Aga76 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='koregra']Ale ja drugi ogonek to tyż bezjajeczny kce :loveu: Dobrze, że pasta pozostanie jajeczna :wink: Dzień dobry Quote
tigrunia Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Dobry :multi: Aż zgłodniałam jak tu weszłam :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 [quote name='Aga76']Dobrze, że pasta pozostanie jajeczna :wink: Dzień dobry O tak hihi. I w koncu sie wyjasnilo, ze ona jest moja :loveu: Dobry 2KC! Quote
koregra Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 dobry wszystkim :p Co dziś serwujecie :eviltong: Quote
Aga76 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 koregra napisał(a):dobry wszystkim :p Co dziś serwujecie :eviltong: Może znów będą jaja np. sadzone :evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Ja mam kuraka w piekarniku właśnie :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Aga76 napisał(a):Może znów będą jaja np. sadzone :evil_lol: Ja juz dzisiaj jajow niet. nie dam rady :shake: Quote
Aga76 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Ja juz dzisiaj jajow niet. nie dam rady :shake: Ja też poproszę dzień bez jajów :modla: Quote
madziasto4 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):O tak hihi. I w koncu sie wyjasnilo, ze ona jest moja :loveu: Dobry 2KC! Z keczupem to Twoja, tak. Ja dzisiaj krabową sałatkę robię :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 madziasto4 napisał(a):Z keczupem to Twoja, tak. Ja dzisiaj krabową sałatkę robię :grins: A ja mysle nad jajcami ale chiba nieeeee kce mi sie. Quote
koregra Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Oj oj jajeczny tydzień:evil_lol: Na razie powiem wam Cori zjada całą michę mieska. Dziś dodałam ryż i marchewe, a na deser miała kość do obgryzienia z mięska. Za jakiś czas przejdziemy może na karmę. A jak będzie tak jeść to byde najszczęśliwsza :loveu: Quote
tigrunia Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Ojjj.. bardzo siem cieszymy, że maleństwo ma apetyt :loveu: Moja kura pysssna była :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Czyżby tak szybko była to już zasługa sterylki? :lol: Quote
koregra Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Zastanwiam się, może ma to jakiś wpływ. Zobaczymy jak długo to potrwa bo napady jedzenia to ona miała ale jak mniejsza była.Niedawno co dziś zjem to jutro sama sobie zjedz:evil_lol:. A teraz już tak długo mięsko je :multi: Jam na rosołku tylko dziś ;) Quote
Pegaza Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Cze Kami:p ponoć po sterylce suki maja lepszy apetyt ..ponoć... no nareście zas w komplecie:lol: Quote
Kasia Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Oby po kastracji tak nie było bo Fidlak w drzwiach przestanie mi sie mieścić...:evil_lol: Cze Kamilko :loveu: Quote
koregra Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 Witajcie. Tak na razie wcina za jakiś czas przejdziemy na karme bo kupki po karmie sa fajne :p Moja znajoma kupiła psa. Jestem w szoku. Nawet nie wiem jak mam o tym napisać. Może to będzie zawiłe trochę. Znana hodowla z mojego regionu może z nazwy nie powiem ale niektóre z was wiedzą. Poszli po psa ogladaja go. Jak cena - jeśli z rodowodem to więcej a bez miej. Jestm w szoku i nie kumam. Słyszałam o tej hodowli wiele ale zawsze sobie gadałam że plotki. W domu nie śmierdziało ale waliło dosłownie. Znajoma dostała pisemko gdzie są wpisani rodzice och jacy światowcy. szczeniak bez rodowodu 750 zł. Ja na serio wierzyłam w to że psa z rodowodem jak kupisz to masz pewność o jego pochodzeniu. Jak to jest jednak że są lewe mioty że szczeniaki są podkładane do miotu. Jak po takich wiadomościach kupić psa z rodowodem jak pewności się jednak nie ma:angryy: Ja teraz sama nie wiem jak zrobie przy kupnie drugą sunię z czy bez. Moj mąż powiedział że z jak chce wystawiać i się tym zajmować a jak nie to nie :cool1: Jestem załamana, ja wierzyłam w hodowle:placz: Quote
tigrunia Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Dobry :multi: To straszne co mówisz, ale faktycznie tak jest :placz: Sama niedawno znalazlam ogłoszenie z pewnej hodowli z której pani zapewniała nie,ze ma same suczki rodowodowe a tu nagle miot nierodowodowy :crazyeye: W glowie sie nie mieści :shake: Quote
Aga76 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Cześć Kamilko, to co opisałaś jest obrzydliwe, polska rzeczywistość, naprawdę coraz trudniej w coś wierzyć :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 A mnie to juz chyba nic nie zdziwi. :shake: Dobry :loveu: Quote
Kasia Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Cześć Kamilko :loveu: Jak Corinka? Nie strajkuje przy jedzonku? Quote
koregra Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 No niestety ja już nie wierze w hodowle. Corinka nie strajkuje na razie dalej mięsko ale chwila prawdy juz blisko jak karme zacznie jeść :p Quote
madziasto4 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Dzień doberek Tadkom-jadkom :grins: Quote
Recommended Posts