madziasto4 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Małe dzielne słoneczko :calus: Kamilka, z każdą godziną będzie coraz lepiej, zobaczysz, tylko początek jest taki trudny :calus: Quote
Aga76 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Jutro będzie lepiej :loveu: Corinka miała sterylizację z pozostawieniem tylko kikuta macicy, czy podwiązanie? Quote
Aga76 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 koregra napisał(a):Wszystko wyciachali no prawie;) I dobrze, to najlepsze rozwiązanie. Quote
Anusia & Alutka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Aga76 napisał(a):Ojej a któż tak uroczo dziękuje? Azali księżniczka? Azali da. Rosyjska caryneczka :grins: Oooo nasz maluszek :loveu: Wstalo juz slonko? Lepiej sie czuje? Wysmyraj delikatnie za uszkiem malenstwo :loveu: Quote
koregra Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Ja nawet nie wiedziałam że podwiązuja :oops: Mi powiedzieli że wyciachają a ja tylko kiwałam że się zgadzam ;) Quote
koregra Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Azali da. Rosyjska caryneczka :grins: Oooo nasz maluszek :loveu: Wstalo juz slonko? Lepiej sie czuje? Wysmyraj delikatnie za uszkiem malenstwo :loveu: Cały czas śpi teraz. Wcześniej chciała spać a się zrywała. Na szczęście już spokojniejsza jest,ale nie chce u siebie tylko przy nas:loveu: Quote
tigrunia Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Dobry Corineczko :) :multi: I jak tam się czujesz ? Quote
Anusia & Alutka Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Czesc Kamilko! Czekamy na njusy Corinkowe. Pozdrawiamy :loveu: Quote
koregra Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Noc była w miarę spokojna. Przychodziła kilka razy do łożka się tulić. Teraz też już jest lepiej, ale jest bardzo osłabiona. Cały czas tylko leży. Quote
Aga76 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 koregra napisał(a):Noc była w miarę spokojna. Przychodziła kilka razy do łożka się tulić. Teraz też już jest lepiej, ale jest bardzo osłabiona. Cały czas tylko leży. Dobry :loveu: Pozdrowienia dla Corinki :loveu::loveu::loveu: Quote
ewelina15051985 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Witajcie Śliczna ta twoja sunia, taka kruszyneczka pozdrawiam Quote
koregra Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Witamy u nas :p A to focio zdechlaczka Quote
koregra Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Jutro na kontrole. Na razie nic nie je :-( Dam jej troszke wołowinki zobaczymy. Ma strasznie brudny pysio ale szkoda mi ją męczyć myjąc jak jej ściągną wenflon i już zacznie jeść to ją lekko podczyszczę ;) Quote
koregra Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 My z nią wychodzimy nie czekamy jak poprosi. Wczoraj jak wyszłam na chwilkę to podobno prosiła więc z nią wyszli. Quote
Aga76 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Cześć :loveu: Jak zdrówko i samopoczucie Cori? Quote
koregra Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Właśnie wróciliśmy z Opola. Dostała kroplówkę i dwa zastrzyki. Po powrocie do domu zaczeła skakać i chciała jeść. Zjadła troszkę i teraz śpi:lol:. Dam jej jeszcze wieczorkiem troszkę jedzonka - oby zjadła. Welflon jeszcze ma bo jakby dalej nie jadła to trzeba bedzie znów na kroplówkę, a jak zacznie jeść to TŻ ma ściągnąć:p Oby jadła i jutro ściągamy;) Jak weszła do domu i zaczeła tak latać wesoło to od razu na serduszku lepiej :multi: Quote
madziasto4 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Super, że już lepiej z Corinką :loveu: Podrap maleńką po główce :calus: P.s. Zobacz Kamilka http://www.royal-canin.pl/index.php/psy_produkty/88 :lol: Royal dla wybrednych psiaków. Quote
koregra Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Oj kochana tą karme tzn sensible już dla juniora stosowałam teraz tylko tą je a raczej nie je:mad: Dziś wet powiedział że to nie możliwe żeby pies sam siebie doprowadzał do takiego stanu że zagładza się aż do osłabienia a ta menda to robi :mad: Na razie bedziemy walczyć. Nadzieja że po sterylizacji będzie głodniejsza:razz: oby :modla::modla::modla: No i wymacał ją powiedział że wychudzona nie jest wiec najgorzej nie powinno być;) Quote
koregra Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Witaj kochana - nareszcie jestes:multi: Quote
Recommended Posts