Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
My chyba w tym samym czasie przestalysmy uszole ciachac.
Cos mi sie kojarzy.

Ja jej nigdy nie ciachałam ona wyłaysiała na uszkach :cool1: ale badania nic nie wykazały i zarosły :multi:

Co do obcinania to ona właśnie po, bo włoski już do ziemi były a teraz jakieś 3 cm od podłogi. Na krótko nie planujemy:p

Posted

A to z kim ja obcinalam i przestalam?

madziasto4 napisał(a):
Oj gdyby Corinka była na krótko ścięta, toby była mniejsza o połowé- jeszcze mniejsza..:lol:

Nooo ja jak zobaczylam Alke po cieciu to nie moglam uwierzyc ze to moj pies, chociaz bylam z nia caly czas.

Posted

koregra napisał(a):
A to jednak pamięć zawodzi na pewno mówiłam bom pisała o zeskrobinie wtedy:cool3:

:hmmmm:

Moj pies tyz ma takie cos, ze mu sie lyse placki robia, znaczy wlosy wypadaja, ale to wtedy jak jest karmiony gotowanym zarelkiem- kasza albo ryzem i wyniki tez nic nie pokazuja.
Co ciekawe jak je gowno typu chappi to jest wszysciutko ok.

Posted

Ja nigdy tego nie dawałam Corince, kiedyś chyba jedena kulkę ukradła Soni. Ale Cori jak była szczeniakiem jeszcze takim czarnym wypadły jej kłaki później nic nie rosło a teraz mamy czupurka:multi:

Posted

Nam wet powiedział, że to mogą być jakieś zaburzenia hormonalne albo po prostu sprawy genetyczne.
Proponował hormony tarczycy, ale na razie nic z tym nie robię, ten nosek już kilkakrotnie tak łysiał (tak jak i uszka) i z czasem zarastał.

Posted

Cze Kami:p
jesli chodzi o noski to moja znów ma taką kropke białą na nosku ale to się zmienia w czasie cieczki czyli wtedy czarnieje kropka:p czyli to sa hormony uff:p sie rozpisałam kropkowo:lol: