Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie martwcie się cioteczki.U mnie Niuńce krzywda się na pewno nie stanie...
Będzie moją kolejną córeczką...
A może zróbmy jakiś konkurs na imię...?
Myślałam o tym, aby nazwać ją MAJA na cześć wujcia Zmysła - on "straśnie" udziela się na rzecz tej fundacji ...Ale może ktoś ma inny pomysł...?

Posted

Alpina napisał(a):
Nie martwcie się cioteczki.U mnie Niuńce krzywda się na pewno nie stanie...
Będzie moją kolejną córeczką...
A może zróbmy jakiś konkurs na imię...?
Myślałam o tym, aby nazwać ją MAJA na cześć wujcia Zmysła - on "straśnie" udziela się na rzecz tej fundacji ...Ale może ktoś ma inny pomysł...?

Ja juz dawno myślałam ,ze to Maja:-o

Posted

Ulka18 napisał(a):
Wujkowi na pewno to imie sie podoba.... Nam sie tez podoba.

A co do Wujkow to jest jest super Wujek Therion i Wujek Gallegro :multi:

To ja pozdrawiam Wujaszków!

Posted

Ulka18 napisał(a):
Wujkowi na pewno to imie sie podoba.... Nam sie tez podoba.

A co do Wujków to jest jest super Wujek Therion i Wujek Gallegro :multi:

No to ViVat wszyscy wujciowie rodzynkowie na DOGO!
Zawsze co męska ręka to męska.. :lol:

Cieszę się, że imię się podoba!
No to czekam na Majeczkę...
Wujciu Zmysł daj znać jak ona już wyjedzie z Warszawy wtedy ja przejmę pałeczkę i będę już trzymać rękę na pulsie...

Posted

Alpina napisał(a):
No to ViVat wszyscy wujciowie rodzynkowie na DOGO!
Zawsze co męska ręka to męska.. :lol:

Cieszę się, że imię się podoba!
No to czekam na Majeczkę...
Wujciu Zmysł daj znać jak ona już wyjedzie z Warszawy wtedy ja przejmę pałeczkę i będę już trzymać rękę na pulsie...

Dobra, ale cały czas czekam na telefon. w każdym razie odbieram sunię o 16.00, najwyżej pobędzie ze mną dłużej.

Posted

Zmysł :Rose:
Ja będę dzwonić do TZ Sylwi ale na razie nie chcę mu głowy zawracać...
Wiem, że jak będzie gotowy, to da znać...
Dla Mai gotuje się właśnie kurczak z marchewką...:evil_lol:

Posted

Zmysł spokojnie ale cos mi sie wydaje ,ze troszkę sunia u cIebie pobedzie po dosc poźno wyjechał z Łodzi.

Jak to zwykle z facetami bywa:evil_lol: chłopakowi trochę poźno przypomniało się ,ze nie ma wszystkich dokumentow i dlatego to opoźnienie.:p

Musicie się kochani uzbroic w cierpiwość ale mała Maja dzis napewno dotrze do domu;)

Posted

Alpina napisał(a):
Zmysł :Rose:
Ja będę dzwonić do TZ Sylwi ale na razie nie chcę mu głowy zawracać...
Wiem, że jak będzie gotowy, to da znać...
Dla Mai gotuje się właśnie kurczak z marchewką...:evil_lol:

To zeby sie czasem nie rozgotował:evil_lol:

Posted

ruda76 napisał(a):
Zmysł spokojnie ale cos mi sie wydaje ,ze troszkę sunia u cIebie pobedzie po dosc poźno wyjechał z Łodzi.

Jak to zwykle z facetami bywa:evil_lol: chłopakowi trochę poźno przypomniało się ,ze nie ma wszystkich dokumentow i dlatego to opoźnienie.:p

Musicie się kochani uzbroic w cierpiwość ale mała Maja dzis napewno dotrze do domu;)

Trochę ją wymiziam

Posted

Kurczak jest dla wszystkich shihtzek więc ćwiartka Mai i tak poczeka na swoją kolej...:evil_lol:
Moje dziewczyny buszują po ogrodzie za kretami i wcale nie spodziewają się przyjazdu babci...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zmysł - trzymaj się...
Wymiziaj Majeczkę...

Posted

Sylwia Zmysł czeka dwie godziny z sunią i nie ma kontaktu z Twoim TZ -tem
Komórka odpowiada że abonent czasowo niedostępny...Twoja też nie odpowiada...Błagam skontaktujcie się ze Zmysłem bo on nie wie co ma robić i gdzie podjechać z sunią...Może Twojemu TZ-towi rozładowała się komórka...Boję się żeby się coś nie stało...

Posted

Już jest kontakt...Zmysł z sunieczką jedzie do Marka a Marek ma na niego czekać...Rozmawiałam i ze Zmysłem i z Markiem...
Przepraszam wszystkich, że trochę spanikowałam ale po tel. od Darka przestraszyłam się, że może, nie daj Boże, coś się złego stało...
Majeczka przekazana Markowi...
Jak wyruszą z Warszawy to Marek da mi znać na komórkę...Darek kupił jej obróżkę i smycz..Obiecał też wkleić zdjęcia niuni...
Darek dziękuję Ci z całego serca za wszystko...:Rose:

Posted

Ruda ale z Twojego TZ -ta niezły kwalarz...:lol:
Zadzwonił i powiedział mi, że Darek przekazał mu Maję i ...Właśnie sobie stoi przywiązana do drzewa - może jej nikt nie ukradnie... Na moje przerażone-gdzie ona jest?-przyznał się, że czeka na górze...A potem zapytał, czy przy wjeżdzie do Lublina nie ma budki z hot- dogami lub chińszczyzną bo...Jak nie przyjadę to ją odda na "cielęcinkę"....:diabloti:
O moje biedne, słabe serce...:evil_lol:

Posted

Alpina napisał(a):
Już jest kontakt...Zmysł z sunieczką jedzie do Marka a Marek ma na niego czekać...Rozmawiałam i ze Zmysłem i z Markiem...
Przepraszam wszystkich, że trochę spanikowałam ale po tel. od Darka przestraszyłam się, że może, nie daj Boże, coś się złego stało...
Majeczka przekazana Markowi...
Jak wyruszą z Warszawy to Marek da mi znać na komórkę...Sławek kupił jej obróżkę i smycz..Obiecał też wkleić zdjęcia niuni...
Sławek dziękuję Ci z całego serca za wszystko...:Rose:

Tu się pojawia ich dwóch: tajemniczy Sławek i dzwoniący Darek. Na szczęście ten drugi jest prawdziwy:lol: