Aga76 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Co u was słychać? Zdrówko i apetyt dopisują Corince? Quote
koregra Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Apetycik tak średnio dopisuje. Zjada ale to nigdy nie jest tak żeby sie na jedzonko napaliło. Trwa to troche podchodzi wącha, odchodzi, podchodzi i wkoncu się skusi i zjada. Sa dni kiedy nie zje to jej nie zmuszam i nie je ma glodówkę na drugi dzień już ładnie zjada. Pryskam jej trochę karme omeganem i je troszeczkę chętniej:p Najważniejsze że je royala:multi: a myślałam że nigdy nie będzie już jadła, a przyczyna jej niejedzenia była tylko jedna:multi: Ze zdrówkiem wszystko super. Od kiedy podajemy jej lek ani razu nie wymiotowała i nie miała sensacji kupeczkowych - zatem supcio. Quote
madziasto4 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Witamy:multi: Hihi Master chce czy nie to je, bo w przeciwnym razie Torek mu ogołoci miskę:lol: We wtorek trzymam kciuki ;) Quote
koregra Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 [quote name='madziasto4']Witamy:multi: Hihi Master chce czy nie to je, bo w przeciwnym razie Torek mu ogołoci miskę:lol: We wtorek trzymam kciuki ;) hej Jak była u nas Sonia to mogła zjadać Cori a Cori i tak sobie z tego nic nie robiła:roll: Nie dziękuję aby nie zapeszać:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='koregra']hej Jak była u nas Sonia to mogła zjadać Cori a Cori i tak sobie z tego nic nie robiła:roll: Nie dziękuję aby nie zapeszać:evil_lol: Tak też bywało, jak Master się uparł i nie chciał zjeść, to mu było wsio ryba czy mu Torek zje czy nie, wcale nie chciał nawet patrzeć na miskę. Wczoraj wstawiłam mu miskę do posłania, bo pindzia brał po jednej kulce, maszerował do posłania (co prawda posłanie metr od miski), szedł po nąstępną i tak w kółko.. Zostało mu w końcu kilka kulek na dnie, już nie jadł, ale trąba siedział w posłaniu nad tą miską i pilnował:lol: Quote
Aga76 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 madziasto4 napisał(a):T Wczoraj wstawiłam mu miskę do posłania, bo pindzia brał po jednej kulce, maszerował do posłania (co prawda posłanie metr od miski), szedł po nąstępną i tak w kółko... Ostatnio Kapryśka jadła kolację i rozrzucała dropsy wokół miski, później zanurzała się w misce i jadła po jednym dropsie, bardzo długo go rozgryzając - delektowała się normalnie nienormalnie :-? a Fionka czaiła się to z jednej to z drugiej strony, i powoli uprowadzała rozrzucone dropsy... Quote
koregra Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 [quote name='madziasto4']Tak też bywało, jak Master się uparł i nie chciał zjeść, to mu było wsio ryba czy mu Torek zje czy nie, wcale nie chciał nawet patrzeć na miskę. Wczoraj wstawiłam mu miskę do posłania, bo pindzia brał po jednej kulce, maszerował do posłania (co prawda posłanie metr od miski), szedł po nąstępną i tak w kółko.. Zostało mu w końcu kilka kulek na dnie, już nie jadł, ale trąba siedział w posłaniu nad tą miską i pilnował:lol: Ale chociaż pilnuje miski. Już i tak się bardiej ciesze bo przytyła i jest zdrowa:multi: [quote name='Aga76']Ostatnio Kapryśka jadła kolację i rozrzucała dropsy wokół miski, później zanurzała się w misce i jadła po jednym dropsie, bardzo długo go rozgryzając - delektowała się normalnie nienormalnie :-? a Fionka czaiła się to z jednej to z drugiej strony, i powoli uprowadzała rozrzucone dropsy... Specjalnie rozwalala kulki na boki:evil_lol: [quote name='Aga76']Pokażesz Corinkę? Oj nie mam chyba nowych fotek a Cori teraz śpi Quote
madziasto4 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Jak się obudzi, to prosimy koniecznie o sesję zdjęciową :cool1: Quote
madziasto4 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 http://img528.imageshack.us/img528/4657/19414586qr0.jpg :roflt: Moje słoneczko :roflt: Ma taką minę jakby chciała Ci opowiedzieć bajkę o wężu :evil_lol: Znasz?:lol: Quote
Aga76 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Uuu, Kamilka przekroczyła ciemną strefę, hihihi, Corince chyba to się nie podobało :evil_lol: Spojrzenie porażające. Quote
koregra Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 No tak pańcia obudziła. Ale za to na polko wyskoczyłyśmy, bopo dwóch minutach od fotki wstała;) Quote
madziasto4 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 koregra napisał(a):... :shake: Ssssssssspie***laj, to jest bajka o wężu:evil_lol: Musze moim skombinować po jakimś kocyku do posłanka :) Quote
koregra Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Piekne bajka piekna:cool1: No ja mam wykąbinowany. wczorakj jak byłam we wrocku w galerii grunwaldzkiej w zoologicznym tyle fajowych rzeczy widziałam :razz: szkoda ze kasy mało:mad: Quote
Pegaza Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Cze Kamila:p ładnie to tak budzic Corinke:mad: kobieto daj jej pospać:evil_lol: Quote
koregra Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Aj długo spała, a cioteczki zdjęcie chciochały;) Quote
Pegaza Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 cioteczki chyba serca nie mają:mad: by budzić te maleństwo:lol: Quote
mallinus Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Pewnie ze dotarl! ogladalam go juz chyba 5 razy! Ona jest taka slodziutka ze nie moge sie napatrzec:) Quote
koregra Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Fajowo. Bywaj u na częściej i focie Misiulki chciałabym zobaczyć:loveu: Quote
Mona4 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 witamy milutko. http://img528.imageshack.us/img528/4657/19414586qr0.jpg ale tu ma minke,jakby chciala powiedziec odczepcie sie odemnie:evil_lol: Quote
Recommended Posts