madziasto4 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 koregra napisał(a):Oj kochana tą karme tzn sensible już dla juniora stosowałam teraz tylko tą je a raczej nie je:mad: Dziś wet powiedział że to nie możliwe żeby pies sam siebie doprowadzał do takiego stanu że zagładza się aż do osłabienia a ta menda to robi :mad: Na razie bedziemy walczyć. Nadzieja że po sterylizacji będzie głodniejsza:razz: oby :modla::modla::modla: No i wymacał ją powiedział że wychudzona nie jest wiec najgorzej nie powinno być;) Oooo, to Wy już wypróbowane macie jedzonko dla Tadków niejadków:evil_lol: PositiveThought napisał(a):włóczę się wieczorami tu i tam, tylko na dogo trafić nie mogę (; Ty powsinogo ty! Quote
Anusia & Alutka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Czesc Kamilki i Corinki :loveu: Super ze wracacie do zdrowka :multi: Quote
Kasia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Witajcie :loveu: Super, że z pannicą juz lepiej oby tylko apetytu dostała i od tej pory normalnie jadła ;) Quote
koregra Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 PositiveThought napisał(a):włóczę się wieczorami tu i tam, tylko na dogo trafić nie mogę (; Ale dobrze że trafiłaś :lol: madziasto4 napisał(a):Oooo, to Wy już wypróbowane macie jedzonko dla Tadków niejadków:evil_lol: Ty powsinogo ty! Tak tak jak była mala to sensible junior, a teraz sensible dla dorosłych,a i tak nie kce :placz: może jeszcze jakieś wymyślą to ja pierwsza kupię:p Kasia napisał(a):Witajcie :loveu: Super, że z pannicą juz lepiej oby tylko apetytu dostała i od tej pory normalnie jadła ;) Ja też mam taka nadzieję. Dziś miała apetycik. Jak wróciliśmy zjadła troszkę bo bałam się jej dużo dawać i wieczorkiem normalną porcję, niestety nie karmy ale wołowinki gotowanej. Dobre i to ważne żeby doszła do siebie po operacji a z grymaszeniem będziemy walczyć jak już wyjdziemy na prostą;) Anusia & Alutka napisał(a):Czesc Kamilki i Corinki :loveu: Super ze wracacie do zdrowka :multi: No Cori to wraca ale swoją pańcie to do choroby nerwowej doprowadzi:evil_lol: Quote
koregra Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Aga76 napisał(a):Cześć Dziewczyny Jak apetyt Corinki? Mizerny dziubła tylko trochę mięska, i łazi za mną żeby coś jej innego dać i ja już nie wiem co robić :placz: Kasia napisał(a):Dobry dzień :loveu: Cześć Kasieńko Quote
Aga76 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 koregra napisał(a):Mizerny dziubła tylko trochę mięska, i łazi za mną żeby coś jej innego dać i ja już nie wiem co robić :placz: Oj niejadek niejadek :glaszcze: Quote
koregra Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Ja już nie mam pomysłów doradz Czy ją dokarmiać czymkolwiek, czy dawać jedno i ma jeść Quote
Aga76 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Może w dziale weterynaryjnym będą dobre pomysły osób, które mają podobne problemy z kochanymi niejadkami? Quote
koregra Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Ja już sie naczytałam strasznie dużo, ona jest dziwnym przypadkiem i nie wiem czy ja mam jej pójść na rękę czy nie popuszczać ale wtedy się głodzi aż do osłabienia. Nie wiem zresztą jak teraz robić bo powinna jeśc aby siły zbierać. Jutro kupię jakiś inny syrop dla niejadka bo ten co mamy to nie działał może inny coś pomoże. Ręce opadają:placz: Quote
Aga76 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Myślałaś może o założeniu wątku w dziale weterynaryjnym? Pójście jej na rękę jakby wyglądało? Quote
koregra Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Ze dawałabym jej co tylko będzie chciała. Ze próbowałabym wszystkiego co nadawałoby się do zapchania jej brzusia. Quote
Aga76 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 koregra napisał(a):Ze dawałabym jej co tylko będzie chciała. Ze próbowałabym wszystkiego co nadawałoby się do zapchania jej brzusia. A jest szansa, że byś jej dogodziła w końcu? Tylko czy wtedy nie byłoby wymiotów? Kamilko współczuję, naprawdę masz poważny problem do rozwiązania :glaszcze: A jak dziś wygląda sytuacja na polu boju? Dobry :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Czesc Kamilko! A to niejadek maly! Kurcze moze zadzwon do innego weta, moze podać Ci numer do naszego specjalisty, dra Piwko, skonsultowalabys sie z nim telefonicznie... Przeciez musza byc jakies srodki pobudzajace apetyt. Quote
Kasia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Corinko malizno zacznij cosik jeść bo nas wszystkich tu zamartwiasz... Zjadła coś dzisiaj? Piwko...fajne nazwisko ;) Quote
koregra Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Aga76 napisał(a):A jest szansa, że byś jej dogodziła w końcu? Tylko czy wtedy nie byłoby wymiotów? Kamilko współczuję, naprawdę masz poważny problem do rozwiązania :glaszcze: A jak dziś wygląda sytuacja na polu boju? Dobry :loveu: Na razie nic nie zjadła, zobaczymy za jakąś godzinkę. Anusia & Alutka napisał(a):Czesc Kamilko! A to niejadek maly! Kurcze moze zadzwon do innego weta, moze podać Ci numer do naszego specjalisty, dra Piwko, skonsultowalabys sie z nim telefonicznie... Przeciez musza byc jakies srodki pobudzajace apetyt. Wet twierdzi że jest strasznie wybredna, a ja to potwierdzam ze swoich obserwacji Kasia napisał(a):Corinko malizno zacznij cosik jeść bo nas wszystkich tu zamartwiasz... Zjadła coś dzisiaj? Piwko...fajne nazwisko ;) Jeszcze nie zaraz jej dam może o 19.00 A co myślicie o tym aby nasypać do miski zwazyc i zostawić na cały dzień. Bo ja jej raz dziennie daje. I jak nie zje to po 15 min zabieram mówie jej Cori nie zjadłaś to ja zabieram ona wtedy się zrywa i do miski ale i tak nie zjada. Menda wszystko rozumie Quote
Aga76 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 koregra napisał(a): Menda wszystko rozumie :evil_lol::loveu::evil_lol: Quote
koregra Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 tu nie ma z czego sie śmiachać:placz: Quote
Aga76 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Jak nie ma zagrożenia, że ktoś wciągnie jej jedzonko ja bym spróbowała zostawić na cały dzień żarełko. Quote
koregra Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Jak dziś nie zje to jutro jej zostawie. Na razie miska stoi a pies poszedł spać:mad:. Powiedziałam że zabieram wyskoczyła z leżanki - zabrałam dam za jakiś czas. Kiedyś to działało:cool1: Quote
madziasto4 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Czesc Kamilko! A to niejadek maly! Kurcze moze zadzwon do innego weta, moze podać Ci numer do naszego specjalisty, dra Piwko, skonsultowalabys sie z nim telefonicznie... Przeciez musza byc jakies srodki pobudzajace apetyt. Oooo a propos- piwo pobudza apetyt:evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 koregra napisał(a):Jak dziś nie zje to jutro jej zostawie. Na razie miska stoi a pies poszedł spać:mad:. Powiedziałam że zabieram wyskoczyła z leżanki - zabrałam dam za jakiś czas. Kiedyś to działało:cool1: Życie spędzisz na ciągłym główkowaniu :PROXY5: Quote
koregra Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 no tak chyba stracę :placz::placz::placz: Quote
tigrunia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Bry :multi: I jak zjadła porcje o 19 ?? Quote
Recommended Posts