Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga76 napisał(a):
Czyli wciąż grzecznie je i nie marudzi?

Ma dni grymaszenia ale postawiliśmy sobie za cel jedzenie karmy to trwamy w tym postanowieniu i się niedajemy pannie Cori:cool3: a na przegrywa bo wcina nic innego nie dostanie :eviltong:

Posted

koregra napisał(a):
Ma dni grymaszenia ale postawiliśmy sobie za cel jedzenie karmy to trwamy w tym postanowieniu i się niedajemy pannie Cori:cool3: a na przegrywa bo wcina nic innego nie dostanie :eviltong:

Twardziele z Was :razz:

Posted

Już przycięte były ostatnio. Jakoś z 4 cm opitolone a ogon to połowę długości:p Muszę uszy poprawić i łapki opitolić bo ma takie długie że się jak buty rumcajsa zakręcają śmiesznie:loveu:

Posted

koregra napisał(a):
Już przycięte były ostatnio. Jakoś z 4 cm opitolone a ogon to połowę długości:p Muszę uszy poprawić i łapki opitolić bo ma takie długie że się jak buty rumcajsa zakręcają śmiesznie:loveu:

Ooo to dużo ciachnęliście.

Buty Rumcajsa :evil_lol:

Posted

koregra napisał(a):
Zrobione zaraz wstawie tylko na szybkie siku wyskoczymy ;)

Już szłam spać, ale teraz to już nie ma mocnych, siedzę i czekam na buty :loveu:

Posted

Dziś jak to zobaczyłam to w szoku byłam. Niedawno były obcinane te kłeki i tak szybko jej tam urosły. Nawet między opuszkami wycinałam.
Jutro opitole. Nie widać żeby przeszkadzały

Posted

[quote name='koregra']Po kąpielowe, może się uda. Ale rumcajsy opitalamy nie zapuszczamy.
Teraz jak patrze na te fotkę to polewam :evil_lol:

Fotka booska jest :thumbs:

Teraz już idę... hihihi naprawdę, dobranoc.

Posted

koregra napisał(a):
Właśnie z nad jeziorka wrociliśmy. Jak ja uwielbiam jej widok takiej uradowanej. Ogon sięga do głowy niemal :loveu:

Dowód poproszę. :cool1:
I bynajmniej nie Twój, tożsamości, ino dowód- fotki.:grins: