Pegaza Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Witam:p jee ja tak jak Anusia zapomniałam tu wczoraj wejść, głowa mnie bolała może dlatego:roll: dziś się poprawiam i jestem:p ładnie Ci w okularach:p http://img130.imageshack.us/img130/3867/10tn9.png Quote
koregra Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='Pegaza']Witam:p jee ja tak jak Anusia zapomniałam tu wczoraj wejść, głowa mnie bolała może dlatego:roll: dziś się poprawiam i jestem:p ładnie Ci w okularach:p http://img130.imageshack.us/img130/3867/10tn9.png No kochana by mi to było ostatni raz o!!! ;) Quote
Kasia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Dobrze, że tu zajrzałam teraz bo przynajmniej nie miałam dużo do nadrobienia :p Jaka ona jest maleńka :loveu: Jak widziałam jak ją trzymasz w jednej ręce to aż se Fidlaka spróbowałam tak podnieść ale nic z tego - ewentualnie głowa by mi sie zmieściła w dłoni, nic poza tym :evil_lol: Quote
koregra Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Zdjęcia jednak i tak nie odniosą wielkości pieska. Na żywo zawsze lepiej:razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Cześć Kamilko :multi: Jejku ale się ciesze, że mała Cornika ma swoją galerię :loveu: :loveu: wreszcie i ona się doczekała :lol: Tylko kurcze martwi mnie to, bo za każdym razem jak wchodzę to mam nową galeryjkę Yorkową do odwiedzania i niedługo to ja już całkiem nie będę wiedziała co u kogo się dzieje, bo zanim nadrobię zaległości w jednej to już w następnych będą potforne i tak w kółko, ale jakoś musimy dać radę :cool3: Ach Tatry :loveu: cudne Tatry :loveu: Macie śliczny bannerek, bodobny zauważyłam u Panny Alicji - zdardzisz kto Wam takie cudo zrobił? :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Cześć Kamilko! Widzę, że i Cori ma swoją galerię :multi: Jak patrzę na małą, to po prostu nie mogę uwierzyć, jaka z niej kuleczka. Taka pchełka cudowna :loveu: Przy niej Aris to jak wielkolud :lol: Pozdrowienia ode mnie i Ariska :buzi: Quote
koregra Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Daga_i_Oskar napisał(a):Cześć Kamilko :multi: Jejku ale się ciesze, że mała Cornika ma swoją galerię :loveu: :loveu: wreszcie i ona się doczekała :lol: Tylko kurcze martwi mnie to, bo za każdym razem jak wchodzę to mam nową galeryjkę Yorkową do odwiedzania i niedługo to ja już całkiem nie będę wiedziała co u kogo się dzieje, bo zanim nadrobię zaległości w jednej to już w następnych będą potforne i tak w kółko, ale jakoś musimy dać radę :cool3: Ach Tatry :loveu: cudne Tatry :loveu: Macie śliczny bannerek, bodobny zauważyłam u Panny Alicji - zdardzisz kto Wam takie cudo zrobił? :loveu: Witaj kochana, myślę że będziesz nas co jakiś czas odwiedzać banerek to tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74070 Yorkie napisał(a):Cześć Kamilko! Widzę, że i Cori ma swoją galerię :multi: Jak patrzę na małą, to po prostu nie mogę uwierzyć, jaka z niej kuleczka. Taka pchełka cudowna :loveu: Przy niej Aris to jak wielkolud :lol: Pozdrowienia ode mnie i Ariska :buzi: Witamy i pozdrawiamy PositiveThought napisał(a):cześć Kamilko! miłego dnia życzymy z Siusiakiem :loveu: Był miły bardzo dziękuję Pegaza napisał(a):Hej:p i co i co ja jestem a was nie ma:cool3: Wybacz że nas nie było ale była w Krakowie:cool3: Znajomy kupował autko i jechaliśmy z nim, a później trzeba było troszeczkę opić fidelek2 napisał(a):Witamy się porannie i kawusiowo No witam dziś będę mam nadzieję dłużej;) Quote
Anusia & Alutka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 koregra napisał(a):No kochana by mi to było ostatni raz o!!! ;) I co???? Na Darie to sie nie obraza, ale na Anusie a i owszem. :obrazic: Quote
Pegaza Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 hihihi trzeba miec układy Anusia a tak wogle to cze Kamilko:loveu: wpadne potem pa bo dogo muli Quote
Aga76 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 PositiveThought napisał(a):dzien dobry! tylko z tym opiciem to ciiiiiichutko, bo jak Aga się dowie... wczoraj u Anusi mówiła że nie ma z kim :evil_lol: główka boli? :grins: usłyszałam .... :placz: :placz: :placz: Quote
Kasia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 smaka robicie biednej dziewczynie... Aguś zapraszam do mnie, jam chętna więc będziesz już miała z kim :p Quote
koregra Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 A tak było wczoraj na autostradzie. Do Krakowa Śliczne niebo :loveu: I wracamy Quote
koregra Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Cori może poźniej będzie teraz zatłuszczona olejkiem przed kąpielą wiec nie fajnie wyglada :eviltong: Quote
Aga76 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 fidelek2 napisał(a):No jacha że możesz!!!! Czekam :multi: to lecę do Kasi, fruuuu - i poleciałam... Quote
Kasia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 już Cię widzę, prawie prawie... zaraz będziesz :multi: Quote
Kasia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 oj, nie......... chyba jakieś wiatrzysko Cię porwało w inna stronę.... Quote
koregra Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 13.00 wybiła - pora obiadu Mały niejadek je :multi: Quote
Kasia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Kamilko macie w planach jakieś strzyzenie? :lol: Quote
Recommended Posts