koregra Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Witam, fajnie że jest z wami. Na fociach nie wygląda na malusią:p Quote
madziasto4 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Cori też na fotkach na mlutką nie wygląda :lol: Master też nie :lol: Quote
koregra Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Masterek przy Torciu na mikruta zawsze wychodzi. Mój kochany:loveu: Quote
madziasto4 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 No właśnie- na fotkach wygląda to tak, jakby Torcio był gigantem, a tak nie jest :lol: Torek jest ogólnie nieduży- to Master taki kurdupelek :lol: Quote
Mona4 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 jak Deisy troche odchudze to z 1.800 powinna wazyc.Teraz to pasztecik,wazy 2,100 Quote
koregra Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Fajna waga. Cori ważyła 1,70 ale teraz jak dostaje leki ślicznie je i moze jej przybyło. A Dejzji to ma nadwagę może niech waży tyle:p Masterek kurdupelek kochany:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='fidelek2']Ja dołoże swoją i dopłacę nawet więcej niż Kamilka za swoją :diabloti: Anuśka bier póki daja!!!!!! [quote name='koregra'] Kasiu nie targuj się :razz: Kto da wiecej?? :razz: Madzka a Ci po co ta spinka heeee? Masterka bedziesz mi zapinac? /sorrki za wyrazenie/ On tak pieknie wyglada sciety na czupurka :loveu: Quote
Kasia Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Jak dla mnie to Wasze wszystkie psiurki to malizny są takie strasznie małe :loveu: Cześć Kamilko wtorkowo!!! Quote
koregra Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='Aga76']Dzień dobry Kamilko Pozdrawiam Cześć Agusiu:multi: [quote name='Anusia & Alutka']Kto da wiecej?? :razz: Ja:p [quote name='fidelek2']Jak dla mnie to Wasze wszystkie psiurki to malizny są takie strasznie małe :loveu: Cześć Kamilko wtorkowo!!! Hej hej:razz: Quote
madziasto4 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Madzka a Ci po co ta spinka heeee? Masterka bedziesz mi zapinac? /sorrki za wyrazenie/ On tak pieknie wyglada sciety na czupurka :loveu: A ja to już sama nie wiem co z nim zrobić.. Cześć Kamilka :p Quote
koregra Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Cześć ;) Mi tam Mastercio to ze spineczką i kucorkiem i jako czupurek się podoba Ładnemu we wszystkim ładnie:loveu: Quote
Kasia_zg Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Witamy:lol:...dawno nas nie było ale nadrobiliśmy spore zaległości...Corinka jest urocza te jej mineczki sa cudowne ona jest taka maleńka:loveu:...przy moim 4 kg kolosie by zgineła. Śliczna z niej panienka...pozdawiamy cieplusieńko:lol: Quote
mery Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Witamy serdecznie! Tu Mery i Spago. Corinka śliczna dziewczynka. Kasiu zg! Mój Spago, to także 4 kilogramowy chłopak! Miłego dnia! Quote
Anusia & Alutka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Dzien dobry :grins: To ja czekam na jakies konkrety cenowe :razz: madziasto4 napisał(a):A ja to już sama nie wiem co z nim zrobić.. No ja tyz... Czupurkowy bardziej meski :loveu: Quote
Kasia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Ile proponujesz na sam wpierw Anusia? :p Cześć i czołem :loveu: Quote
madziasto4 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): No ja tyz... Czupurkowy bardziej meski :loveu: I chyba jednak będzie czupurkiem nadal..muszę mu znowu ciachnąć tę brodę, grzywę i już... Czołem :multi: Quote
koregra Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Witajcie dzięki za odwiedzinki:loveu: Quote
Kasia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Serial sie skończył więc se przyszłam :lol: Quote
koregra Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 To fajowo. Jak robactwo. Wytępione? Quote
Kasia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Dostaliśmy Advatixa i zastrzyk przeciwgrzybiczny i za 3 tydnie mamy przyjść po obrożę przeciwpchelną. Przy okazji dowiedzielismy sie, że Fidlasty ma zapalenie dziąseł i muszę mu podawać witaminę B i Rutinoscorbin. :roll: Quote
madziasto4 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 A właśnie, a widać gołym okiem, że coś jest z tymi dziąsłami, Fidel daje po sobie poznać, że coś nie tak czy nie?? Quote
Kasia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Śmierdzi mu od jakieś czasu z pyszczka...myślałam, że to kamien powoduje ale wet stwierdził że on nawet kamienia nie ma ino lekki osad, którego na razie nie trzeba usuwać a ma zapalenie dziaseł które moze powodować ten przykry zapach. Za te 3 tydnie jak przyjdziemy po obroze sprawdzi czy jest lepiej a jak nie to antybiotyk dostanie. Gołym okiem też widać - są mocno czerwone i jakby opuchnięte. Quote
koregra Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 No a to na pewno pchły? Corinka złapała świerzbowca jakis czas temu na wszelkie takie świństwa idealny stronghold Na robactwa na skorze i w brzusiu:p A dziąsła to nieciekawie:cool1: ale szybko mu przejdzie;) Quote
Recommended Posts