Anusia & Alutka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Bry i halo. No moooze troche latwiej, ale tyle decyzji do podejmownia, wahan, skoro mozna kupic wszystko... E Kamilka, nie ma tego zlego :loveu: Quote
Pegaza Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Cze Kama a ja Ci zazdroszcze tego urządzania wybierania płytek tapet itp:eviltong: Quote
Kasia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Cze Kamilko :loveu: Jak duże macie to mieszkanko? Gdzieś w centrum Nysy czy bardziej na jakis obrzeżach? Quote
Sara_i_Aris Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Cześć Kamilko. Najlepiej zainwestować w te najpotrzebniejze rzeczy, a potem już powoli sobie dogadzać :loveu: Quote
koregra Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Bry i halo. No moooze troche latwiej, ale tyle decyzji do podejmownia, wahan, skoro mozna kupic wszystko... E Kamilka, nie ma tego zlego :loveu: Pegaza napisał(a):Cze Kama a ja Ci zazdroszcze tego urządzania wybierania płytek tapet itp:eviltong: Oj chciałabym już aby te płytki na ścianach były Kasia napisał(a):Cze Kamilko :loveu: Jak duże macie to mieszkanko? Gdzieś w centrum Nysy czy bardziej na jakis obrzeżach? Mieszkanko nie duże 3 pokoje niecałe 50 m2, ale takie chcieliśmy nieduże ale 3 pokoje ma :) bo opłaty niskie a my 2 os i Corinka tylko to po co wieksze, a w razie czego to bedzie gdzie nowego domownika upchać:razz: Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Kamilko. Najlepiej zainwestować w te najpotrzebniejze rzeczy, a potem już powoli sobie dogadzać :loveu: No inwestujemy w to co poźniej cięzko będzie kupić. Quote
Kasia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 koregra napisał(a): Mieszkanko nie duże 3 pokoje niecałe 50 m2, ale takie chcieliśmy nieduże ale 3 pokoje ma :) bo opłaty niskie a my 2 os i Corinka tylko to po co wieksze, a w razie czego to bedzie gdzie nowego domownika upchać:razz: My też mamy 3 pokoje ale 56 m2. Jest wystarczające jak na nas 3 i Fidlaka. Większe niepotrzebne, tu mamy akurat w miarę małe opłaty ;) Quote
madziasto4 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 3-pokojowe mieszkanka są fajne, oddzielna sypialnia, pokój dzienny i dodatkowy- w razie czego jest gdzie gości przyjąć. My mamy tylko 2, ale za to garderobę i sporą kuchnię. Coś za coś z takim metrażem. Quote
Magda Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 3 pokojowe też lubiłam - na trójkę w sam raz;) Teraz to nie ma komu sprzątać... o oknach nie wspomnę:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='koregra'] Mieszkanko nie duże 3 pokoje niecałe 50 m2, ale takie chcieliśmy nieduże ale 3 pokoje ma :) bo opłaty niskie a my 2 os i Corinka tylko to po co wieksze, a w razie czego to bedzie gdzie nowego domownika upchać:razz: :roflt: Kamilko, u mnie remont do piatku :placz::placz::placz: Quote
koregra Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 U mnie Anusia to tez do piątku ale jeszcze nie wiem którego:placz:. Czy za miesiąc czy dwa :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 A to moze do srody zdaza :evil_lol: Czesc Kamilko :hand: Quote
Kasia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Cześć Kamilko :loveu: Jak prace remontowe? Wy tam teraz tylko doglądacie i pilnujecie czy już mieszkacie i w tym samym czasie remontujecie? Quote
koregra Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Doglądamy. Oj tam nie ma gdzie spać nawet. Na razie jestem załamana bo jakieś dodatkowe koszty sie pojawiają. A kasy zaczyna brakować oj oj :placz: Quote
Kasia Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Kamilko, te dodatkowe koszty to normalka ;) One zawsze będą. Pamiętam jak nam co chwile cos wyskakiwało w trakcie remontu, obawa że kasy zabraknie szybko sie pojawiła i musiałam pożyczke kombinować jak nic. Ale jakos z tego wyszliśmy po krótkim czasie i póki co jest dobrze. Witamy sie czawartkowo i pozdrawiamy śniegowo :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Dzien dobry, tak. Moze u nas dzisiaj skoncza... :-( Quote
koregra Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Kasia napisał(a):Kamilko, te dodatkowe koszty to normalka ;) One zawsze będą. Pamiętam jak nam co chwile cos wyskakiwało w trakcie remontu, obawa że kasy zabraknie szybko sie pojawiła i musiałam pożyczke kombinować jak nic. Ale jakos z tego wyszliśmy po krótkim czasie i póki co jest dobrze. Witamy sie czawartkowo i pozdrawiamy śniegowo :loveu: Kasieńko to wszystko jest straszne :placz: Anusia & Alutka napisał(a):Dzien dobry, tak. Moze u nas dzisiaj skoncza... :-( Anusia tylko pozazdrościć u mnie wszystko w polu. A mam wrażenie że im dłużej to będzie trwało to więcej forsy trzeba:placz: Quote
Anusia & Alutka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Jednak jutro koniec. Ale juz bez kurzenia bedzie wiec chalupe moge sprzatac. :roll: Quote
koregra Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Jednak jutro koniec. Ale juz bez kurzenia bedzie wiec chalupe moge sprzatac. :roll: Ja też chce :-( Quote
koregra Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 No to fajowo masz ;) Ja zamieniłabym się z chęcią. Ja mam teraz nawet dziury na wylot na korytarz, na klatkę schodową:placz: Quote
Anusia & Alutka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 koregra napisał(a): Ja mam teraz nawet dziury na wylot na korytarz, na klatkę schodową:placz: Hyyyyyyy :mdleje: Quote
koregra Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Hyyyyyyy :mdleje: Sie trudno mówi :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Ale se pomysl jak pieknie bedzie :loveu: Quote
koregra Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Ale kiedy to będzie :placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts