Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='koregra']No biorę urlop na piątek sobota i niedziela w domciu przy moim małym dziadzie. Specjalnie kombinowałam by zabieg w piątek był:p
Corinka będzie miała osobistą pielęgniarkę

Posted

[quote name='tigrunia']Corinka będzie miała osobistą pielęgniarkę

No nie widziałam innego rozwiązania
[quote name='Anusia & Alutka']Hi hi Cornika rozpuszczona jak dziadowski bicz :evil_lol:

Dobry!
Wiesz, widziałam bardziej rozpieszczone psy. Ona nigdy nie dostawała jakiś smakołyków tzn tego co my jemy zawsze karma czy jakies miesko ale to już w chwilach desperacji. Kochana przy Cori stosowałam wiele metod na niejadka, nic nie dało. Potrafi nic nie jeść przez 5 dni, i jest strasznie osłabiona wtedy, jutro pogadam z wetem na ten temat jak to zwalczyć. Bo głodówka nic nie daje bo poźniej to zje np 1/4 porcji na drugi dzień znów nic poźniej znów 1/4 a to za mało na takiego malucha. Najgorsze jest to że nie wiem skąd się jej to bierze jest miesiąc jedzenia całej michy suchego a drugi miesiąc jakieś protesty wrrr:angryy:

[quote name='Sara_i_Aris']Cześć Kamilko.

Oj, to już jutro :-o Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło dobrze. Ciekawe jak Cori po operacji będzie się czuła, malutka :-( Mam nadzieję, że wszystko zniesie.

Arisek przesyła cmoka prosto w słodkiego pysia :buzi:
Bardzo się cieszę że będziecie z nami, och jak ja się boję :placz:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Kamilka, będę dzisiaj o 11 trzymać kciuki :thumbs:

tigrunia napisał(a):
Ojj.. to już niedługo ... :placz:
Trzymam kciuki juz od teraz ;) będzie dobrze :calus:

Dzięki, jesteście kochane. Jak wrócimy to damy znać.

Posted

[quote name='koregra']Już wstaje na nóżki ale jest strasznie zakręcona, no i ciągle piszczy

Dzielna dziewczynka :glaszcze:

Kaprysia wcale się nie wstawała, psychicznie bardzo przeżyła zabieg, bo jak to vetka powiedziała - ona jest bardzo wrażliwa na swoim punkcie.

Posted

Już jest coraz lepiej nawet zawołała że chce siku bo raz pod siebie zrobiła bo sił na nóżkach nie miała a drugi na dywan czego nawet jako szczeniorek nie robiła bo tak zakręcona i tak niespokojna była. Już spaceruje i mniej piszczy.
Aguś a czy się zmieniła po zabiegu, ja mam nadzieje że będzie miała większy apetyt.

Posted

Buziaki dla niuni :calus:

Burza hormonalna spowodowała nadmierne wypadanie włosów na ogonie, sytuacja ustabilizowała się 3 miesiące po zabiegu, na nic innego sterylka nie wpłynęła w przypadku Kapryśki.

Posted

Cześć Kamilko.

Dobrze, że zabieg przebiegł pomyślnie, bez żadnych zbędnych komplikacji :multi: Zresztą ja czułam, że wszystko będzie dobrze :eviltong:

Wymiziaj ode mnie Corinkę, niech się trzyma maleństwo.

Posted

Biedna malutka :calus:
Ja sie zastanawialam czy jakis syropek na apetyt nie bylby ok.
Wiem ze dzieciom sie taki daje syrop.

[quote name='Aga76']
Kaprysia wcale się nie wstawała, psychicznie bardzo przeżyła zabieg, bo jak to vetka powiedziała - ona jest bardzo wrażliwa na swoim punkcie.

Hihi to tak jak ja :evil_lol:

Posted

Syropek dostawała na samym początku, nic to nie dało:cool1:

Corinka już lepiej wygląda. Dałam jej wody z palca bo od wczoraj nic nie piła - troszkę polizała. Już nie piszczy. Jest osłabiona. Mam nadzieję że rano już będzie wszystko dobrze. No ale czy coś zje? Ma w łapce wenflon wiec może w niedziele będzie kroplówka jak nic nie zje :-(.
Brzusio wygolony, łapa jedna też. Pyszczek poklejony bo ślinka się lała bo nie połykała. Wygląda okropnie :-( A ranka myślałam że większa będzie a to takie maleńkie dwa szewki:p
Mierze jej temperaurkę i na razie wszystko ok, więc jestem spokojniejsza.
Kochane cioteczki:calus: - DZIEKUJEMY!!!:kiss_2: