Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No budke ma niezla:p fajnie sie masz ze w niej spi bo moje:shake: to wszedzie ze mną ja sama bym chyba musiala wlezc do tej budki, one za mna i wtedy by tam spaly:evil_lol:

Kasia grunt ze mysl juz jest a nabywce sie znajdzie na allegro:eviltong:

Posted

tigrunia napisał(a):
Kamilka gdzie kupiłaś budkę? Świetna jest :loveu:

Na allero oczywiście. Dokładnie to mój tato taki prezencik zrobił, by Cori zimno nie było :loveu:
Pegaza napisał(a):
No budke ma niezla:p fajnie sie masz ze w niej spi bo moje:shake: to wszedzie ze mną ja sama bym chyba musiala wlezc do tej budki, one za mna i wtedy by tam spaly:evil_lol:

Kasia grunt ze mysl juz jest a nabywce sie znajdzie na allegro:eviltong:

Cori pcha się do wyrka naszego ale decyzja jest śpi sama i musi tak być. Duży plus to to że jest mała i do wyrka nie wskoczy sama. Teraz to tylko nad ranem przychodzi albo ją pogłaskam i idzie do siebie albo ją biorę to zależy o której przyjdzie.
mallinus napisał(a):
Witaj Kamila :))
Corinka jak zwykle cudowna, fajnie ze juz jestes!!

No ja też się cieszę że jesteś. Napisz co tam u Missy :loveu:

Posted

u nas teraz nieciekawie...missy ma wybitego zeba, siekacz na dole, juz 2 tyg sie rusza, wet powiedzial ze jesli nie wypadnie na poczatku to zostanie, tylko troche dlugo bedzie dochodzil do poprzedniego stanu. Dla missy to tragedia, jej jedyna radosc- pilka i kosci schowane :)

Posted

mallinus napisał(a):
u nas teraz nieciekawie...missy ma wybitego zeba, siekacz na dole, juz 2 tyg sie rusza, wet powiedzial ze jesli nie wypadnie na poczatku to zostanie, tylko troche dlugo bedzie dochodzil do poprzedniego stanu. Dla missy to tragedia, jej jedyna radosc- pilka i kosci schowane :)

O jeju jak to wybitego :crazyeye: jak to się stało Czy dobrze przeczytałam wybitrgo jednego a drugi się rusza czy ten co się rusza nazwałaś wybitym?
Kasia napisał(a):
cze Kamilko :loveu:

Jak minęła nocka w nowej budce?

Cori przespała całą noc Przyszła tylko nad ranem się prztytulić:loveu:

Posted

O u mnie by to nie przeszlo Twoja Cori musi byc bardzo grzeczna:loveu:

Kami ja sie juz kiedys pytalam Ciebie o szampon dla Cori ale zapomnialam:roll: w czym ją pierzesz?

Posted

Pegaza napisał(a):
O u mnie by to nie przeszlo Twoja Cori musi byc bardzo grzeczna:loveu:

Kami ja sie juz kiedys pytalam Ciebie o szampon dla Cori ale zapomnialam:roll: w czym ją pierzesz?

Oj już nie jedną noc mamy nieprzespaną, walka ze ona chce do wyrka. My twardo postawiliśmy na swoim. Cori mała i strach z nią spać swłaszcza że ona tak się przytulać chce, i cała noc czujnym trza być.
ISB zielone ;) już się kończy wiec cos kupić będzie trzeba
Kasia napisał(a):
i tu bym sie kłóciła czyj on jest :evil_lol:

cze Kamilko, cze Corinko :loveu:

Cze Kasieńko:loveu:
mallinus napisał(a):
nie, tylko jeden sie rusza, nie wypadl.A stalo sie to podczas zabawy z pilka.Nie zlapala jej tylko odbila sie od zeba.

Oj to oby wszystko dobrze się tam wygoiło;)
Aga76 napisał(a):
Słodka budka :loveu:

Cześć Kamilko. Pozdrawiamy.

Hej Aga :loveu:

Posted

Kasia napisał(a):
ta gruszka to jak połowa Corinki :loveu:

Aga76 napisał(a):
Świetna sesja owocowa :evil_lol:

Targała za ogonek, ogonek odgryzła bwypluła i zabrała się za wcinanie tej gruchy. Ona uwielbia gruszki :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']Jak ona sobie radzi z tą gruszką?? :-o Jessi nie umie :shake::evil_lol:
No jakoś męczy, po pewnym czasie jej zabieram bo za duża jak dla niej:cool1:

Ktosik zajął moje miejsce

Ooo jak wspaniale

Ooo jak cudownie

A po przebudzeniu - buziaczków 100 dla pani:loveu: