Pegaza Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Miala urlop od dogo to teraz musi nadrobic...:p Quote
koregra Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Oj tak tak Nadrabiania to tyle że chyba nie dam rady :cool1: Quote
Pegaza Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Ale poki co daj foty co bedziemy ogladac a ty polecisz nadrabiac:evil_lol: Quote
koregra Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 No to dla przypomnienia FOTY :loveu: Quote
ewa2909 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 WITAJ KAMILKO:loveu: CORINKA SLICZNIUTKA MAM PROSBE,MOGŁA BYS PODAC AKTUALNE WYMIARKI MALUTKIEJ,I JEZELI PAMIETASZ TO JAK MIAŁA OK 6 MIESIECY. WYDAJE MI SIE ZE JA ROWNIEZ BEDE MIEC TAKIEGO MALUSZKA JAK TWOJA PANIENKA:-( Quote
koregra Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 O kurcze już dawno jej nie mierzyłam a miarki nie mam na stanie. A jaka była w wieku 6 mc nie pamiętam koło 1 kg ważyła;) Quote
ewa2909 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 koregra napisał(a):O kurcze już dawno jej nie mierzyłam a miarki nie mam na stanie. A jaka była w wieku 6 mc nie pamiętam koło 1 kg ważyła;) O JEJKU TO BARDZO MALUTKO. TOFIK MA 5,5 MIESIACA I WAZY 1,40 A WYDAJE SIE STRASZNIE MLUTKI. Quote
Pegaza Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Cze Kami widze ze mnie posluchalas:lol: i foty dalas.. ja widze duza zmiane ona zmienila kolorek:lol: duzo rudego widze:loveu: i grzebiecik chyba tez... http://img90.imageshack.us/img90/4264/hpim6407bd9.jpg i chyba przytyla;) Quote
tigrunia Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 O mamusiu .. co to za kolorki?? :-o Hihi świetnie wygląda rudzielec :loveu: Quote
koregra Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [quote name='ewa2909']O JEJKU TO BARDZO MALUTKO. TOFIK MA 5,5 MIESIACA I WAZY 1,40 A WYDAJE SIE STRASZNIE MLUTKI. 1,60 to miała w wieku 2 latek :evil_lol: [quote name='Pegaza']Cze Kami widze ze mnie posluchalas:lol: i foty dalas.. ja widze duza zmiane ona zmienila kolorek:lol: duzo rudego widze:loveu: i grzebiecik chyba tez... http://img90.imageshack.us/img90/4264/hpim6407bd9.jpg i chyba przytyla;) Wszystko prawda. Dużo rudego się pojawiło i się przytyło :cool1: [quote name='tigrunia']O mamusiu .. co to za kolorki?? :-o Hihi świetnie wygląda rudzielec :loveu: Rude pasemka ma na grzbieciku, chyba po lecie się tak zrobiło:p Quote
koregra Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 No przez jakiś czas nie było takie błyszczące. Na razie jest lepiej :p Quote
Magda Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Ojej, ale ona się ufarbowała:loveu: Ciekawe czy będzie taka żółciutka. Cześć Kamilko! Jak dobrze, że już jesteś. Nie znikaj na tak długo:mad: Quote
koregra Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [quote name='Magda']Ojej, ale ona się ufarbowała:loveu: Ciekawe czy będzie taka żółciutka. Cześć Kamilko! Jak dobrze, że już jesteś. Nie znikaj na tak długo:mad: Witaj. No czy będzie taka to się zobaczy za jakis czas. Postaram się już nie znikać na razie to się trochę obco czuje na dogo po tak długiej nieobecności:cool1: Dlatego tak dla przypomnienia Quote
koregra Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 A takich to dziś obywateli spotkaliśmy Quote
Pegaza Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Za to Ty Kamila nic sie nie zmienilas wiecznie mloda i piekna i szczupla:eviltong: Quote
koregra Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 PositiveThought napisał(a):Obywatele nieco przerażający :evil_lol: a Corinka jak zwykle z języczkiem, jak miło :loveu: Wywala ozorek jak jest ciepło, a dziś było piknie :loveu: Pegaza napisał(a):Za to Ty Kamila nic sie nie zmienilas wiecznie mloda i piekna i szczupla:eviltong: Ta ta, takie bajki to już nie dla mnie ;) Quote
Pegaza Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Kamila ja Ci pisze to co widze:p cze poniedzialkowo Quote
Kasia Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 cze Kamilko :loveu: nie widzem zdjeciów, po pracy obejrzę se. i nowego storczyka se nabyłam, tak mi smaka ostatnio tymi swoimi narobiłaś :p Quote
Pegaza Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Wy storczyki powiedzta mi jakbym ja ktora na kwiatach sie nie zna chciala nabyc storczyka tescowego powiedzmy ;)to na co mam patrzec by kupic zdrowy dorodny okaz:lol: Quote
Kasia Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Pegaza napisał(a): Wy storczyki powiedzta mi jakbym ja ktora na kwiatach sie nie zna chciala nabyc storczyka tescowego powiedzmy ;)to na co mam patrzec by kupic zdrowy dorodny okaz:lol: Ja mam właśnie wszystkie tescowe :p Zawsze biorę te, które najbardziej mi sie podobają albo sa podwójne czyli 2 w jednej doniczce. I aby miały jak najwięcej kwiatów albo pąków :loveu: Quote
koregra Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Pegaza napisał(a):Kamila ja Ci pisze to co widze:p cze poniedzialkowo Cześć Kasia napisał(a):cze Kamilko :loveu: nie widzem zdjeciów, po pracy obejrzę se. i nowego storczyka se nabyłam, tak mi smaka ostatnio tymi swoimi narobiłaś :p Pegaza napisał(a):Wy storczyki powiedzta mi jakbym ja ktora na kwiatach sie nie zna chciala nabyc storczyka tescowego powiedzmy ;)to na co mam patrzec by kupic zdrowy dorodny okaz:lol: Kasia napisał(a):Ja mam właśnie wszystkie tescowe :p Zawsze biorę te, które najbardziej mi sie podobają albo sa podwójne czyli 2 w jednej doniczce. I aby miały jak najwięcej kwiatów albo pąków :loveu: Zgadzam się z Kasią :) Ja zawsze najpierw wybieram kolorek póżniej patrze czy są dwa albo i więcej pędów kwaitowych. Na liście czy są sztywne i zielone, no i korzonki czy ich jest sporo i ładne :) Quote
Kasia Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 no i fotki se obejrzałam!!! kolorek włosków plecowych jest super :loveu: Quote
Recommended Posts