Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

koregra napisał(a):
No i będzie będzie a nawet jest ;)
Ale mnie prąd pipsznoł jak na filmach az mną trzepało Masakra :placz:

Super :multi:

A co do pradu to na filmach po takim czyms zazwyczaj geniuszami zostaja i wymyslaja rozne cuda. Nie czujesz jakiejs zmiany? :evil_lol:

Dobry :loveu:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tigrunia napisał(a):
:crazyeye::crazyeye: Biedna nasza Kamilka :calus:

Anusia & Alutka napisał(a):
Super :multi:

A co do pradu to na filmach po takim czyms zazwyczaj geniuszami zostaja i wymyslaja rozne cuda. Nie czujesz jakiejs zmiany? :evil_lol:

Dobry :loveu:

Niestety nie czuje zmian - wczoraj to sie jeszcze żle cułam serce bolało i mocno pikało :/
Kasia napisał(a):
Super, że pójdziecie na swoje, na własne mieszkanko :loveu:

Pozdrawiamy czwartkowo, prawie piątkowo czyli weekendowo!!!

Magda_Miki napisał(a):
Cześć Kamilko!
Cieszymy się razem z Tobą!:loveu: Oby wszystko się ułożyło

Wczoraj zakupy dzis zbijanie kafelek, mam nadzieje ze znajde dla was troszkę czasu

Posted

koregra napisał(a):
Niestety nie czuje zmian - wczoraj to sie jeszcze żle cułam serce bolało i mocno pikało :/

Wczoraj zakupy dzis zbijanie kafelek, mam nadzieje ze znajde dla was troszkę czasu

Szkoda, ale nic to.
Poczamy jeszcze, moze sie cos ujawni :evil_lol:

Zbijanie kafelek...
Ojoj nie zazroszcze.
Moj remoncik prawie dobiega konca.

Posted

koregra napisał(a):
Oj sam począteczek :placz:dziś zbili kafle łazienka i kuchnia. Wywalili graty usuneli wanne

Uuuu to kawał dobrej roboty za wami :thumbs:

( i nie powiem, że jeszcze więcej przed wami...)

Zbijanie kafli - masakra :grab:

Posted

koregra napisał(a):
Pozazdrościć, też chcę juz koniec :placz:

Zesz kurde, tyz chce.
Sie okazalo ze w pn na noc bedzie robiona wylewka w wc i chiba do sasiada chodzic bedziemy ale na ogrod za krzaczek :evil_lol: Albo ja sie wyprowadze na czas ten czyli noc poniedzialkowo-wtorkowa.

Posted

koregra napisał(a):

No ja zawsze chciałam mieć. Tyle osób sobie chwali - zobaczmy :razz:

My to jak se kuchnie robiliśmy prawie 2 lata temu jak kupilismy to mieszkanie to se nawet zrobiliśmy taką szafkę czyli specjalnie dodatkowe miejsce na zmywarkę aby w przyszłości (najbliższej miało być) kupić i tylko wstawić.
Jak na razie są inne wazniejsze rzeczy do kupienia czy zrobienia i tą zmywarkę tak odkładamy i odkładamy a w jej docelowym miejscu słoiki puste składam :evil_lol:
Mam jednak nadzieję, że jak tylko urządzimy ostatni pokój czyli sypialnie to wtedy na pewno juz kupimy zmywarkę. :lol:

Posted

Ja niestey musze kase podzielić na wszystkie pomieszczenia. Najwięcej to ta łazienka :mad:
No i wszystki sprzęt lodówka kuchanka pralka bo nic z takowych nie mamy :placz:

Posted

No niestety, człowiek sie całe zycie urządza :cool1:
My już prawie 2 lata mieszkamy na naszym mieszkanku, mamy urządzoną kuchnie, łazienkę, przedpokój i teraz już pokój Łukaszka tak na tip top a 2 pokoje wciąż czekają jeszcze - sypialnia i ten pokój duży, który w sumie zrobiony jest ale do poprawki...
W między czasie zawsze wyskoczy oś innego i wazniejszego i wiele rzeczy trzeba odłożyć na potem niestety. :shake:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Fajne takie urządzanie mieszkanka.
Tylko kasa kasa potrzebna :razz:

Tylko jak tu sie zdecydowac czlek by mial?
Teraz to przynajmniej decyduje sie na podstawie stac mnie-nie stac :evil_lol: czyli pula ograniczona. A jakby wszystko mozna miec to ciezkooo.

Bry wieczor. :loveu:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Więc właśnie mówię- kasa kasa :cool1:
Fajnie by było tak w totka wygrać...

O tak tak :lol:
Kasia napisał(a):
No niestety, człowiek sie całe zycie urządza :cool1:
My już prawie 2 lata mieszkamy na naszym mieszkanku, mamy urządzoną kuchnie, łazienkę, przedpokój i teraz już pokój Łukaszka tak na tip top a 2 pokoje wciąż czekają jeszcze - sypialnia i ten pokój duży, który w sumie zrobiony jest ale do poprawki...
W między czasie zawsze wyskoczy oś innego i wazniejszego i wiele rzeczy trzeba odłożyć na potem niestety. :shake:

Problem jest tez takowy że musimy robić wszystko tak żeby do zamieszkania się nadawało. Co do większych zakupów odkładanych na poźniej to u nas nie ma mowy. Kredyt nas zje wiec życie takie na styk z odłożeniem kasy na coś będzie problem. Więc teraz musze w sprzęt inwestować.

Anusia & Alutka napisał(a):
Tylko jak tu sie zdecydowac czlek by mial?
Teraz to przynajmniej decyduje sie na podstawie stac mnie-nie stac :evil_lol: czyli pula ograniczona. A jakby wszystko mozna miec to ciezkooo.

Bry wieczor. :loveu:

Oj mi by łatwiej jakby więcej kasy było:p

Pegaza napisał(a):
Cze Kama
co ja slysze mieszkanko sobie szykujecie piękne :p
w takim razie powodzonka

Ano szykujemy.;)