Anusia & Alutka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 koregra napisał(a):O tak duuuuzo forsy i duuuuuzo zakupów Duuuuzio forsy i ewakuacja galerii przed naszymi zakupami bo tloku nie lubiem, oj nie lubiem... Czesc Kamilko i Corinko. Quote
Kasia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Oj to chyba nawet ja bym polubila zakupy szmatowe, jakbym kasy duuuzio miala... kasy kasy dużo to i ja bym kciała bo zakupy szmatowe lubię jak piniądzorki na nie są :loveu: Cze Kamilko koszykarko :lol: Quote
tigrunia Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Dobry dzień :multi: Co u malutkiej Corinki ?? :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Kasia napisał(a):Dobry czwartkowe! Niedługo weekend :loveu: :cunao: Czesc 2KC :loveu: Quote
koregra Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Witajcie kochane cioteczki Jaka jestem wściekła :angryy: :placz::placz::placz: Quote
koregra Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Dzis dowiedziałam sie że nie dostaniemy kredytu z dopłatami. Od miesiaca zapewniali ze bez problemu, kazali umawiac sie z notariuszem i sprzedającym, a jak sie człowiek poumawiał to nagle dzwonią że nie dostaniemy i mogą nam zaproponować inny kredyt z tym że na tym innym jesteśmy stratni 40 000zł :placz: Quote
Magda Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Ojej to rzeczywiście Was zrobili:roll: Wczoraj bliżej poznałam pewną suczkę yorka na osiedlu - mała ma 7 miesięcy i waży 1,1kg. Koło niej stał piesek tak podobny do Corinki:loveu: No maleństwa! Quote
Anusia & Alutka Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 koregra napisał(a):Dzis dowiedziałam sie że nie dostaniemy kredytu z dopłatami. Od miesiaca zapewniali ze bez problemu, kazali umawiac sie z notariuszem i sprzedającym, a jak sie człowiek poumawiał to nagle dzwonią że nie dostaniemy i mogą nam zaproponować inny kredyt z tym że na tym innym jesteśmy stratni 40 000zł :placz: A to dziady. Wezta sie odwolujta jakos. Quote
koregra Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Magda_Miki napisał(a):Ojej to rzeczywiście Was zrobili:roll: Wczoraj bliżej poznałam pewną suczkę yorka na osiedlu - mała ma 7 miesięcy i waży 1,1kg. Koło niej stał piesek tak podobny do Corinki:loveu: No maleństwa! Cori jest już takakuleczka. Ale waga się trzyma 1,85 ma teraz:p Anusia & Alutka napisał(a):A to dziady. Wezta sie odwolujta jakos. No niestety trzeba żyć dalej :cool1: Quote
tigrunia Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Cześć Kamilko! :multi: Jak tam kredyt ?? Załatwiliście coś ?? Quote
koregra Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Tak kredyt już jest. Jutro idziemy podpisać akt notarialny :lol: Quote
tigrunia Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 koregra napisał(a):Tak kredyt już jest. Jutro idziemy podpisać akt notarialny :lol: Nio to fajno :multi::multi: Corinka będzie miała nowy domek :loveu::loveu: Quote
koregra Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 No troche czasu jeszcze wszystko zajmie :cool1: Quote
Kasia_zg Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Witamy sie cieplusio:lol:....wstyd nam że tak długo tu nie zaglądaliśmy ale obiecujemy poprawe ;) Cieszymy sie razem z Tobą że udało Ci załatwić ten kredyt i że niedługo bedziecie cieszyć sie z nowego domku. Tulasie dla maleńkiej Corinki:loveu::loveu: ...Pozdrawiamy Quote
koregra Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Witamy Fajnie że nas odwiedziłaś, ja teraz mam strasznie mało czasu na dogo :-( nie tylko na dogo :placz: Pozdrawiamy :loveu: Quote
Aga76 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 koregra napisał(a):Tak kredyt już jest. Jutro idziemy podpisać akt notarialny :lol: :loveu::loveu::loveu: i będzie mieszkanko Quote
koregra Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 No i będzie będzie a nawet jest ;) Ale mnie prąd pipsznoł jak na filmach az mną trzepało Masakra :placz: Quote
tigrunia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 koregra napisał(a):No i będzie będzie a nawet jest ;) Ale mnie prąd pipsznoł jak na filmach az mną trzepało Masakra :placz: :crazyeye::crazyeye: Biedna nasza Kamilka :calus: Quote
Kasia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Super, że pójdziecie na swoje, na własne mieszkanko :loveu: Pozdrawiamy czwartkowo, prawie piątkowo czyli weekendowo!!! Quote
Magda Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Cześć Kamilko! Cieszymy się razem z Tobą!:loveu: Oby wszystko się ułożyło Quote
Recommended Posts