuje je na forum...:siara: To muszą wszyscy zobaczyć..:roflt: Sie doczekać nie mogę Quote
malagos Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 No patrzcie, jaki "prześpiegowni" jak mówią Kurpie :diabloti: Przegląd zespołów zapustnuch się odbył w wiejskiej remizie, cała wieś ją sprzatała i dekorowała, potem wyżerka z bigosem i pączkami :p Bałam sie ze z tej małej sceny zlecę na dziób (dosłownie) i tak mnie to rozbawiło, ze nie wiem kiedy wystep sie odbył i to bezstresowo. Choć ten "stakańczik" na rozgrzewkę tez pomógł :cool3: Zdjecia moze w poniedzialek, bo robił chłopak z jednego z tygodników i się od niego zadobędzie. Moze na bazarek wstawię, jedyna w swoim rodzaju gwiazda kabaretowa Ciocia Malagos :diabloti: z czerwonym dziobem :diabloti: Quote
Alpina Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Mlagos dawaj te zdjęcia... Mi się już samo śmieje a co dopiero jak zobaczę tego "Bociana".... Faworków właśnie nasmażyłam...:cool3: I macie szczęście że mi baterie w aparacie padły...:diabloti: Ale jutro wkleję zdjęcie....:eviltong: Quote
Alpina Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 No i gdzie te zdjęcia Malagos - obiecałaś bociana i coś niet.. Ja co prawda obiecałam Wam zdjęcia faworków ale plan zburzyła mi kolejna bida na DOGO..:roll:. Całuski dla bociana i Majeczki... Quote
Zmysł Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Alpina napisał(a):No i gdzie te zdjęcia Malagos - obiecałaś bociana i coś niet.. Ja co prawda obiecałam Wam zdjęcia faworków ale plan zburzyła mi kolejna bida na DOGO..:roll:. Całuski dla bociana i Majeczki... A propos bidy- czy coś wiadomo, bo nikt do mnie nie dzwoni. Sytuacja opanowana? Quote
Alpina Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Wujciu ...Szkoda słów.. I protekcja nie pomogła...Psiak poszedł po znajomości - jak zwykle zresztą..:angryy: Quote
Zmysł Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Alpina napisał(a):Wujciu ...Szkoda słów.. I protekcja nie pomogła...Psiak poszedł po znajomości - jak zwykle zresztą..:angryy: Aha. :shake::shake: Quote
BIANKA1 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Co słychać w eleganckim świecie ? :cool3: Quote
Alpina Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Bocian odfrunął do Afryki...:placz::placz::placz: Quote
malagos Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 A ja byłam na feriach z córka i jej koleżanką, aha! Bylim w Warszawie, bylim w teatrze, 2 razy w kinie, 2 razy w Parku Wodnym, wieeele razy w Arkadii i Złotych Tarasach :diabloti: I raz na Starówce, ale dziewczyny nie daly mi sie nagagadać (wiele lat temu zdałam egzamin na przewodnika po Warszawie :oops:).... A bocianka chcecie jeszcze? :oops: Quote
malagos Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Tu ciocia malagos na scenie :oops: Taaa, takiego głupka z siebie robić, człowiek poważny, na stanowisku :shake: w towarzystwie Śmierci i Kozy w czasie przemarszu przez wieś....oczywiście dogomania przodem!!! Quote
Alpina Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Ale odlot... Normalnie posikałam się ze śmiechu...:roflt::roflt::roflt::roflt: :roflt: A mówiłam, że bocian do Afryki dał dyla...Ciotka w Warszawie szalała... Quote
malagos Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 taaaa, bardzo śmieszne, bardzo :diabloti: Majeczka nie ma pojęcia, do jakiego domu trafiła :diabloti: Pańcia bociana, a pańcio grał Żyda :evil_lol: Tylko Agusia normalna w tej rodzinie, nie bawi sie w kabarety! Quote
tomcug Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Czasem trzeba podejść do życia z dystansem, dostosować się do sytuacji i Ty Malagos potrafisz to zrobić :p. Nieważny wiek, ważne to, co w środku człowieka się kołacze :loveu:. Quote
Zmysł Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Wsi spokojna, wsi wesoła:multi::multi::multi: Quote
aniac50 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 tomcug napisał(a):Czasem trzeba podejść do życia z dystansem, dostosować się do sytuacji i Ty Malagos potrafisz to zrobić :p. Nieważny wiek, ważne to, co w środku człowieka się kołacze :loveu:. Święte słowa !!!!!:oops: Quote
Alpina Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Napisał Natussiaa W schronisku w Chorzowie jest taki mały i kudłaty pies: piesek mały /kwarantanna ADRES SCHRONISKA: SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT W CHORZOWIE UL. OPOLSKA 36 41-500 CHORZÓW TEL. /FAX: (0-32) 249 84 52 www.chorzow.schronisko.com w sprawach związanych ze schroniskiem - prosimy pisać na: schroniskochorzow@wp.pl Sorry za offa ale podzielę się z Wami jeszcze taka dobrą wiadomością...Shi- tzu... Wczoraj zabrany ze schronu przez Ewę.. Psiaczek już bezpieczny w nowym domu..Pod troskliwą opieką... Nie ma oka - rana z lejącą się ropą - dzisiaj już po konsultacji u weta... Mieszka w Oświęcimiu u wspaniałych ludzi którzy mięli wziąć Puszka (Rodzina polecona przez Beatkę z Warszawy- Erazm) i dodatkowo sprawdzeni przez Ewkę. Wet schroniskowy ocenił psa na 10 lat a okazało się że ma trzy - cztery...Ma wspaniały charakter - typowy dla rasy...;) Quote
Zmysł Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 A tymczasem okazuje się, że mamy sławnych na całą Polskę znajomych: http://wiadomosci.onet.pl/1696215,11,internauci_wybrali_najlepsze_polskie_blogi,item.html Quote
Recommended Posts