koregra Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Trochę czesanka Mam nadzieję że kochane cioteczki zadowolone będą ;) Quote
madziasto4 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Piękne ma te włoski po kąpieli :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Ojej cudo :loveu: A jakie ma fajowe pędzelki na uszkach :loveu: Słodka jest nasza Corinka :grins: Quote
tigrunia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Jaka malutka :loveu: Jak moja Jessi :loveu: Ile waży ? Co tu dużo mówić .. jest piękna!!! :loveu: Quote
koregra Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 [LEFT]Dzięki cioteczki;) Anusiu pędzelki na uszach były o 1/3 dłuższe ale cichaczem opitoliłam:evil_lol: tigrunia Corinka waży 1,85 - waga z dnia wczorajszego.;)[/LEFT] Quote
tigrunia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 koregra napisał(a):Dzięki cioteczki;) Anusiu pędzelki na uszach były o 1/3 dłuższe ale cichaczem opitoliłam:evil_lol: tigrunia Corinka waży 1,85 - waga z dnia wczorajszego.;) Ja musze jechać do weta to zważę Jessi ale podejrzewam,ze też coś koło tego .. tez takie maleństwo z niej jak Cori :loveu: Quote
Kasia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Ale fajne zdjęcia Corinkowej malizny :loveu: Ona jest 10 razy mniejsza od Fidlaka....:roll: Quote
Anusia & Alutka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Fajowe pedzelki :loveu: Czyli sie Corince przybralo na wadze, po w koncu trafnej diagnozie :multi: Quote
koregra Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 No troszkę ale teraz znów ma jakieś dąsy co do jedzenia wiec kto wie co to będzie;) Quote
Pegaza Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Cze Kamila:p fajnie razem wyglądacie na fotce :loveu: fotka z serduszkiem:loveu: a po kąpieli i czesanku to juz cudo:loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Czesc kamilko :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jak milo ujrzec małą Corinke na foteczkach - cudnie sie prezentuje i ten wlos :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Siupel ze soba wygladacie takie dwie slodkie buzinki :loveu:[/FONT] Quote
madziasto4 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Nie czerwień się Kamilka, tylko częściej się pokazujcie :loveu: Quote
Kasia Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 madziasto4 napisał(a): Nie czerwień się Kamilka, tylko częściej się pokazujcie :loveu: Dobrze gada Madźka!!!!! :loveu: Stanowczo za mało Was tu jest!!! Quote
Anusia & Alutka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Kasia napisał(a): Stanowczo za mało Was tu jest!!! Malo Was, malo Was, do pieczenia chleba :siara: Czesc KC oj hihi Kamilko i Corinko :evil_lol: Jeszcze dodac mozna 2KC, bo dwie Was jest :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Cześć Kamilko. Corinka po czesaniu wygląda cudownie, taka błyszcząca i jaka dumna :loveu: BTW obydwie jesteście śliczne, ładnie się prezentujecie. http://img143.imageshack.us/img143/65/66674739fl4.jpg Wygląda jak nietoperek. Cudowne ma te uszka :loveu: Nie myśleliście, żeby ostrzyc je w szpic? Quote
Pegaza Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Witam :p dobrze piszą moje koleżanki za Mało Was jest:loveu: Quote
koregra Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 madziasto4 napisał(a):Nie czerwień się Kamilka, tylko częściej się pokazujcie :loveu: postarma sie :oops: tigrunia napisał(a):Dzień dobry :multi: witaj Kasia napisał(a):Dobrze gada Madźka!!!!! :loveu: Stanowczo za mało Was tu jest!!! no co poradze:-( Anusia & Alutka napisał(a):Malo Was, malo Was, do pieczenia chleba :siara: Czesc KC oj hihi Kamilko i Corinko :evil_lol: Jeszcze dodac mozna 2KC, bo dwie Was jest :evil_lol: dobre :evil_lol: Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Kamilko. Corinka po czesaniu wygląda cudownie, taka błyszcząca i jaka dumna :loveu: BTW obydwie jesteście śliczne, ładnie się prezentujecie. Wygląda jak nietoperek. Cudowne ma te uszka :loveu: Nie myśleliście, żeby ostrzyc je w szpic? Myślimy tylko mi nie pozwalają. A one chyba jej objętości dodają bo taka mała to włoskami na uszkach nadrabia;) Pegaza napisał(a):Witam :p dobrze piszą moje koleżanki za Mało Was jest:loveu: Nio ja wiem ale postaram się :p Quote
Anusia & Alutka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Aaaaaaaa :megagrin: jak patrzy na ciocie :loveu: Quote
koregra Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Bo ona kocha wszystkie ciocie :cool3: Quote
Recommended Posts