Kasia Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 U Was jeszcze nie byliśmy z życzeniami więc Kamilko - Wesołych Świąt :loveu::loveu: Quote
koregra Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Czekałam Kasiu :loveu: Wszystkiego dobrego ;) Quote
Sara_i_Aris Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Cześć Kamilko. Wy mieszkacie jeszcze w swoim starym mieszkaniu? Nie łam, niedługo będziesz siedziała już w nowych i pięknych pokojach :loveu: Quote
koregra Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Tak mieszkamy na starym jeśli można to tak nazwać. Z rodzicami mymi ;) Oj tam to nie da się mieszkać na razie. :cool1: Quote
Magda Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Hej! Może jakieś świąteczne fotki się znajdą?:loveu: Nie ma co robić w pustym domu to się lata po dogo... jutro do pracy rodacy:cool1: Quote
Kasia Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Cze Kamilko :loveu: Jak samopoczucie po świetach? Na kiedy macie planowany koniec remontu? Quote
madziasto4 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Magda_Miki napisał(a): Nie ma co robić w pustym domu to się lata po dogo... jutro do pracy rodacy:cool1: ...to się lata po pustym dogo..:evil_lol: Cześć Kamilka :loveu: Quote
Magda Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Widać, że wszyscy tacy przymuleni:cool1: Dogo schodzi na psy.... Nawet zaległości mam mniej jak nie wchodzę przez tydzień (kiedyś to kilkaset stron do nadrabiania było) 3 lata siedzenia:lol: Ciekawe ile godzin łącznie spędziłam na dgm Quote
koregra Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Magda_Miki napisał(a):Hej! Może jakieś świąteczne fotki się znajdą?:loveu: Nie ma co robić w pustym domu to się lata po dogo... jutro do pracy rodacy:cool1: Niestety nie mamy casu na fotki :-( Kasia napisał(a):Cze Kamilko :loveu: Jak samopoczucie po świetach? Na kiedy macie planowany koniec remontu? O koniec mnie nie pytaj. Remonciarze mi dogryzają że na drugą rocznice ślubu się wprowadzimy :placz: madziasto4 napisał(a):...to się lata po pustym dogo..:evil_lol: Cześć Kamilka :loveu: Cześć :loveu: Magda_Miki napisał(a):Widać, że wszyscy tacy przymuleni:cool1: Dogo schodzi na psy.... Nawet zaległości mam mniej jak nie wchodzę przez tydzień (kiedyś to kilkaset stron do nadrabiania było) 3 lata siedzenia:lol: Ciekawe ile godzin łącznie spędziłam na dgm O tak ja też nie mam takich zaległości :multi: Quote
Anusia & Alutka Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 koregra napisał(a): O koniec mnie nie pytaj. Remonciarze mi dogryzają że na drugą rocznice ślubu się wprowadzimy :placz: O jeny :roflt: Nam sie stala rzecz straszna. Rura od umywalki pekla, a byla wpuszczona w sciane i bonus w postaci zrywania kafelek i kucia, na szczescie tylko sztuk 6 :roll: Quote
koregra Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']O jeny :roflt: Nam sie stala rzecz straszna. Rura od umywalki pekla, a byla wpuszczona w sciane i bonus w postaci zrywania kafelek i kucia, na szczescie tylko sztuk 6 :roll:[/quote] u nas wszystkir kafle poleciały. Dziury w ścianach i rury wszyndzie widoć :placz: [quote name='Kasia']Cześć Kamilko :loveu: i Corinko :loveu:[/quote] Cześć Kasieńko:loveu: Quote
madziasto4 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Hej remonciarze [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LShi5.gif[/IMG] Quote
Anusia & Alutka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Cze sprzatacze [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSteehee.gif[/IMG] Quote
koregra Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 Cześć Jak u Ciebie już na git wszystko ?:cool3: Quote
Anusia & Alutka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='koregra']Cześć Jak u Ciebie już na git wszystko ?:cool3:[/QUOTE] Umywalka podlaczona ponownie, dziura w scianie bo musi wnetrze wyschnac, pozniej trza to zakleic czyms i dosztukowac 6 kafelkow. :roll: I sufit pomalowac. Quote
Kasia Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Dobry w sobotę. Brrr, dzień gospodarczy...nie lubiem tego :shake: Quote
Sara_i_Aris Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Cześć Kamilko. Oglądałam dzisiaj wątek na forum yorkowym z filmikami i trafiłam na Corinkę szczekającą na kość :lol: Bardzo zainteresowała Arisa, bo siedział przed monitorem i co chwila przekręcał głowę :lol: Chyba spodobał mu się jej głos. Quote
koregra Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Umywalka podlaczona ponownie, dziura w scianie bo musi wnetrze wyschnac, pozniej trza to zakleic czyms i dosztukowac 6 kafelkow. :roll: I sufit pomalowac.[/quote] No to jeszcze troche jest do zrobienia. U nas o wiele wiele wiele więcej ;) [quote name='Kasia']Dobry w sobotę. Brrr, dzień gospodarczy...nie lubiem tego :shake:[/quote] Dla mnie każdy jest teraz taki :cool1: [quote name='madziasto4']Cześć Kamylka, cześć Corynka :p[/quote] Cześć :loveu: [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Kamilko. Oglądałam dzisiaj wątek na forum yorkowym z filmikami i trafiłam na Corinkę szczekającą na kość :lol: Bardzo zainteresowała Arisa, bo siedział przed monitorem i co chwila przekręcał głowę :lol: Chyba spodobał mu się jej głos.[/quote] Oj to chyba bardzo dawno było bo ja już nie pamiętam tego filmiku. Chyba to była taka czekoladowa kość. Mój tato jej kuipł taką dużą i ona się denerwowała że nie moze jej podziubać bo cięzka. Cori nie reaguje na szczekanie z kompa tylko jak w TV cos usłyszy psiego to odpowiada:lol: Quote
Recommended Posts