koregra Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 Niesamowicie to ona ją ukradła:evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Buziaczki a za co:evil_lol: jak za chwile Cori spac pojdzie do budki...a pancia do swego lozka:diabloti: gruszkowa Cori:loveu: Quote
Mała Rita Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Witamy :multi: Piekne to maleństwo :loveu: Quote
koregra Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Pegaza napisał(a):Buziaczki a za co:evil_lol: jak za chwile Cori spac pojdzie do budki...a pancia do swego lozka:diabloti: gruszkowa Cori:loveu: No buziak za to że pancia pozwoliła w wyrku powyginać sie troszke:loveu: Mała Rita napisał(a):Witamy :multi: Piekne to maleństwo :loveu: Witamy ;) Quote
koregra Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Aga76 napisał(a):Łóżeczko idealne dla Cori :loveu: To pańci wyrko :p Kasia napisał(a):hej Kamilko :loveu: Pegaza napisał(a):Czolem Kamila:p hej hej fajnie że do nas zaglądacie :lol: mallinus napisał(a):WIECEJ FOTEK :mad::mad::mad: :) No postaramy się by było więcej ;) Quote
tigrunia Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 A jaką ma różyczkę śliczną na kucorku :loveu: Cze Kami :multi: Quote
Magda Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Hej! Ta gruszka przy Cori to wygląda jak kokos:evil_lol: Słodko wygrzewa się w łóżeczku. Lepiej nie będę pokazywać tych fotek Mikiemu:eviltong: Quote
Pegaza Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 A ja widze fajną podloge no i Cori tez urocza:loveu: Quote
Kasia_zg Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Witamy :) Zdjecia Corinki są świetne te z gruszką rewelacyjne:evil_lol:...śliczna mała panienka :loveu: Pozdrawiamy:lol: Quote
Anusia & Alutka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Kasia napisał(a):jaki fajny kucor :loveu: czeczytałam kocur :evil_lol: fajna Corinka ino dzie Kamilka? i dlaczemu to się nic nie gada? znaczy nie to żebym narzekała, bo nadrabiania mniej, no ale... Quote
koregra Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Ja cały czas jestem, ale jak nikt nie pisze to sama do siebie nie będę :p Anusia Cori to taki kocur jest. Ona ma chyba jakieś kocie geny :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 to pisz Ty do nas i u nas tyz! ja psioki male mam a Ty chiba nie w temacie :loveu: Quote
Pegaza Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Sama do siebie to lepij nie bo kaftan murowany by byl:evil_lol: ale do nas znaczy do nich bo ja bezdomna jestem:evil_lol: mnie przygarneli z litosci na tych galeriach:evil_lol: Quote
koregra Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):to pisz Ty do nas i u nas tyz! ja psioki male mam a Ty chiba nie w temacie :loveu: Chyba cosik czytałam :p Jestem cały czas moje drogie ale obco się czuję:cool1: Quote
Recommended Posts