Alpina Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Nie martwcie się cioteczki.U mnie Niuńce krzywda się na pewno nie stanie... Będzie moją kolejną córeczką... A może zróbmy jakiś konkurs na imię...? Myślałam o tym, aby nazwać ją MAJA na cześć wujcia Zmysła - on "straśnie" udziela się na rzecz tej fundacji ...Ale może ktoś ma inny pomysł...? Quote
ruda76 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Alpina napisał(a):Nie martwcie się cioteczki.U mnie Niuńce krzywda się na pewno nie stanie... Będzie moją kolejną córeczką... A może zróbmy jakiś konkurs na imię...? Myślałam o tym, aby nazwać ją MAJA na cześć wujcia Zmysła - on "straśnie" udziela się na rzecz tej fundacji ...Ale może ktoś ma inny pomysł...? Ja juz dawno myślałam ,ze to Maja:-o Quote
Zmysł Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Wzruszenie odebrało mi zmysły :oops: . A zaraz muszę wsiadać do samochodu:lol: Quote
Ulka18 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Wujkowi na pewno to imie sie podoba.... Nam sie tez podoba. A co do Wujkow to jest jest super Wujek Therion i Wujek Gallegro :multi: Quote
Zmysł Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Ulka18 napisał(a):Wujkowi na pewno to imie sie podoba.... Nam sie tez podoba. A co do Wujkow to jest jest super Wujek Therion i Wujek Gallegro :multi: To ja pozdrawiam Wujaszków! Quote
Alpina Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Ulka18 napisał(a):Wujkowi na pewno to imie sie podoba.... Nam sie tez podoba. A co do Wujków to jest jest super Wujek Therion i Wujek Gallegro :multi: No to ViVat wszyscy wujciowie rodzynkowie na DOGO! Zawsze co męska ręka to męska.. :lol: Cieszę się, że imię się podoba! No to czekam na Majeczkę... Wujciu Zmysł daj znać jak ona już wyjedzie z Warszawy wtedy ja przejmę pałeczkę i będę już trzymać rękę na pulsie... Quote
Zmysł Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Alpina napisał(a):No to ViVat wszyscy wujciowie rodzynkowie na DOGO! Zawsze co męska ręka to męska.. :lol: Cieszę się, że imię się podoba! No to czekam na Majeczkę... Wujciu Zmysł daj znać jak ona już wyjedzie z Warszawy wtedy ja przejmę pałeczkę i będę już trzymać rękę na pulsie... Dobra, ale cały czas czekam na telefon. w każdym razie odbieram sunię o 16.00, najwyżej pobędzie ze mną dłużej. Quote
Alpina Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Zmysł :Rose: Ja będę dzwonić do TZ Sylwi ale na razie nie chcę mu głowy zawracać... Wiem, że jak będzie gotowy, to da znać... Dla Mai gotuje się właśnie kurczak z marchewką...:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Alpinko , weś sobie coś na uspokojenie .:evil_lol: Wszystko będzie dobrze , nie denerwuj sie :lol: Quote
ruda76 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Zmysł spokojnie ale cos mi sie wydaje ,ze troszkę sunia u cIebie pobedzie po dosc poźno wyjechał z Łodzi. Jak to zwykle z facetami bywa:evil_lol: chłopakowi trochę poźno przypomniało się ,ze nie ma wszystkich dokumentow i dlatego to opoźnienie.:p Musicie się kochani uzbroic w cierpiwość ale mała Maja dzis napewno dotrze do domu;) Quote
ruda76 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Alpina napisał(a):Zmysł :Rose: Ja będę dzwonić do TZ Sylwi ale na razie nie chcę mu głowy zawracać... Wiem, że jak będzie gotowy, to da znać... Dla Mai gotuje się właśnie kurczak z marchewką...:evil_lol: To zeby sie czasem nie rozgotował:evil_lol: Quote
Zmysł Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 ruda76 napisał(a):Zmysł spokojnie ale cos mi sie wydaje ,ze troszkę sunia u cIebie pobedzie po dosc poźno wyjechał z Łodzi. Jak to zwykle z facetami bywa:evil_lol: chłopakowi trochę poźno przypomniało się ,ze nie ma wszystkich dokumentow i dlatego to opoźnienie.:p Musicie się kochani uzbroic w cierpiwość ale mała Maja dzis napewno dotrze do domu;) Trochę ją wymiziam Quote
Alpina Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Kurczak jest dla wszystkich shihtzek więc ćwiartka Mai i tak poczeka na swoją kolej...:evil_lol: Moje dziewczyny buszują po ogrodzie za kretami i wcale nie spodziewają się przyjazdu babci...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zmysł - trzymaj się... Wymiziaj Majeczkę... Quote
Alpina Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Przed chwilą dzwoniła Iwonka, że Maja jest już w rękach Zmysła... Prawdopodobnie o osiemnastej wyjazd do Lublina... Quote
malagos Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Swoja drogą, Alpina, aż Ci zazdroszczę tej adrenalinki, dreszczyku emocji, oczekiwania, radosci, niepewności jak to będzie...:oops: Quote
Alpina Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Moje serce tak długo nie wytrzyma...:roll: Ja wolałabym bez tego dreszczyku emocji...;) Quote
Alpina Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Sylwia Zmysł czeka dwie godziny z sunią i nie ma kontaktu z Twoim TZ -tem Komórka odpowiada że abonent czasowo niedostępny...Twoja też nie odpowiada...Błagam skontaktujcie się ze Zmysłem bo on nie wie co ma robić i gdzie podjechać z sunią...Może Twojemu TZ-towi rozładowała się komórka...Boję się żeby się coś nie stało... Quote
Alpina Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Już jest kontakt...Zmysł z sunieczką jedzie do Marka a Marek ma na niego czekać...Rozmawiałam i ze Zmysłem i z Markiem... Przepraszam wszystkich, że trochę spanikowałam ale po tel. od Darka przestraszyłam się, że może, nie daj Boże, coś się złego stało... Majeczka przekazana Markowi... Jak wyruszą z Warszawy to Marek da mi znać na komórkę...Darek kupił jej obróżkę i smycz..Obiecał też wkleić zdjęcia niuni... Darek dziękuję Ci z całego serca za wszystko...:Rose: Quote
BIANKA1 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Acha ..........to już wszystko wiemy . Ciocia Alpina wyjaśniła nam to bardzo dokładnie :evil_lol: . Quote
Alpina Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Ruda ale z Twojego TZ -ta niezły kwalarz...:lol: Zadzwonił i powiedział mi, że Darek przekazał mu Maję i ...Właśnie sobie stoi przywiązana do drzewa - może jej nikt nie ukradnie... Na moje przerażone-gdzie ona jest?-przyznał się, że czeka na górze...A potem zapytał, czy przy wjeżdzie do Lublina nie ma budki z hot- dogami lub chińszczyzną bo...Jak nie przyjadę to ją odda na "cielęcinkę"....:diabloti: O moje biedne, słabe serce...:evil_lol: Quote
Alpina Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Zmysł czyżbym przekręciła Twoje imię? Jeśli tak to serdecznie przepraszam ale dzisiaj to u mnie wszystko możliwe... Quote
Zmysł Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Alpina napisał(a):Już jest kontakt...Zmysł z sunieczką jedzie do Marka a Marek ma na niego czekać...Rozmawiałam i ze Zmysłem i z Markiem... Przepraszam wszystkich, że trochę spanikowałam ale po tel. od Darka przestraszyłam się, że może, nie daj Boże, coś się złego stało... Majeczka przekazana Markowi... Jak wyruszą z Warszawy to Marek da mi znać na komórkę...Sławek kupił jej obróżkę i smycz..Obiecał też wkleić zdjęcia niuni... Sławek dziękuję Ci z całego serca za wszystko...:Rose: Tu się pojawia ich dwóch: tajemniczy Sławek i dzwoniący Darek. Na szczęście ten drugi jest prawdziwy:lol: Quote
Alpina Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Przepraszam -wujciu kochany- dzisiaj jestem na samej kawie i w ogóle adrenalina na najwyższym poziomie...:roll: Quote
Recommended Posts