koregra Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Ja się cieszę że zarosły bo ona nie miała na nich włosków, to widać na banerku jak mało ich było:roll: A teraz jest fajnie :p Quote
Anusia & Alutka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 koregra napisał(a):Ja się cieszę że zarosły bo ona nie miała na nich włosków, to widać na banerku jak mało ich było:roll: A teraz jest fajnie :p My chyba w tym samym czasie przestalysmy uszole ciachac. Cos mi sie kojarzy. Quote
Kasia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Cze Kamilko :loveu: A tak w ogóle to planujecie dla niej jakieś obcinanko włosków czy będzie miała caly czas takie długie? :lol: Quote
koregra Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):My chyba w tym samym czasie przestalysmy uszole ciachac. Cos mi sie kojarzy. Ja jej nigdy nie ciachałam ona wyłaysiała na uszkach :cool1: ale badania nic nie wykazały i zarosły :multi: Co do obcinania to ona właśnie po, bo włoski już do ziemi były a teraz jakieś 3 cm od podłogi. Na krótko nie planujemy:p Quote
madziasto4 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Oj gdyby Corinka była na krótko ścięta, toby była mniejsza o połowé- jeszcze mniejsza..:lol: Quote
koregra Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 no własnie taka parówka, serdelek mały :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 A to z kim ja obcinalam i przestalam? madziasto4 napisał(a):Oj gdyby Corinka była na krótko ścięta, toby była mniejsza o połowé- jeszcze mniejsza..:lol: Nooo ja jak zobaczylam Alke po cieciu to nie moglam uwierzyc ze to moj pies, chociaz bylam z nia caly czas. Quote
koregra Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Anusiu to prawda my razem zapuszczałyśmy ale ja nie obciełam ano jej wypadły a Ty opitoliłaś:eviltong:. Quote
Anusia & Alutka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 koregra napisał(a):Anusiu to prawda my razem zapuszczałyśmy ale ja nie obciełam ano jej wypadły a Ty opitoliłaś:eviltong:. Nooooo. Toc myslalam, ze pamiec mie zawodzi. Ale nie mowilas wtedy ze wypadly... Quote
koregra Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 A to jednak pamięć zawodzi na pewno mówiłam bom pisała o zeskrobinie wtedy:cool3: Quote
Anusia & Alutka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 koregra napisał(a):A to jednak pamięć zawodzi na pewno mówiłam bom pisała o zeskrobinie wtedy:cool3: :hmmmm: Moj pies tyz ma takie cos, ze mu sie lyse placki robia, znaczy wlosy wypadaja, ale to wtedy jak jest karmiony gotowanym zarelkiem- kasza albo ryzem i wyniki tez nic nie pokazuja. Co ciekawe jak je gowno typu chappi to jest wszysciutko ok. Quote
koregra Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Ja nigdy tego nie dawałam Corince, kiedyś chyba jedena kulkę ukradła Soni. Ale Cori jak była szczeniakiem jeszcze takim czarnym wypadły jej kłaki później nic nie rosło a teraz mamy czupurka:multi: Quote
madziasto4 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 A nosek Masterka lepiej, ale nadal trochę łysy... Quote
koregra Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 No u Corinki bez zmian. Jak będzie sterylizowana to się o ten nosek zapytam może coś powiedzą. No i jak nie zapomnę w tym stresie. Quote
tigrunia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 O czym wy tu piszecie ?? Jakie łysienie ?? :crazyeye: Matko.. pierwsze słysze! A kiedy Corince tak wypadały te włoski ? Ile miała ? Quote
koregra Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Jak była malusieńka nikt nie wie dlaczego. Były badania i nic a później rosły rosły i wyrosły ;) Quote
Anusia & Alutka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 koregra napisał(a):Ja nigdy tego nie dawałam Corince, kiedyś chyba jedena kulkę ukradła Soni. No ja Alce tez nie daje. Quote
madziasto4 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Nam wet powiedział, że to mogą być jakieś zaburzenia hormonalne albo po prostu sprawy genetyczne. Proponował hormony tarczycy, ale na razie nic z tym nie robię, ten nosek już kilkakrotnie tak łysiał (tak jak i uszka) i z czasem zarastał. Quote
koregra Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 No mi tez mówili że to hormony lub genetyka.:cool1: Quote
Pegaza Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Cze Kami:p jesli chodzi o noski to moja znów ma taką kropke białą na nosku ale to się zmienia w czasie cieczki czyli wtedy czarnieje kropka:p czyli to sa hormony uff:p sie rozpisałam kropkowo:lol: Quote
koregra Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Jestem ciekawa czy zatem po sterylizacji się coś zmieni Quote
Recommended Posts