Kasia Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Sweterek już skończony? :lol: Kcemy zobaczyć cały komplet - czyli Corinke w nim :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 I gdzie ten zestaw Corinkowo-sweterkowy hęęęę? Kamilko czy Ty potrafisz sama sweterki konstruowac? Czesc :grins: Quote
koregra Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 [quote name='fidelek2']Sweterek już skończony? :lol: Kcemy zobaczyć cały komplet - czyli Corinke w nim :loveu: Tak skończony, może jeszcze jakąś ozdobę będzie miał albo coś zamiast szelek bo jest tak nz golfikiem i moznaby podpinac od razu smyczke jeszcze dumam nad tym. Ale ogólnie to skończony [quote name='Aga76']Cześć Kamilko, pokazuj dzieło no pokaze pokaze;) [quote name='Anusia & Alutka']I gdzie ten zestaw Corinkowo-sweterkowy hęęęę? Kamilko czy Ty potrafisz sama sweterki konstruowac? Czesc :grins: Tak potrafie ja wymyslam krój a moja mam jest lepsza i szybsza w dzierganiu wiec ja zatrudniam:eviltong: ala sama tez umie robic na drytach. Teraz uczę się szydełkować wiec może dorobie Cori jakiegoś katka:razz: Quote
koregra Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 oj moze wieczorkiem beda focie:p wybieramy sie na wycieczke teraz ;) mogę dać samego sweterka Quote
Aga76 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Kamilko, sweterek rewelacja !!! Udanej wycieczki Quote
koregra Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Dzięki - ważne żeby było ciepło bo Cori jak zmarznie to zaraz smary z nosa lecą:cool1: Quote
Aga76 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 koregra napisał(a):Dzięki - ważne żeby było ciepło bo Cori jak zmarznie to zaraz smary z nosa lecą:cool1: Właśnie wygląda na cieplutki, na pewno będzie ją dobrze grzał i skutecznie ochroni przed przeziębieniem. Quote
Pegaza Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Cze niedzielnie:p sweterek bomba widze że inaczej go wykończyłaś pod brzuszkiem niz moja mama, ja tez mysle by kupić wełne i mama niech zrobi nowe cudo:lol: miłej niedzieli:loveu: Quote
madziasto4 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Ale super :) My mamy podobne 2 sweterki-golfiki, czerwony i bordowy, z tym że zapinane na rzepa :) Quote
Pegaza Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Madzia a ja mam wkładane przez głowe a na rzepa to sama uszyłam kurtka z flauszu z czarnymi wstawkami futerka przy karku i na doopie:p.Z tym że w zeszłym roku nie była w tym ani razu może w tym roku wykorzystamy na minusowe temperatury. Quote
koregra Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Witamy :lol: Corinka śpi po wycieczce wiec fotki będą jak wstanie bo szkoda mi ją meczyć Quote
Mona4 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 witami i czekom na foteczki.mysle ze sie doczekam niz pada:evil_lol::evil_lol::evil_lol::drinka::drinka::diabloti: dziolych pijemy bo jest okazja Quote
koregra Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Już wyczytałam, fajowo - bardzo się ciesze:multi: Quote
Kasia Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 cześć jak czapka we wtorkowy wieczór :lol: Quote
koregra Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 wybaczcie ale dogo mi muli15 min mi sie strona otwiera - chyba nie pogadamy :-( Quote
madziasto4 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Cześć Kamilka, przyszłam się przywitać póki dogo jako tako chodzi, i od razu zmykam spać :bye: Ucałuj Corinkę :grins: Quote
mallinus Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 :loveu: Witajcie !!! pozdrowionka i caluski od Missuni dla Corinki:loveu: Quote
binkaa Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Cześć Kamilko:multi: Przesyłamy tulaski:loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Witam Kamilke i Corinke:p miłego wieczorku Quote
koregra Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='mallinus']:loveu: Witajcie !!! pozdrowionka i caluski od Missuni dla Corinki:loveu: Jejku jak się cieszę że do nas zawitałaś. Dotarł do Ciebie filmik jak Corinka się cieszyła z prezenciku? [quote name='binkaa']Cześć Kamilko:multi: Przesyłamy tulaski:loveu::loveu: dzięki przyda się ich dużo [quote name='Pegaza']Witam Kamilke i Corinke:p miłego wieczorku witajcie :lol: [quote name='PositiveThought']cześć dziewczynki! dogo już śmiga, a wy co? :p a my nie śmigamy :-( Na razie do wrocka jedziemy. Później się uczyć musimy :roll: (Mam rozmowe o prace we wtorek) Quote
Recommended Posts