Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrze, że tu zajrzałam teraz bo przynajmniej nie miałam dużo do nadrobienia :p

Jaka ona jest maleńka :loveu:
Jak widziałam jak ją trzymasz w jednej ręce to aż se Fidlaka spróbowałam tak podnieść ale nic z tego - ewentualnie głowa by mi sie zmieściła w dłoni, nic poza tym :evil_lol:

Posted

Cześć Kamilko :multi:

Jejku ale się ciesze, że mała Cornika ma swoją galerię :loveu: :loveu: wreszcie i ona się doczekała :lol:
Tylko kurcze martwi mnie to, bo za każdym razem jak wchodzę to mam nową galeryjkę Yorkową do odwiedzania i niedługo to ja już całkiem nie będę wiedziała co u kogo się dzieje, bo zanim nadrobię zaległości w jednej to już w następnych będą potforne i tak w kółko, ale jakoś musimy dać radę :cool3:

Ach Tatry :loveu: cudne Tatry :loveu:

Macie śliczny bannerek, bodobny zauważyłam u Panny Alicji - zdardzisz kto Wam takie cudo zrobił? :loveu:

Posted

Cześć Kamilko!

Widzę, że i Cori ma swoją galerię :multi:
Jak patrzę na małą, to po prostu nie mogę uwierzyć, jaka z niej kuleczka. Taka pchełka cudowna :loveu: Przy niej Aris to jak wielkolud :lol:

Pozdrowienia ode mnie i Ariska :buzi:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Cześć Kamilko :multi:

Jejku ale się ciesze, że mała Cornika ma swoją galerię :loveu: :loveu: wreszcie i ona się doczekała :lol:
Tylko kurcze martwi mnie to, bo za każdym razem jak wchodzę to mam nową galeryjkę Yorkową do odwiedzania i niedługo to ja już całkiem nie będę wiedziała co u kogo się dzieje, bo zanim nadrobię zaległości w jednej to już w następnych będą potforne i tak w kółko, ale jakoś musimy dać radę :cool3:

Ach Tatry :loveu: cudne Tatry :loveu:

Macie śliczny bannerek, bodobny zauważyłam u Panny Alicji - zdardzisz kto Wam takie cudo zrobił? :loveu:

Witaj kochana, myślę że będziesz nas co jakiś czas odwiedzać
banerek to tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74070
Yorkie napisał(a):
Cześć Kamilko!

Widzę, że i Cori ma swoją galerię :multi:
Jak patrzę na małą, to po prostu nie mogę uwierzyć, jaka z niej kuleczka. Taka pchełka cudowna :loveu: Przy niej Aris to jak wielkolud :lol:

Pozdrowienia ode mnie i Ariska :buzi:

Witamy i pozdrawiamy

PositiveThought napisał(a):
cześć Kamilko!

miłego dnia życzymy z Siusiakiem :loveu:

Był miły bardzo dziękuję

Pegaza napisał(a):
Hej:p
i co i co ja jestem a was nie ma:cool3:

Wybacz że nas nie było ale była w Krakowie:cool3: Znajomy kupował autko i jechaliśmy z nim, a później trzeba było troszeczkę opić

fidelek2 napisał(a):
Witamy się porannie i kawusiowo

No witam dziś będę mam nadzieję dłużej;)

Posted

PositiveThought napisał(a):
dzien dobry!

tylko z tym opiciem to ciiiiiichutko, bo jak Aga się dowie... wczoraj u Anusi mówiła że nie ma z kim :evil_lol:

główka boli? :grins:

usłyszałam .... :placz: :placz: :placz: