mallinus Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 jak obiecalam jest fotka, a kiedy zobaczymy cos nowego od Ciebie? :loveu::loveu: Quote
koregra Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 [quote name='Pegaza']Cze Kamilko:p pewnie Pani T[SIZE=2] zauroczyła roślinke:mad: Nie widziała ich ale kto wie :roll: [quote name='Aga76']Oj buu :evil_lol: [quote name='Kasia']Czy ktoś mi odpowie co będzie we wtorek???!!! :roll: Już wiesz :) [quote name='Aga76']Lalala, sobie pośpiewam, a co: Ładnie prawda? Ślicznie:loveu: [quote name='Pegaza']aa to tego ja nie wiedziec szczelałam ślepymi nabojami jak widać:p to trzymam kciuki [quote name='Kasia']To ja tyż nie wiedziałam :oops: W takim bądź razie kciuki już teraz zaciskamy!!!!!!!! Dzięki [quote name='Mona4']roslinki padaja ,bo maja byc moze zaciemno i cieplo.One powinny przejsc okres spoczynku,a to wymaga obnizenia temperatury i dostatecznej ilosci swiatla i wilgoci. Niechce cie martwic ,ale w cieplych mieszkaniach,nieprzetrzymuja zimy.musialabys jes ustawic w widnym i chlodnym miejscu ,conajmniej na 3 mce.Najlepiej w chlodnej szklarni. Rosiczki nie potrzebują zimowania tylko muchołówki. Światełka tez dużo bo je doświetlam lampami ;) Cos ja podjadło:mad: Ale dzięki za rady :p [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Kamilko i jak rozmowa poszła? Na pewno pomyślnie :multi: ale swoje musiałaś przejśc hihih Moja mama to przechodziła w zeszłym tygodniu, była także na rozmowie w sprawie pracy no i ją dostała, od wczoraj pracuje :multi: Ciesze się, ze z Corinką już wszytsko w porzadku i że mała przytyła :multi: wymiziaj tą maleńką kuleczkę od cioteczki i buziaczki prześlij :loveu::loveu: [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Kamilko :calus: Jak tam rozmowa o pracę? Trzymam kciuki, że na pewno dobrze :happy1: Corinka biedna, cioteczki bez serca pozwoliły cię obudzić :obrazic: Dzięki za trzymanie kciuków. Poszło :p Wyniki mają być do piątku zatem czekamy. Ale zadowolona jestem :lol: Oby tylko nie było kogoś po znajomości :roll: Quote
koregra Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 mallinus napisał(a):http://img91.imageshack.us/img91/4642/p1010393pd0.jpg mallinus napisał(a):jak obiecalam jest fotka, a kiedy zobaczymy cos nowego od Ciebie? :loveu::loveu: :multi::multi::multi: Jak cudnie moja mała kochana Misiulka:loveu: taka siostrunia Corinki:loveu: Fotek nowych nie mam :cool1: nie mam czasu na fotki jakoś, ale nadrobię zaległości i pocykam cosik za jakiś czas Wpadaj częściej i więcej fotek mojego kochanego słoneczka pilisss:lol: Cioteczki też będą zadowolone:evil_lol: Quote
mallinus Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 obiecuje ze czasem cos wrzuce:) pozdrawiamy i buziaki !!1:loveu: Quote
Kasia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='mallinus'] http://img91.imageshack.us/img91/4642/p1010393pd0.jpg Przepiękna sunia :loveu: Witaj Kamilko! Świetnie, że jesteś zadowolona z rozmowy. Kciuków nie puszczamy, dalej trzymamy aby nie zapeszyć ;) Quote
koregra Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 [quote name='Kasia']Przepiękna sunia :loveu: Witaj Kamilko! Świetnie, że jesteś zadowolona z rozmowy. Kciuków nie puszczamy, dalej trzymamy aby nie zapeszyć ;) Dzięki Quote
Pegaza Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Cze Kama:p to dobrze że masz to juz za sobą:p teraz tylko oby do piątku:p a kwiatuszki pilnuj,może masz kwiatożerce w domu a nie wiesz:evil_lol: Quote
koregra Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Kasia napisał(a):Ja ino prawdę mówię :lol: Prawdziwą prawdę:loveu: Pegaza napisał(a):Cze Kama:p to dobrze że masz to juz za sobą:p teraz tylko oby do piątku:p a kwiatuszki pilnuj,może masz kwiatożerce w domu a nie wiesz:evil_lol: No pilnuję;) już z trzeciej będą nasionka :multi: Quote
Aga76 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Cze Kamilka :loveu: Co porabia Corinka? :megagrin: Quote
Mona4 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Rosiczki nie potrzebują zimowania tylko muchołówki. Światełka tez dużo bo je doświetlam lampami ;-) Cos ja podjadło:mad: Ale dzięki za rady :p Kup zarowke BIOFLORA albo GLO taka do roslin i terrarium one emituja promienie sloneczne.Moje kwiaty podnimi wariowaly storczyki kwitly 3 razy w roku:lol: Quote
koregra Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Aga76 napisał(a):Cze Kamilka :loveu: Co porabia Corinka? Cześć, a śpi sobie. Chyba się cieczka do nas zawita:cool1: :megagrin: Mona4 napisał(a):Rosiczki nie potrzebują zimowania tylko muchołówki. Światełka tez dużo bo je doświetlam lampami ;-) Cos ja podjadło:mad: Ale dzięki za rady :p Kup zarowke BIOFLORA albo GLO taka do roslin i terrarium one emituja promienie sloneczne.Moje kwiaty podnimi wariowaly storczyki kwitly 3 razy w roku:lol: Mam specjalistyczne swietlówki;) madziasto4 napisał(a):Halo :bye: Cześć Quote
Kasia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='Aga76'] Idą ciężkie dni... Czy te ciężkie dni co każda z nas ma czy inne...? :roll: Quote
Aga76 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='Kasia']Czy te ciężkie dni co każda z nas ma czy inne...? :roll: hihihi Kamilka napisała, że u Corinki chyba cieczka się zbliża Quote
Kasia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 czytam nieuważnie :oops: hihi, ale daleko nie odbiegłam :eviltong: Quote
Aga76 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Kasia napisał(a):czytam nieuważnie :oops: hihi, ale daleko nie odbiegłam :eviltong: Bo żeś bystra kobieta jest :klacz: Quote
koregra Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Witajcie :lol: No spacery Corince teraz nie w głowie. Ziamno i najlepiej to cały dzień spędzić pod kołderką;) Quote
Recommended Posts