Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widać, że wszyscy tacy przymuleni:cool1: Dogo schodzi na psy.... Nawet zaległości mam mniej jak nie wchodzę przez tydzień (kiedyś to kilkaset stron do nadrabiania było)

3 lata siedzenia:lol: Ciekawe ile godzin łącznie spędziłam na dgm

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Hej!
Może jakieś świąteczne fotki się znajdą?:loveu:

Nie ma co robić w pustym domu to się lata po dogo... jutro do pracy rodacy:cool1:

Niestety nie mamy casu na fotki :-(
Kasia napisał(a):
Cze Kamilko :loveu:
Jak samopoczucie po świetach?

Na kiedy macie planowany koniec remontu?

O koniec mnie nie pytaj. Remonciarze mi dogryzają że na drugą rocznice ślubu się wprowadzimy :placz:
madziasto4 napisał(a):
...to się lata po pustym dogo..:evil_lol:

Cześć Kamilka :loveu:

Cześć :loveu:
Magda_Miki napisał(a):
Widać, że wszyscy tacy przymuleni:cool1: Dogo schodzi na psy.... Nawet zaległości mam mniej jak nie wchodzę przez tydzień (kiedyś to kilkaset stron do nadrabiania było)

3 lata siedzenia:lol: Ciekawe ile godzin łącznie spędziłam na dgm

O tak ja też nie mam takich zaległości :multi:

Posted

koregra napisał(a):

O koniec mnie nie pytaj. Remonciarze mi dogryzają że na drugą rocznice ślubu się wprowadzimy :placz:

O jeny :roflt:

Nam sie stala rzecz straszna.
Rura od umywalki pekla, a byla wpuszczona w sciane i bonus w postaci zrywania kafelek i kucia, na szczescie tylko sztuk 6 :roll:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']O jeny :roflt:

Nam sie stala rzecz straszna.
Rura od umywalki pekla, a byla wpuszczona w sciane i bonus w postaci zrywania kafelek i kucia, na szczescie tylko sztuk 6 :roll:[/quote]

u nas wszystkir kafle poleciały. Dziury w ścianach i rury wszyndzie widoć :placz:
[quote name='Kasia']Cześć Kamilko :loveu: i Corinko :loveu:[/quote]
Cześć Kasieńko:loveu:

Posted

[quote name='koregra']Cześć Jak u Ciebie już na git wszystko ?:cool3:[/QUOTE]

Umywalka podlaczona ponownie, dziura w scianie bo musi wnetrze wyschnac, pozniej trza to zakleic czyms i dosztukowac 6 kafelkow. :roll:
I sufit pomalowac.

Posted

Cześć Kamilko.

Oglądałam dzisiaj wątek na forum yorkowym z filmikami i trafiłam na Corinkę szczekającą na kość :lol: Bardzo zainteresowała Arisa, bo siedział przed monitorem i co chwila przekręcał głowę :lol: Chyba spodobał mu się jej głos.

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Umywalka podlaczona ponownie, dziura w scianie bo musi wnetrze wyschnac, pozniej trza to zakleic czyms i dosztukowac 6 kafelkow. :roll:
I sufit pomalowac.[/quote]
No to jeszcze troche jest do zrobienia. U nas o wiele wiele wiele więcej ;)
[quote name='Kasia']Dobry w sobotę. Brrr, dzień gospodarczy...nie lubiem tego :shake:[/quote]
Dla mnie każdy jest teraz taki :cool1:
[quote name='madziasto4']Cześć Kamylka, cześć Corynka :p[/quote]
Cześć :loveu:
[quote name='Sara_i_Aris']Cześć Kamilko.

Oglądałam dzisiaj wątek na forum yorkowym z filmikami i trafiłam na Corinkę szczekającą na kość :lol: Bardzo zainteresowała Arisa, bo siedział przed monitorem i co chwila przekręcał głowę :lol: Chyba spodobał mu się jej głos.[/quote]
Oj to chyba bardzo dawno było bo ja już nie pamiętam tego filmiku. Chyba to była taka czekoladowa kość. Mój tato jej kuipł taką dużą i ona się denerwowała że nie moze jej podziubać bo cięzka.
Cori nie reaguje na szczekanie z kompa tylko jak w TV cos usłyszy psiego to odpowiada:lol: