koregra Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 No to obiecane focie z wizyty młodego kawalera. Jak ktoś mogł go do rowu i tak zostawić :placz: Quote
madziasto4 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Jaki śliczny :loveu::loveu::loveu: Quote
koregra Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 i nad jeziorkiem byliśmy ładne? Quote
Anusia & Alutka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Hihi ladne ladne, szczegolnie to wiaderko na srodkowej focie :evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Śliczny chłopak :loveu: A Corinka to chyba jeszcze mniejsza od Jessi jest - ile ma w kłębie? Ile waży? Śłodkie maleństwo :loveu: A na plaży jak piknie wyglądają :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Jezuuuu T, Ty tu przylazisz i tylko obrazki ogladasz chiba... Corinka i Arisek sa najmniejsi z tego co wiem. Czesc Kamilki i Corinki :loveu: Quote
tigrunia Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Jezuuuu T, Ty tu przylazisz i tylko obrazki ogladasz chiba... Corinka i Arisek sa najmniejsi z tego co wiem. Czesc Kamilki i Corinki :loveu: Nie mam aż tak dobrej pamięci, żeby pamiętać ile czyj piesek waży :shake: Quote
Kasia Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Hihi ladne ladne, szczegolnie to wiaderko na srodkowej focie :evil_lol: Nie znasz sie na nowoczesnej sztuce :cool1: Witaj Kamilko! Kawaler cudny, a zwłaszcza jego uchole :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 tigrunia napisał(a):Nie mam aż tak dobrej pamięci, żeby pamiętać ile czyj piesek waży :shake: A wypadaloby :grins: Kasia napisał(a):Nie znasz sie na nowoczesnej sztuce :cool1: Jak nie znam? Przecie mowie ze cudne :loveu: Quote
koregra Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Aga76 napisał(a):Jak samopoczucie i apetyt panienki? Samopoczucie wspaniałe. Apetyt dopisuje zobaczymy jak dzis będzie bo pierwszy raz sama karme dostanie wiec moze dzis być pierwsza głodówka od niepamiętnych czasów - chyba ze mnie mała dziś zaskoczy:p madziasto4 napisał(a):Dzień doberek zimowe :razz: Część u nas jest mroźno ale śniegu ni ma, ale jak dla mnie to lepiej:lol: Quote
madziasto4 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 koregra napisał(a):Samopoczucie wspaniałe. Apetyt dopisuje zobaczymy jak dzis będzie bo pierwszy raz sama karme dostanie wiec moze dzis być pierwsza głodówka od niepamiętnych czasów - chyba ze mnie mała dziś zaskoczy:p Część u nas jest mroźno ale śniegu ni ma, ale jak dla mnie to lepiej:lol: To świetnie, może już są efekty sterylki, że Corinka zajada. Taką prawdziwą zimę ze śniegiem, lekkim mrozikiem to lubię, nie cierpię za to roztopów:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Mam, znalazlam, od Viki i wklejam O tych witaminkach na apetyt: CALO-PET - kupiłam u weta koszt ok 25zł To jest pasta - tubka dość duża 120g i podawałam mniej niż 1/2 łyżeczki raz dziennie przez 2 tyg i na razie przestam - wylizywała łyżeczkę, aż uszy się trzęsły hihiiiiii To jest preparat nie tylko na apetyt, ale z tego co mówił wet podaje się go po chorobach, przed ciążą, w czasie ciąży, po urodzeniu maluszków itp żeby wzmocnić organizm. A co tam mądrego pisze: opis: Wysokokaloryczny preparat odżywczy dla psów i kotów z kwasami omega-3, omega-6, tauryną, witaminami i pierwiastkami śladowymi. wskazania: Uzupełnienie niedoboru substancji odżywczych powstałych na skutek nieprawidłowego żywienia lub w przypadku dostarczenia niewystarczającej ilości karmy (czyli dla niejadków), po przebytych chorobach, po operacjach, w stanach wyczerpania, dla uzupełnienia niedoboru witamin i związków mineralnych (ciąża, połóg) Quote
koregra Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Dzięki jak niejadkowy etap powróci to pomyślimy o zakupie :* Quote
Anusia & Alutka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Lepiej zebyscie jednak nie musieli myslec :loveu: Ale mowie Wam Jessi od Viki to chudzina ze masakra. Tak nie widac, bo wlosy dlugie i grube ma, ale jak dotknelam to o mamusiu. Wszystkie kregi kregoslupka czuc :evil_lol: Quote
koregra Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Cori zrobiła się teraz taka okrąglutka. Brzusio ma taki fajny :loveu: kiedyś to wklęsły:cool1: Zobaczymy jak będzie na razie musimy powalczyć Quote
madziasto4 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 http://img262.imageshack.us/img262/4074/61815801yw0.jpg Jejku jaka ona jest fajna:evil_lol: To ten Twój kolor nowy? Quote
koregra Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 No kolor i fryz jest noowy. Fryz taki asymetryczny a koloru nie potrafię określić. Może jakaś fota się pojawi:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Dzien dobry fervexowe :loveu: Jeszcze z kilka dni choroby i polubie to g*** :cool1: Quote
Recommended Posts