Anusia & Alutka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 koregra napisał(a):No i będzie będzie a nawet jest ;) Ale mnie prąd pipsznoł jak na filmach az mną trzepało Masakra :placz: Super :multi: A co do pradu to na filmach po takim czyms zazwyczaj geniuszami zostaja i wymyslaja rozne cuda. Nie czujesz jakiejs zmiany? :evil_lol: Dobry :loveu: Quote
koregra Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 tigrunia napisał(a)::crazyeye::crazyeye: Biedna nasza Kamilka :calus: Anusia & Alutka napisał(a):Super :multi: A co do pradu to na filmach po takim czyms zazwyczaj geniuszami zostaja i wymyslaja rozne cuda. Nie czujesz jakiejs zmiany? :evil_lol: Dobry :loveu: Niestety nie czuje zmian - wczoraj to sie jeszcze żle cułam serce bolało i mocno pikało :/ Kasia napisał(a):Super, że pójdziecie na swoje, na własne mieszkanko :loveu: Pozdrawiamy czwartkowo, prawie piątkowo czyli weekendowo!!! Magda_Miki napisał(a):Cześć Kamilko! Cieszymy się razem z Tobą!:loveu: Oby wszystko się ułożyło Wczoraj zakupy dzis zbijanie kafelek, mam nadzieje ze znajde dla was troszkę czasu Quote
Anusia & Alutka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 koregra napisał(a):Niestety nie czuje zmian - wczoraj to sie jeszcze żle cułam serce bolało i mocno pikało :/ Wczoraj zakupy dzis zbijanie kafelek, mam nadzieje ze znajde dla was troszkę czasu Szkoda, ale nic to. Poczamy jeszcze, moze sie cos ujawni :evil_lol: Zbijanie kafelek... Ojoj nie zazroszcze. Moj remoncik prawie dobiega konca. Quote
koregra Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Pozazdrościć, też chcę juz koniec :placz: Quote
Aga76 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 koregra napisał(a):Pozazdrościć, też chcę juz koniec :placz: A jesteś na początku, czy może w środku prac? Quote
koregra Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Oj sam począteczek :placz:dziś zbili kafle łazienka i kuchnia. Wywalili graty usuneli wanne Quote
Aga76 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 koregra napisał(a):Oj sam począteczek :placz:dziś zbili kafle łazienka i kuchnia. Wywalili graty usuneli wanne Uuuu to kawał dobrej roboty za wami :thumbs: ( i nie powiem, że jeszcze więcej przed wami...) Zbijanie kafli - masakra :grab: Quote
madziasto4 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Ale już po wszystkim mieszkanko będzie cacy :cool2: Quote
koregra Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 No tak żeby cacy było to jeszcze masakrycznie duzzzzzzzzzzzzo czasu:placz: Quote
Aga76 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 koregra napisał(a):No tak żeby cacy było to jeszcze masakrycznie duzzzzzzzzzzzzo czasu:placz: Ale będzie najpiękniejsze :calus: Quote
Anusia & Alutka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 koregra napisał(a):Pozazdrościć, też chcę juz koniec :placz: Zesz kurde, tyz chce. Sie okazalo ze w pn na noc bedzie robiona wylewka w wc i chiba do sasiada chodzic bedziemy ale na ogrod za krzaczek :evil_lol: Albo ja sie wyprowadze na czas ten czyli noc poniedzialkowo-wtorkowa. Quote
Kasia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Cze remonciarze :loveu: Nie zazdroszczę tej roboty, tego syfu i hałasu ale po wszystkim będziecie na pewno szczęśliwi i zadowoleni :lol: Quote
MAREA SHAPIRO Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 histora z pradem:diabloti:hihi no ni e smieszna wcale pozdrawiamy i fotek sie domagamy hihi Quote
koregra Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Dziś kupiłam zmywareczkę :razz: A z prądem to ja już nic nie chce mieć :placz: Quote
madziasto4 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Oooo myśmy też niedawno kupili, ale jeszcze nie używaliśmy, tylko okupujemy zlew:evil_lol: Czekamy jeszcze na stolarza:diabloti:, żeby zabudował. Quote
