koregra Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 No niech będzie :) Na szczęście już się śmietnika dorobiłam i już takich sutuacji nie ma :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='koregra']jakoś ostatnio weny do fotek nie ma. Nie robię zdjęć. Mam fotkę jak Cori pod naszą nieobecnoć syfku narobił.:eviltong: [FONT=Comic Sans MS]No tak! Zawsze najlatwiej zwalic na psa :eviltong:[/FONT] Quote
Sara_i_Aris Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Corinka :diabloti: Kto by pomyślał, że ten słodki aniołek ma różki :lol: Quote
Pegaza Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Za dobrze bys sie miala trzeba po kims sprzątac mieszkanko:lol: Sliczna taka mała kuchenka:p Quote
koregra Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Corinka :diabloti: Kto by pomyślał, że ten słodki aniołek ma różki :lol:[/quote] oj ma ma i to spore :evil_lol: [quote name='Pegaza']Za dobrze bys sie miala trzeba po kims sprzątac mieszkanko:lol: Sliczna taka mała kuchenka:p[/quote] kuchnia jest malutka ale dla nas wystarczająca. Ja nie przepadam za siedzeniem w kuchni. Quote
Magda Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 To się Corinka musiała nudzić:evil_lol: Dobrze, że nie jest większa, bo wtedy to...:lol: Quote
Kasia Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Fajnie zrobiona kuchnia :loveu: A stół i krzesła mamy takie same ;) Quote
tigrunia Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 koregra napisał(a): kuchnia jest malutka ale dla nas wystarczająca. Ja nie przepadam za siedzeniem w kuchni. Cześć Kamilko :multi: Te blokowe kuchnie w większości są takie malutkie - coś strasznego :shake: Ja lubię mieć dużo miejsca. Zastanawiam się właśnie czy nie dokupić małej narożnej szafki i przejść w połowie na boczną ściane z szafkami bo teraz mam stół po srodku kuchni i troche mi przeszkadza :cool1: Quote
Kasia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Cze Kamilko :loveu: Co tu takie pustki...Nawet gospodarze nie zaglądają. Co u Was? Jak sie miewa Corinka? :lol: Quote
koregra Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Pustki, jakoś czasu na nic nie ma. Zaraz goście się zjadą. Na sekundę wpadłam. A u Cori nic dobrego. Ma jakieś grudkowate zapalenie trzeciej powieki. Przez tydzień na lekach jak nie przejdzie to narkoza kolejna i zabieg :placz: Quote
Kasia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Ojej, biedactwo :glaszcze: Trzymamy kciuki aby wszystko dobrze sie skonczyło! U nas tez kłopoty są. Fidlakowi coś napuchły jajka strasznie, dzis rano to zauważyłam a jak wróciłam z zakupów to juz miał tam wygryzioną dużą i głęboką ranę. Cały czas to lize, nawet jak posmaruje mu to maścią. Do tego jeszcze zaczął gorączkować wiec dałam mu Pyralginum...może coś pomoze. Najgorsze jest to, ze TZ w pracy i n ie mam nawet jak podjechać do weta a to prawie 30 km...:shake: No i do tego wszystkiego jutro rano wyjeżdżamy na urlop, miałam Fidlaka dać do mojej mamy i teraz boje sie bo będę miała cały czas nerwy co z nim i jak sie czuje.. Quote
Aga76 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Corinko szybko wracaj do zdrowia :glaszcze: Kamilko - dużo spokoju życzę. Quote
tigrunia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 O jeny :-( Się psiaczki rozchorowały :-( Jess wczoraj była chora .. pół dnia wymiotowała nie mam pojęcia od czego. Nic poza suchą nie dostaje :shake: Ale dziś już znów szaleje i właśnie papcia wcina na kanapie :mad: Quote
koregra Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Kasia napisał(a):Ojej, biedactwo :glaszcze: Trzymamy kciuki aby wszystko dobrze sie skonczyło! U nas tez kłopoty są. Fidlakowi coś napuchły jajka strasznie, dzis rano to zauważyłam a jak wróciłam z zakupów to juz miał tam wygryzioną dużą i głęboką ranę. Cały czas to lize, nawet jak posmaruje mu to maścią. Do tego jeszcze zaczął gorączkować wiec dałam mu Pyralginum...może coś pomoze. Najgorsze jest to, ze TZ w pracy i n ie mam nawet jak podjechać do weta a to prawie 30 km...:shake: No i do tego wszystkiego jutro rano wyjeżdżamy na urlop, miałam Fidlaka dać do mojej mamy i teraz boje sie bo będę miała cały czas nerwy co z nim i jak sie czuje.. Oj no to niezła klapa. Ja zawsze też jechałam do Opola do weta, ale otworzyli nowy gabinet, bardzo miła Pani więc ja sprawdzam na razie:razz: Fidelku wracaj do zdrowia i to jak najdzybciej, ale to co opisałaś Kasiu bardzo dziwnie brzmi. Może go coś ugryzło. ewa2909 napisał(a):Duzo zdrowka dla KORINKI. Aga76 napisał(a):Corinko szybko wracaj do zdrowia :glaszcze: Kamilko - dużo spokoju życzę. tigrunia napisał(a):O jeny :-( Się psiaczki rozchorowały :-( Jess wczoraj była chora .. pół dnia wymiotowała nie mam pojęcia od czego. Nic poza suchą nie dostaje :shake: Ale dziś już znów szaleje i właśnie papcia wcina na kanapie :mad: PositiveThought napisał(a):ściskamy, trzymajcie się! :calus: Dzieki cioteczki :loveu: Już widać moim okiem poprawe, ale do soboty jeszcze dużo czasu więc myślę że wszystko będzie dobrze. Quote
Kasia_zg Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Biedna maleńka Corinka zdrowiej kruszynko :loveu: Cieszymy sie że jest poprawa oby tak dalej...Zdrówka życzymy:lol: Quote
Pegaza Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Cze Kama:p i jak tam malutka juz zdrowa.. co tam u Was..? Quote
koregra Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Corinka niestety jeszcze nie jest zdrowa. w środę idziemy na kontrolę jak nie przeszło to robimy przerwę w podawaniu antybiotyku i po tygodniu czy dwóch ponowna kuracja. Ja i Pani wet nie jesteśmy za usuwaniem a za wyleczeniem. Zobaczymy jakie będą wyniki badania w środę, oby było lepiej. Jestem na urlopie od dzisiaj :multi: Jeszcze nie mam planów. Mąż pojechał naprawić auto bo się coś stało - zawsze musi się coś stać jak najbardziej potrzebne jest :cool1: Quote
Kasia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Ja też w trakcie urlopu, do końca tego tydnia jeszcze i potem we wrześniu jeszcze 2 :lol: Ale za to cały sierpień sama w pracy, pewnie od rana do nocy będę tam siedzieć :shake: Trzymamy kciuki za Corinkę cały czas :loveu: Quote
Aga76 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Kasia napisał(a): Ale za to cały sierpień sama w pracy, pewnie od rana do nocy będę tam siedzieć :shake: Toż to czysty sadyzm jest! Quote
Daga_i_Oskar Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Cze Kamilka :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kiedy do Nas zajrzysz z jakimis foteczkami, co?[/FONT] Quote
koregra Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Oj nie prędko bo neta w domu nie mam:placz: Firma u której mieliśmy net zbankrutowała czy coś i nie mamy. Szukamy czegoś nowego dopiero a to zajmie sporo czasu:placz: Quote
Sara_i_Aris Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Cześć Kamilko :loveu: Gdzie się podziały czasy, kiedy byłaś z nami na dogo, buu :-( Corinki tak dawno nie widziałam... Z tym netem goopio u was wyszło, ale na pewno znajdziecie coś innego ;) Buziaki :calus: Quote
Pegaza Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Ja tez zostawie pozdrowienia dla naszej kolezanki:p Quote
Recommended Posts