koregra Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='Kasia']no i fotki se obejrzałam!!! kolorek włosków plecowych jest super :loveu: No wolałabym żeby był inny ale i tak ją kocham A taki ma nowy domek Quote
Kasia Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 i podoba sie jej? ja Fidlakowy sprzedaję...ino jeszcze nie wiem komu :evil_lol: Quote
koregra Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Dziś pierwsza noc, ale już tam sie pokłada :) Quote
tigrunia Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Kamilka gdzie kupiłaś budkę? Świetna jest :loveu: Quote
Pegaza Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 No budke ma niezla:p fajnie sie masz ze w niej spi bo moje:shake: to wszedzie ze mną ja sama bym chyba musiala wlezc do tej budki, one za mna i wtedy by tam spaly:evil_lol: Kasia grunt ze mysl juz jest a nabywce sie znajdzie na allegro:eviltong: Quote
mallinus Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Witaj Kamila :)) Corinka jak zwykle cudowna, fajnie ze juz jestes!! Quote
koregra Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 tigrunia napisał(a):Kamilka gdzie kupiłaś budkę? Świetna jest :loveu: Na allero oczywiście. Dokładnie to mój tato taki prezencik zrobił, by Cori zimno nie było :loveu: Pegaza napisał(a):No budke ma niezla:p fajnie sie masz ze w niej spi bo moje:shake: to wszedzie ze mną ja sama bym chyba musiala wlezc do tej budki, one za mna i wtedy by tam spaly:evil_lol: Kasia grunt ze mysl juz jest a nabywce sie znajdzie na allegro:eviltong: Cori pcha się do wyrka naszego ale decyzja jest śpi sama i musi tak być. Duży plus to to że jest mała i do wyrka nie wskoczy sama. Teraz to tylko nad ranem przychodzi albo ją pogłaskam i idzie do siebie albo ją biorę to zależy o której przyjdzie. mallinus napisał(a):Witaj Kamila :)) Corinka jak zwykle cudowna, fajnie ze juz jestes!! No ja też się cieszę że jesteś. Napisz co tam u Missy :loveu: Quote
mallinus Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 u nas teraz nieciekawie...missy ma wybitego zeba, siekacz na dole, juz 2 tyg sie rusza, wet powiedzial ze jesli nie wypadnie na poczatku to zostanie, tylko troche dlugo bedzie dochodzil do poprzedniego stanu. Dla missy to tragedia, jej jedyna radosc- pilka i kosci schowane :) Quote
Kasia Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 cze Kamilko :loveu: Jak minęła nocka w nowej budce? Quote
koregra Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 mallinus napisał(a):u nas teraz nieciekawie...missy ma wybitego zeba, siekacz na dole, juz 2 tyg sie rusza, wet powiedzial ze jesli nie wypadnie na poczatku to zostanie, tylko troche dlugo bedzie dochodzil do poprzedniego stanu. Dla missy to tragedia, jej jedyna radosc- pilka i kosci schowane :) O jeju jak to wybitego :crazyeye: jak to się stało Czy dobrze przeczytałam wybitrgo jednego a drugi się rusza czy ten co się rusza nazwałaś wybitym? Kasia napisał(a):cze Kamilko :loveu: Jak minęła nocka w nowej budce? Cori przespała całą noc Przyszła tylko nad ranem się prztytulić:loveu: Quote
madziasto4 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Kasia napisał(a): ja Fidlakowy sprzedaję...ino jeszcze nie wiem komu :evil_lol: Taki ładny Fidlakowy domek...:-( :eviltong: Fajowska jest ta budka Corinki :lol: Quote
koregra Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 madziasto4 napisał(a):Taki ładny Fidlakowy domek...:-( :eviltong: Fajowska jest ta budka Corinki :lol: Może też być legowiskiem;) Quote
Pegaza Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 O u mnie by to nie przeszlo Twoja Cori musi byc bardzo grzeczna:loveu: Kami ja sie juz kiedys pytalam Ciebie o szampon dla Cori ale zapomnialam:roll: w czym ją pierzesz? Quote
Kasia Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 madziasto4 napisał(a): Taki ładny Fidlakowy domek...:-( :eviltong: i tu bym sie kłóciła czyj on jest :evil_lol: cze Kamilko, cze Corinko :loveu: Quote
mallinus Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 nie, tylko jeden sie rusza, nie wypadl.A stalo sie to podczas zabawy z pilka.Nie zlapala jej tylko odbila sie od zeba. Quote
Aga76 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Słodka budka :loveu: Cześć Kamilko. Pozdrawiamy. Quote
koregra Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Pegaza napisał(a):O u mnie by to nie przeszlo Twoja Cori musi byc bardzo grzeczna:loveu: Kami ja sie juz kiedys pytalam Ciebie o szampon dla Cori ale zapomnialam:roll: w czym ją pierzesz? Oj już nie jedną noc mamy nieprzespaną, walka ze ona chce do wyrka. My twardo postawiliśmy na swoim. Cori mała i strach z nią spać swłaszcza że ona tak się przytulać chce, i cała noc czujnym trza być. ISB zielone ;) już się kończy wiec cos kupić będzie trzeba Kasia napisał(a):i tu bym sie kłóciła czyj on jest :evil_lol: cze Kamilko, cze Corinko :loveu: Cze Kasieńko:loveu: mallinus napisał(a):nie, tylko jeden sie rusza, nie wypadl.A stalo sie to podczas zabawy z pilka.Nie zlapala jej tylko odbila sie od zeba. Oj to oby wszystko dobrze się tam wygoiło;) Aga76 napisał(a):Słodka budka :loveu: Cześć Kamilko. Pozdrawiamy. Hej Aga :loveu: Quote
koregra Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Kasia napisał(a):ta gruszka to jak połowa Corinki :loveu: Aga76 napisał(a):Świetna sesja owocowa :evil_lol: Targała za ogonek, ogonek odgryzła bwypluła i zabrała się za wcinanie tej gruchy. Ona uwielbia gruszki :loveu: Quote
tigrunia Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Jak ona sobie radzi z tą gruszką?? :-o Jessi nie umie :shake::evil_lol: Quote
koregra Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 [quote name='tigrunia']Jak ona sobie radzi z tą gruszką?? :-o Jessi nie umie :shake::evil_lol: No jakoś męczy, po pewnym czasie jej zabieram bo za duża jak dla niej:cool1: Ktosik zajął moje miejsce Ooo jak wspaniale Ooo jak cudownie A po przebudzeniu - buziaczków 100 dla pani:loveu: Quote
madziasto4 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 :roflt: Niesamowite fotki z tą gruszką :evil_lol: :loveu: Quote
Recommended Posts