BIANKA1 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Śliczna jest . Ma taką oryginalną urodę :lol: Quote
malagos Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 BIANKA1 napisał(a):Śliczna jest . Ma taką oryginalną urodę :lol: Oj, Bianka :oops: To sie nazywa "trudna uroda" :diabloti: Alpinko, z Mamą bedzie dobrze! Dogo wywołało uśmiech - wszak psy mają moc uzdrawiania! Quote
aniac50 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Alpinko, z Mamą bedzie dobrze! Dogo wywołało uśmiech - wszak psy mają moc uzdrawiania![/QUOTE] I TAK TRZYMAĆ !!!!!!! Quote
Alpina Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Bardzo Wam wszystkim dziękuję za pozdrowienia... Zaczęła się szpitalna rehabilitacja - widzę, że mama walczy, chce z tego wyjść...Lekarz mówi, że to bardzo dobrze...Ja też ją dopinguję jak mogę... Wiem, że przed nami długie miesiące ćwiczeń ale co tam, najważniejsze żeby leczenie przynosiło najdrobniejsze nawet efekty... Majeczka jest piękna:loveu: Quote
Zmysł Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 tomcug napisał(a):Słodka dziewuszka :mdrmed: To cała Majeczka Quote
Alpina Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Pozdrowienia dla Majeczki mam nadzieję, że się dobrze sprawuje babcia nasza kochana:loveu::loveu::loveu: Quote
aniac50 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Ja również pozdrawiam cieplutko naszą babunię [bez obrazy-proszę ]!!! Quote
malagos Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 My też pozdrawiamy! Ta "babunia" to dotyczy Majeczki, rozumiem?.... Majeczka czuje sie dobrze, to takie pogodne i miłe stworzenie. Cichutka, "uśmiechnięta" dama :) Quote
aniac50 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Przepraszam !!!!Miałam na myśli oczywiście DAMĘ Majeczkę !!!! Quote
Alpina Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Dzisiaj były urodziny mamy...Upiekłam tort..Było naprawdę bardzo miło, pomimo, że w szpitalu... Pozdrawiam wszystkie cioteczki i wujcia! Mama dziękuje Wam wszystkim za pamięć i kciuki... Babcia, to było o Majeczce - ja nie wiem skąd te wątpliwości...;) Quote
malagos Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Jejku, jejku, ale cudo :-o Rewelacyny wypiek! Ja sie czuję prawie specjalistka od tortów, bo zbieram przepisy (mam kilka starych książek kucharskich) i nawet niedawno napisałam broszure "Torty, torciki"...Aha :evil_lol: A dla Mamy sto lat, sto lat, niech zyje żyje nam! Quote
basia0607 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Malgosiu Twoje wypieki tez są niczego sobie !!! Kibicuje Majeczce bo poznalam ja osobiscie.Biedna starowinka ,całkowicie zależna od czlowieka. Takie półtorej nieszczęścia ! Quote
aniac50 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Wszystkiego co naj...naj...naj.....dla MAMY ALPINY !!!!Szybkiego powrotu do zdrowia !!! A tort wygląda rewelacyjnie ! I na pweno w smaku też taki ....Mniam .mniam....Malagos-gdzie można nabyć Twoją książeczkę ? Quote
tomcug Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Szczere życzenia powrotu do zdrowia dla Mamy Alpinki. Alpinko, ten tort - toż to zbrodnia pokazywać takie cuda :placz:. I jak tu się odchudzać? :cool3: Co tam, idę do lodówki, czego i Wam życzę :eviltong:. Quote
Zmysł Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 tomcug napisał(a):Szczere życzenia powrotu do zdrowia dla Mamy Alpinki. Alpinko, ten tort - toż to zbrodnia pokazywać takie cuda :placz:. I jak tu się odchudzać? :cool3: Co tam, idę do lodówki, czego i Wam życzę :eviltong:. Coś mi się wydaje, że wiem, po co idziesz do tej lodóweczki:p Quote
tomcug Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='Zmysł']Coś mi się wydaje, że wiem, po co idziesz do tej lodóweczki:p No wiesz Zmysł, jest mi przeogromnie przykro, że mnie rozgryzłeś :evil_lol:. Jak mogłeś????? :crazyeye: :eviltong: Quote
Zmysł Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='tomcug']No wiesz Zmysł, jest mi przeogromnie przykro, że mnie rozgryzłeś :evil_lol:. Jak mogłeś????? :crazyeye: :eviltong: Przykro mi. Więc na to konto - zdrówko:popcorn: Quote
Alpina Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 MALAGOS, ANIAC50, TOMCUG, ZMYSŁ,BIANKA - Dziękuję jeszcze raz i z całego serca...:loveu: Malagos gdzie można Twoją książeczkę zakupić?Byłabym zainteresowana ponieważ bardzo lubię piec nowości... Tomcug koniecznie musimy zrobić jakiś zjazd...W większym gronie "lodówkowe sekrety" smakuję najlepiej...:evil_lol: A dla kochanej Majeczki wielkie glaski:Dog_run:. Quote
BIANKA1 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Alpinko , pozdrów Mamę i ucałuj od naszej ferajny . Dużo , dużo zdrówka dla Was obu .:Rose: Quote
tomcug Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Zmysł napisał(a):Przykro mi. Więc na to konto - zdrówko:popcorn: Teraz to już wszyscy wiedzą, jakie mam hobby :wallbash:. Alpinko, podoba mi się bardzo pomysł ze zjazdem, trzeba by pomyśleć nad tym :p. Quote
malagos Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Broszurki wydaje mój Ośrodek Doradztwa Rolniczego, są tanie i ta moja ukaże sie w tym tygodniu, na Wojewódzkie Dożynki, które w tym roku odbędą sie 26.08. w Makowie Maz. I chyba już wydrukują drugą, "Niezwykłe dania ze zwykłych ziemniaków" :oops: Quote
Alpina Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Malagos to rób kochana bazarek z tymi książeczkami...Ja chętnie taką kupię..A i psiaki skorzystają... Bo do Makowa to się na pewno na dożynki nie wybiorę...A szkoda...:placz: Quote
aniac50 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Alpina napisał(a):Malagos to rób kochana bazarek z tymi książeczkami...Ja chętnie taką kupię..A i psiaki skorzystają... Bo do Makowa to się na pewno na dożynki nie wybiorę...A szkoda...:placz: Tylko na tym bazarku to parę sztuk prosimy wystawić ,bo chętnych będzie sporo !!!! Już się cieszę !!!!A dla DAMY MAJECZKI mizianko !!Jejku ja nigdy nie byłam na dożynkach :placz: Quote
Recommended Posts