Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Kamilko.

Aris też dziwny jest :lol:

Dobrze, że zdecydowaliście się na sterylkę. Po co Corinka ma się męczyć, a przecież nie chcecie jej rozmnażać (prawda?).
Ja z chęcią Arisa dałabym na kastrację, ale vet powiedział, że nie ma powodu. Jądra ma malutkie, jedno schowane w pachwinie, drugie też gdzieś tam... najbardziej denerwują mnie te jego ciągłe miłostki do suczek z cieczką :roll:

Hihi, ale Cori śmiesznie wyszła :lol:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prawda, prawda. Nie będzie miała maluszków nigdy:shake:
Z wielu powodów oj z wielu. O sterylce musimy jeszcze porozmawiac z wetem a on nie na miejscu. Wiesz ja mam nadziję że wet nie będzie mnie odwodził od decyzji. Cori miała już drugą cieczkę a żaden piesek się nią nie interesował:cool3: na nasze szczęście.
Śmiesznie wyszła śmiesznie:p

Posted

Miała 36 to troche za niska temperatura. Mała była osłabiona leżała tylko a jak ja stawiałam na nóżki to się kładła od razu Daliśmy temu jakoś radę bo dobiliśmy do 37. Z tego co ja wyczytałam to prawidłowa tem. u psa to 37,5- 38,5 z tym że małe rasy mają wyższą temperaturę. Naczytałam może się za dużo podobno obniżenie temperatury jest groźniejsze niż gorączka. Chociaż gorączkę też już przezyliśmy łącznie z drgawkami :cool1:

Posted

hmm a może po tej cieczce taka osłabiona? może jakies witaminki pomogą
wiesz na ogół takie osłabienie może byc tak jak u ludzi po jakies chorobie nie była ostatnio chora? wiesz jeżeli faktycznie to się dłuzej utrzymuje to lepiej z wetem skonsultować.

Posted

koregra napisał(a):
Anusiu u weta byliśmy wczoraj dlatego dałam znać że za tydzień chyba sterylizacja:cool1:
Postaram się tu bywać. Oby mi się udało ;)

Aha.
Biedna malutka troszke sie pomeczy, ale pozniej juz bedzie miala spokoj :loveu: