Anusia & Alutka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 A te roslinki nie smierdola? Oooo Coriniasta :loveu: Ale ma dluga kitencje. Nie obcinacie? Quote
koregra Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 jakos kitki to tylko koncówki a ostatnio cała podcięta była roślinki nic nie śmierdzolą, nic a nic:razz: Ja zmykam już spać. Całusy:p Quote
Anusia & Alutka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 My kite regularnie ciach ;) Tez lecem. Buziole dobranockowe :loveu: Quote
Pegaza Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Cze Kami a ten kucorek ma faktycznie długi:p a te roślinki te co muchy jedzą widziałam ostatnio na allegro tak se myśle że przydałaby się taka roślinka pozyteczna w domu. Chociaz muchów u mnie niet ale ogólnie mi sie ona podoba bo jest inna,spełnia jakąś funkcje:lol: Quote
Kasia Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='koregra'] Prześlę ci moją:evil_lol: jeszcze dopłace [/quote] Ja dołoże swoją i dopłacę nawet więcej niż Kamilka za swoją :diabloti: Anuśka bier póki daja!!!!!! Cze Kamilko :loveu: Dasz zdjęcia roślinek? Quote
Kincia Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Witam. Ale sliczna Corinka a jaka ma dlugasna kitecke :loveu::loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Hej Kamilka :) Długaśne ma już włoski Corinka :) A włoski na ucholach też zapuszczacie? :eviltong: Quote
koregra Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 No tak witam wszystkich :lol: Kucorek długi no fakt alem lubimy takiego bo można wiele z nim robić, koczek warkolek i zwykły kucorek;) Co do uszek to tak zapuszczamy bo Cori wyłysiała na uszach i nosku. Na szczęście uszka zarastają. Kasiu nie targuj się :razz: Dzięki za komplementy o włoskach. Staramy się. Mamy problem z wasami bo szkoda odmówić gryzaków przez które sobie wąsiki Corinka niszczy. Myślałam nad papilotkami na wąsach ale TŻ nie zezwala:eviltong: Quote
madziasto4 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='koregra']No tak witam wszystkich :lol: Kucorek długi no fakt alem lubimy takiego bo można wiele z nim robić, koczek warkolek i zwykły kucorek;) Co do uszek to tak zapuszczamy bo Cori wyłysiała na uszach i nosku. Na szczęście uszka zarastają. Kasiu nie targuj się :razz: Dzięki za komplementy o włoskach. Staramy się. Mamy problem z wasami bo szkoda odmówić gryzaków przez które sobie wąsiki Corinka niszczy. Myślałam nad papilotkami na wąsach ale TŻ nie zezwala:eviltong:[/QUOTE] A taaak, Masterowi też oprócz noska wyłysiały uszka, ale tylko po bokach niewielki obszar. A reszta zarośnięta :) A i tak, przez te cholerne gryzaki Toro ma wiecznie pozlepiany i rozczochrany dziób :shake: Quote
Mona4 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 witamy milutko,wrescie troche spokoju w domu,to moge was odwiedzic:lol: Quote
MAREA SHAPIRO Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 sliczna Malenka! pozdrawiamy slodkie oczko! Quote
madziasto4 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 http://img522.imageshack.us/img522/4016/97633831mf2.jpg Cześć nietoperku :iloveyou: Quote
koregra Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='PositiveThought']cześć! śliczna roszczepana malusia kochana :loveu: łiiii :loveu: cześć :lol: roszczepana ???:p [quote name='madziasto4']http://img522.imageshack.us/img522/4016/97633831mf2.jpg Cześć nietoperku :iloveyou: cześć;) Quote
MAREA SHAPIRO Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Nonieczek kochany!:loveu::loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Cze Kami:p słodziutki tyn pycholek ma i ta czerwona spineczka:loveu: Quote
madziasto4 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Taaak, czerwona spineczka jest urocza, muszę taką nabyć koniecznie :loveu: Cześć dziewczynki :p Quote
koregra Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 No witam witam. Spineczka niezbędna. Bardzo dużo nowych wlosków nad oczkami wyrosło i musimy je spinać:loveu: Quote
Mona4 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Witamy milutko,i pozdrawiamy:lol: Pozdrowienia od nowej kolezanki DEISY tez takiej tyciu tyciu tyciutenkiej:loveu: Quote
Recommended Posts