koregra Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 No ja zawsze chciałam mieć. Tyle osób sobie chwali - zobaczmy :razz: Quote
Kasia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 koregra napisał(a): No ja zawsze chciałam mieć. Tyle osób sobie chwali - zobaczmy :razz: My to jak se kuchnie robiliśmy prawie 2 lata temu jak kupilismy to mieszkanie to se nawet zrobiliśmy taką szafkę czyli specjalnie dodatkowe miejsce na zmywarkę aby w przyszłości (najbliższej miało być) kupić i tylko wstawić. Jak na razie są inne wazniejsze rzeczy do kupienia czy zrobienia i tą zmywarkę tak odkładamy i odkładamy a w jej docelowym miejscu słoiki puste składam :evil_lol: Mam jednak nadzieję, że jak tylko urządzimy ostatni pokój czyli sypialnie to wtedy na pewno juz kupimy zmywarkę. :lol: Quote
koregra Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Ja niestey musze kase podzielić na wszystkie pomieszczenia. Najwięcej to ta łazienka :mad: No i wszystki sprzęt lodówka kuchanka pralka bo nic z takowych nie mamy :placz: Quote
madziasto4 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Fajne takie urządzanie mieszkanka. Tylko kasa kasa potrzebna :razz: Quote
koregra Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Oj nie wiem czy take fajne, jak każdy grosz traz liczyć :cool1: Quote
madziasto4 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Więc właśnie mówię- kasa kasa :cool1: Fajnie by było tak w totka wygrać... Quote
Kasia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 No niestety, człowiek sie całe zycie urządza :cool1: My już prawie 2 lata mieszkamy na naszym mieszkanku, mamy urządzoną kuchnie, łazienkę, przedpokój i teraz już pokój Łukaszka tak na tip top a 2 pokoje wciąż czekają jeszcze - sypialnia i ten pokój duży, który w sumie zrobiony jest ale do poprawki... W między czasie zawsze wyskoczy oś innego i wazniejszego i wiele rzeczy trzeba odłożyć na potem niestety. :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 madziasto4 napisał(a):Fajne takie urządzanie mieszkanka. Tylko kasa kasa potrzebna :razz: Tylko jak tu sie zdecydowac czlek by mial? Teraz to przynajmniej decyduje sie na podstawie stac mnie-nie stac :evil_lol: czyli pula ograniczona. A jakby wszystko mozna miec to ciezkooo. Bry wieczor. :loveu: Quote
Pegaza Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Cze Kama co ja slysze mieszkanko sobie szykujecie piękne :p w takim razie powodzonka Quote
koregra Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 madziasto4 napisał(a):Więc właśnie mówię- kasa kasa :cool1: Fajnie by było tak w totka wygrać... O tak tak :lol: Kasia napisał(a):No niestety, człowiek sie całe zycie urządza :cool1: My już prawie 2 lata mieszkamy na naszym mieszkanku, mamy urządzoną kuchnie, łazienkę, przedpokój i teraz już pokój Łukaszka tak na tip top a 2 pokoje wciąż czekają jeszcze - sypialnia i ten pokój duży, który w sumie zrobiony jest ale do poprawki... W między czasie zawsze wyskoczy oś innego i wazniejszego i wiele rzeczy trzeba odłożyć na potem niestety. :shake: Problem jest tez takowy że musimy robić wszystko tak żeby do zamieszkania się nadawało. Co do większych zakupów odkładanych na poźniej to u nas nie ma mowy. Kredyt nas zje wiec życie takie na styk z odłożeniem kasy na coś będzie problem. Więc teraz musze w sprzęt inwestować. Anusia & Alutka napisał(a):Tylko jak tu sie zdecydowac czlek by mial? Teraz to przynajmniej decyduje sie na podstawie stac mnie-nie stac :evil_lol: czyli pula ograniczona. A jakby wszystko mozna miec to ciezkooo. Bry wieczor. :loveu: Oj mi by łatwiej jakby więcej kasy było:p Pegaza napisał(a):Cze Kama co ja slysze mieszkanko sobie szykujecie piękne :p w takim razie powodzonka Ano szykujemy.;) Quote
Recommended Posts