Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Kamilko!
Buu, ja też chcę nad jeziorko z Ariskiem, a tak to tylko mogę iść nad okropną rzekę... i tak nie wiadomo po co, bo przecież nie będę pozwalała mu wchodzić do tych brudów (ciekawe czy tylko u mnie Narew jest taka brudna?)...

Księżniczka maleńka :loveu: Nie rozumiem ludzi, którzy mówią, że małe yorki są okropne. Niech lepiej popatrzą na Corinkę, zanim coś powiedzą. Toć to prawdziwe cudo :loveu:

Posted

Dzięki za komplementy:oops: .
Corinka jest malutka ale po normalnych rodzicach. Taka się urodziła, więc może to dlatego. Ostatnio widziałam na allegro dorosła suczke 1,20 była naprawdę okropna.
A co do rzeki to tez u nas jest okropna:cool1:
A Cori do wody nie wchodzi;)

Posted

Cześć Kamilko :multi:

Ależ ona ma piękny, lśniący włos :loveu: :loveu: i wiesz slicznie jej w dlugiwch wloskach hihih :loveu:

No i jak jedziecie nad to jeziorko bo kurcze juz 16 u Was sie zbliza, a tu ni fotki nie ma :shake: :lol:

Posted

Nasz Coralik chyba tez bedzie taki malutki:loveu: ,2 sierpnia konczy 4 miesiace i wazy tylko 1kg i 100gram:lol: Niemoge sie doczekac na tego lobuza ale juz dzis przyjejzdza z wakacji

Posted

Mona4 napisał(a):
Nasz Coralik chyba tez bedzie taki malutki:loveu: ,2 sierpnia konczy 4 miesiace i wazy tylko 1kg i 100gram:lol: Niemoge sie doczekac na tego lobuza ale juz dzis przyjejzdza z wakacji

Cori ważyła wtedy jakoś 65-75 dkg, więc może będzie większy;)

Posted

PositiveThought napisał(a):
ale ładnie :loveu:

coś mi się wydaje, że Dusiek to 3 Corinki :evil_lol:

No może 3 to nie co;)

Daga_i_Oskar napisał(a):
Ojej są zdjęcia i to jakie cudne :loveu: :loveu:

a u nas zaczęlo padać :placz:

A u nas jak na złość się rozpogodziło, teraz to nad jeziorko drugi raz męża nie wyciągnę:cool1: