Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Śliczna jest . Ma taką oryginalną urodę :lol:

Oj, Bianka :oops: To sie nazywa "trudna uroda" :diabloti:

Alpinko, z Mamą bedzie dobrze! Dogo wywołało uśmiech - wszak psy mają moc uzdrawiania!

Posted

Bardzo Wam wszystkim dziękuję za pozdrowienia...
Zaczęła się szpitalna rehabilitacja - widzę, że mama walczy, chce z tego wyjść...Lekarz mówi, że to bardzo dobrze...Ja też ją dopinguję jak mogę...
Wiem, że przed nami długie miesiące ćwiczeń ale co tam, najważniejsze żeby leczenie przynosiło najdrobniejsze nawet efekty...
Majeczka jest piękna:loveu:

Posted

My też pozdrawiamy!
Ta "babunia" to dotyczy Majeczki, rozumiem?....
Majeczka czuje sie dobrze, to takie pogodne i miłe stworzenie. Cichutka, "uśmiechnięta" dama :)

Posted

Dzisiaj były urodziny mamy...Upiekłam tort..Było naprawdę bardzo miło, pomimo, że w szpitalu...
Pozdrawiam wszystkie cioteczki i wujcia! Mama dziękuje Wam wszystkim za pamięć i kciuki...

Babcia, to było o Majeczce - ja nie wiem skąd te wątpliwości...;)

Posted

Jejku, jejku, ale cudo :-o Rewelacyny wypiek!

Ja sie czuję prawie specjalistka od tortów, bo zbieram przepisy (mam kilka starych książek kucharskich) i nawet niedawno napisałam broszure "Torty, torciki"...Aha :evil_lol:
A dla Mamy sto lat, sto lat, niech zyje żyje nam!

Posted

Wszystkiego co naj...naj...naj.....dla MAMY ALPINY !!!!Szybkiego powrotu do zdrowia !!! A tort wygląda rewelacyjnie ! I na pweno w smaku też taki ....Mniam .mniam....Malagos-gdzie można nabyć Twoją książeczkę ?

Posted

Szczere życzenia powrotu do zdrowia dla Mamy Alpinki.

Alpinko, ten tort - toż to zbrodnia pokazywać takie cuda :placz:. I jak tu się odchudzać? :cool3:

Co tam, idę do lodówki, czego i Wam życzę :eviltong:.

Posted

tomcug napisał(a):
Szczere życzenia powrotu do zdrowia dla Mamy Alpinki.

Alpinko, ten tort - toż to zbrodnia pokazywać takie cuda :placz:. I jak tu się odchudzać? :cool3:

Co tam, idę do lodówki, czego i Wam życzę :eviltong:.

Coś mi się wydaje, że wiem, po co idziesz do tej lodóweczki:p

Posted

[quote name='Zmysł']Coś mi się wydaje, że wiem, po co idziesz do tej lodóweczki:p

No wiesz Zmysł, jest mi przeogromnie przykro, że mnie rozgryzłeś :evil_lol:. Jak mogłeś????? :crazyeye: :eviltong:

Posted

[quote name='tomcug']No wiesz Zmysł, jest mi przeogromnie przykro, że mnie rozgryzłeś :evil_lol:. Jak mogłeś????? :crazyeye: :eviltong:

Przykro mi. Więc na to konto - zdrówko:popcorn:

Posted

MALAGOS, ANIAC50, TOMCUG, ZMYSŁ,BIANKA - Dziękuję jeszcze raz i z całego serca...:loveu:
Malagos gdzie można Twoją książeczkę zakupić?Byłabym zainteresowana ponieważ bardzo lubię piec nowości...
Tomcug koniecznie musimy zrobić jakiś zjazd...W większym gronie "lodówkowe sekrety" smakuję najlepiej...:evil_lol:
A dla kochanej Majeczki wielkie glaski:Dog_run:.

Posted

Zmysł napisał(a):
Przykro mi. Więc na to konto - zdrówko:popcorn:

Teraz to już wszyscy wiedzą, jakie mam hobby :wallbash:.

Alpinko, podoba mi się bardzo pomysł ze zjazdem, trzeba by pomyśleć nad tym :p.

Posted

Broszurki wydaje mój Ośrodek Doradztwa Rolniczego, są tanie i ta moja ukaże sie w tym tygodniu, na Wojewódzkie Dożynki, które w tym roku odbędą sie 26.08. w Makowie Maz. I chyba już wydrukują drugą, "Niezwykłe dania ze zwykłych ziemniaków" :oops:

Posted

Malagos to rób kochana bazarek z tymi książeczkami...Ja chętnie taką kupię..A i psiaki skorzystają...
Bo do Makowa to się na pewno na dożynki nie wybiorę...A szkoda...:placz:

Posted

Alpina napisał(a):
Malagos to rób kochana bazarek z tymi książeczkami...Ja chętnie taką kupię..A i psiaki skorzystają...
Bo do Makowa to się na pewno na dożynki nie wybiorę...A szkoda...:placz:
Tylko na tym bazarku to parę sztuk prosimy wystawić ,bo chętnych będzie sporo !!!! Już się cieszę !!!!A dla DAMY MAJECZKI mizianko !!Jejku ja nigdy nie byłam na dożynkach :placz: